| Autor |
Poruka |
|
manilu
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 19:45 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
|
Samo polako, youtube je tvoj najbolji prijatelj za ovakve stvari, pogledaj par načina pa probaj
Sent from my PAP5430
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 19:46 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Braja je napisao: Eto danas stigla Ithaka i nakon duge i teške borbe i izgubljenih živaca i nekoliko sati uzaludnog vremena i potrošenog materijala napravio sam da ne kažem (kako se zove muški spolni organ) grrrr a lijepo mi je kolega rekao nije žvaka za seljaka ali ne ja čitam, ja se obrazujem, ja ..... sam nesposobna budala dobri moj Kanger Protank to je najbolji atomizer za nas nesposobne Nemoj bit toliko samokritičan, kad tad bi je naručia. Fino je čuvaš dok ne savladaš lakše stvari i onda će ithaka postati tvoja najbolja prijateljica
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 20:06 |
|
|
Ne plaši me. Meni sutra dolazi. Ali ja sam spreman (s pitanjima) 
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 20:35 |
|
|
|
ma spavle nije 25 dana, negdje od 8 mjeseca sam počeo pariti ali sam uz kavu poslije ručka i tako zapalio nekoliko cigareta na dan ovih 25 dana je bez ijedne cigarete definitivno najdulji period u cca 19-20 godina bez cigareta ali da ne kompliciram sa nebitnim stvarima za temu
kad sam je dobio bio je gore setup sa potrganim žicama isto je slagao neki sposobni kao i ja
već sam prije gledao kako se slaže setup na nju svi je hvale pa reko idem i ja probati kud puklo da puklo danas opet pregledao yubito i jednom, pa drugi, pa treći, pa stoti put prišarafim je a ono 0,0 oma, rastavi pa ponovo i opet 0,0 e sad se lijepo suši pa ide u kutiju do daljnjega
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 21:25 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
nedaj se obeshrabriti sa jednim - dva loše složena setupa  . Događa se svima Jednostavno kak su ti i rekli. Pogledaj jubito i slaži, igraj se. Materijal je jeftin i baš te briga ako uništiš nešto kanthala. Ako napišeš konkretno od koje boljke boluje tvoj setup možda neko s forum da neki prijedlog. Stavi i sliku složene ithake to puno pomaže iskreno, napunio sam ithaku bez mouthpice-a i čudio se zakaj pušta na plus polu nisam skužio da je to nornalno ako ne staviš i mouthpiece vidim tvoj odgovor Spavletu Pazi kuda ide + pol (keramika) inače neće raditi
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 22:00 |
|
|
Braja je napisao: Eto danas stigla Ithaka i nakon duge i teške borbe i izgubljenih živaca i nekoliko sati uzaludnog vremena i potrošenog materijala napravio sam da ne kažem (kako se zove muški spolni organ) grrrr a lijepo mi je kolega rekao nije žvaka za seljaka ali ne ja čitam, ja se obrazujem, ja ..... sam nesposobna budala dobri moj Kanger Protank to je najbolji atomizer za nas nesposobne Braja gdje si kupio Ithaku?
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 22:04 |
|
|
|
fasttech puno stvari sam tamo već kupio stvarno su povoljni samo im se dostava srozala za duplo prije 12-15 dana a sada 25-30 dana
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 22:16 |
|
|
Pogledaj dali imaš ovaj delrin izolator na + polu  jer sam viđao ithake koje umjesto delrina imaju silikonsku brtvicu koja se dotezanjem keramike presiječe i evo kratkog spoja.
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 01 vel 2014 00:17 |
|
|
|
tog izolatora uopće nema nije niti došao sa zapakiranom ithakom ali ta osovina ide kroz silikon tako da ne bi smjelo biti spoja na tu osovinu je privezan + pin znači dio koji ide preko keramike i nastavlja dalje kroz razne izolacije do baterije ispravite me ako griješim
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 01 vel 2014 12:04 |
|
|
Braja je napisao: tog izolatora uopće nema nije niti došao sa zapakiranom ithakom ali ta osovina ide kroz silikon tako da ne bi smjelo biti spoja na tu osovinu je privezan + pin znači dio koji ide preko keramike i nastavlja dalje kroz razne izolacije do baterije ispravite me ako griješim Pokusaj zasarafiti ati bez slozenog setupa pa pogledaj. Ja sam uvjeren da ti je problem na tom silikonu + pina koji dodiruje bazu keramike i stvara kratki spoj.
|
|
 |
|
 |