| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 13 kol 2012 15:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Evo sto nebi smjeli napraviti sa svojim Vivivavama. Polako parim i gledam kako se stvara para u praznom dijelu rezervoara. Stisnem s dva prsta rupice za zrak, pa izvucem paru. Pa se dalje igram. Onda zacepim rupice, nagnem mod ko pljosku i potegnem.  Tekucina mi je suknula u usta i automatski sam to i progutao. Peku usta, pece grlo ... pa to je pravi TH.  Prva pomoc - litra vode i dvije sake bobi stapica sto sam imao pri ruci. Kad su se dojmovi slegli i sabrao se, ispostavilo se da sam progutao dobar mililitar 28mg tekucine. Od onda je proslo skoro dva sata a ja se jos uvijek ne hvatam za mod. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 13 kol 2012 17:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Dobro je to znat, no jednostavnije, a i jeftinije (ne trebaš mod ni vivu) je da nagneš tekučinu iz bočice. Naravno staviti što više nikotina, pa si miran celi dan. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 13 kol 2012 17:36 |
|
|
Kinta je napisao: Polako parim i gledam kako se stvara para u praznom dijelu rezervoara ne kuzim na koju foru ti se stvara para u rezervoaru? Meni rezervoar bez pare totalno cak i kada je tank pri kraju sa tekucinom nigdje ni P od pare. @CHROMEX Daj molim te neku sliku prerada jer mi nije baš naj jasnije kaj si napravil.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 13 kol 2012 20:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mravak je napisao: ne kuzim na koju foru ti se stvara para u rezervoaru? Meni rezervoar bez pare totalno cak i kada je tank pri kraju sa tekucinom nigdje ni P od pare. Ne kuzim ja jos puno toga ali se trudim. Prvi put sam zamijetio paru u jedno konacno hladnije jutro. Pojacanu kolicinu pare sam danas proucavao cuceci ispod klime. Zanimljiva igracka taj ...zer.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 13 kol 2012 21:42 |
|
|
Para u rezervoar moze stici samo preko dijela gde fiber ulazi/izlazi iz glave,mora da si previse skratio onu gumicu pa para slobodno pronalazi prostor (izmedju fibera i gumice) i stize preko grijaca do rezervoar...i zbog istog razloga si popio tekucinu 
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 13 kol 2012 22:49 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Za vas hobi... Stapic Bobi! 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 14 kol 2012 22:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Para u rezervoar moze stici samo preko dijela gde fiber ulazi/izlazi iz glave,mora da si previse skratio onu gumicu pa para slobodno pronalazi prostor (izmedju fibera i gumice) i stize preko grijaca do rezervoar...i zbog istog razloga si popio tekucinu  Prilicno sam siguran da ce kad zahladi svi imati zaparene vivace. Ili bar mi koji koristimo VG. Nije to nesto sto veseli jer kondenzat zagadjuje liquid. Zato prelazim na ˝strojnu obradu˝. Ali cu pricekati da mi prije stigne rezervni ..zer, jer ak ovog sjebem nemam se vise s cim igrati.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 15 kol 2012 11:44 |
|
|
Nemoj mi reci da si ostao bez RN-a? 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 15 kol 2012 12:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Nemoj mi reci da si ostao bez RN-a?  Naravno da nisam, ima ih ohhooohhoooooo. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 15 kol 2012 13:10 |
|
|
Kinta je napisao: Karo je napisao: Nemoj mi reci da si ostao bez RN-a?  Naravno da nisam, ima ih ohhooohhoooooo.  Aaaaa.......samo cekam kad ih vise ne bude Onda cemo pricati o svemu onome sto ti sad ne cini....Vivi,Line,A2 itd... 
|
 |