| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 12 ožu 2014 19:26 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Fosna je napisao: Ja sam u zadnje vrijeme počel stavljati dupli wick na sam grijač. Uz 2mm (3mm veli Fasttech ali laže) zamotam još jednoga i skratim prije kanala. ja stavim 2 duga koji idu kroz 4 kanala + jedan kratki koji isto tak odrezem prije kanala.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 12 ožu 2014 21:37 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Dajte uslikajte to da vidim kako to izgleda.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 12 ožu 2014 22:13 |
|
|
|
budem posliko kad dodem s posla.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 13 ožu 2014 01:01 |
|
|
znaci dva duga fibera koji idu u kanale i jedan kratki koji ide samo u keramiku.....  dva duga stavis jedan do drugoga jer ces ih tak poslje bez problema rasporedit u kanale, a kratki sa gornje strane i namotas zicu......  kad slozis sve na mjesto odrezes visak kratkog fibera do vanjskih rubova kanala da ti ne smeta kad nasarafljujes driptip.....   na tome sam isprobo grijace od 1.8 do 2.8 ohma.......svi rade dobro ali iznad 2.5 ohma nema smisla... slaba aroma i nikakav TH. trenutno sam na 2 ohma i radi odlicno. nema dry hitova, nema zagorenog okusa, nema grgljanja.... nikakvih nuspojava. aroma odlicna, pare u oblacima.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 13 ožu 2014 11:12 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 13 ožu 2014 11:21 |
|
|
|
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 13 ožu 2014 12:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
flux je napisao: mozda imas los fiber. meni onaj sa 300cuda od 2mm super natapa, a LC je vecinom zatvoren do kraja..... znaci upija samo kroz one 2 rupice u bazi. I iz tanka ispod keramike. U stvari mislim da o tom tanku i nismo nesto pisali, a nezasluzeno jer grk je i ovaj put to dobro zamislio. Ne znam ima li taj tank svoje ime pa ga za ovu priliku nazovimo rekuperatorski tank ili krace RT. RT radi isto kao i sistem hranjenja motora uljem koji BMW desetljecima ugradjuje. Ako ima viska ulja motoru pohrani ga u posebnu posudu. Ako ulja sfali otpusti potrebnu kolicinu. RT se moze iskljuciti ali kad je vec tu steta bi bilo ne iskoristiti ga. Potrebno je otvoriti prolaze na keramici maticom centralnog pina i spagice ostaviti malo dulje. Ja ih rezem u ravnini malog oringa na dnu RT. Ako se usljed malo losijeg setupa, krivog tankanja, previse otvorenog LC ... pojavi visak tekucine u keramici, Ithaka nece zagrgljati nego ce visak otpustiti u RT. Kad liquida pofali spagice ce povuci svoje iz RT i parit cemo veselo dalje bez problema.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 13 ožu 2014 16:08 |
|
|
 to sam zaboravil napomenut da mi je otvoren taj odvod u keramici. fiber takoder rezem u ravnini s tim oringom .
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 16 ožu 2014 17:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 16 ožu 2014 18:44 |
|
|
mogo bi keramiku promjenit 
|
|
 |
|
 |