| Autor |
Poruka |
|
Cos
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 31 kol 2012 20:28 |
|
|
|
a fiber recimo ovaj sa hc-a netreba nikakav tretman prije setupa?
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 31 kol 2012 20:44 |
|
|
|
Ja svaki fiber prodjem upaljacem bez razlike ciji je...
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 31 kol 2012 20:49 |
|
|
Karo je napisao: Ja svaki fiber prodjem upaljacem bez razlike ciji je... eeeeee da, to je bila korisna inf..... sad sam i na setupu sa novim kantalom uklonio sve nepozeljne mirise. a sa starim kantalom nepomaze niti to al sudeci po kolicini toga sto susjed ima mozda su zalihe iz '85 jos
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 02 ruj 2012 22:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Imam jedno pitanje. Ko mi pari vivu dok ja spavam? Svako jutro mi fali mililitar. Kak vas bum za uha nacukal.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 03 ruj 2012 08:36 |
|
|
Kinta je napisao: Imam jedno pitanje. Ko mi pari vivu dok ja spavam? Svako jutro mi fali mililitar. Kak vas bum za uha nacukal. 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 03 ruj 2012 14:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
he he ali tocno je da me svako jutro doceka vidno manje tekucine nego sam ostavio. Mislio sam da umisljam ali Chromex je potvrdio da se isto kod njega dogadja. Ne curi nigdje tako da samo glava moze to popiti. Bas cu obratiti paznju na tocnu kolicinu koja ˝nestaje˝ preko noci.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 03 ruj 2012 14:56 |
|
|
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 03 ruj 2012 15:03 |
|
|
Kinta je napisao: he he ali tocno je da me svako jutro doceka vidno manje tekucine nego sam ostavio. Mislio sam da umisljam ali Chromex je potvrdio da se isto kod njega dogadja. Ne curi nigdje tako da samo glava moze to popiti. Bas cu obratiti paznju na tocnu kolicinu koja ˝nestaje˝ preko noci. Ako ostavis Vivi natankanu do krajnje granice i ako polozis mod pod nekim uglom...sad neznam,velika je vjerojatnost da je tekucina u onom donjem dijelu ispod glave 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 03 ruj 2012 15:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Ako ostavis Vivi natankanu do krajnje granice i ako polozis mod pod nekim uglom...sad neznam,velika je vjerojatnost da je tekucina u onom donjem dijelu ispod glave  Nije ispod glave jer bi u tom slucaju brbockalo. A ne treba biti ni natankan, ako je samo 0,7 ml u njemu ujutro nema nista.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 03 ruj 2012 15:47 |
|
|
Kinta je napisao: Imam jedno pitanje. Ko mi pari vivu dok ja spavam? Svako jutro mi fali mililitar. Kak vas bum za uha nacukal. Da nije bivši premijer umjesan i u to ? 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |