Kratko rezime nakon par dana koristenja.
Ithaka radi dobro.
Materijal je nepoznatog porijekla, fino obradjen, kromiran i sve skupa je lakse od oddya.
Mali plasticni tank izgleda pristojne kvalitete i u rangu je terminatora-c.
Tank je ... velik. Oddy sa svojih 55-60 kapi po tanku izdrzi 9-12 sati ali ovaj se mozda i moze nategnuti na dva dana.
Liquid control radi kako i treba raditi.
Dotok zraka radi ... radi ali ... Regulacija je zamisljena vrlo slicno kako sam namijenio za novi DME ali da bi radila kako treba rupa na centralnom pinu mora biti kalibrirana. U ovom slucaju regulator je otvoren do kraja i to stalno. Inace matica regulacije zvecka kao bebina zvecka. Razlog tome nije tolerancija navoja koji u ovom slucaju mora biti plitak, nego oring. Oring je taj koji bi trebao anulirati zracnost i usput sluziti kao kocnica, ali kinezi su stavili krivu dimenziju. Malo deblji oring lako rjesava ovaj nedostatak.
Centralni pin regulirajuce duzine. Ma daj me nemoj ... Centralni pin je iz dva dijela spojenih navojem. Podesis duzinu pina i kad serafis atty u konektor zaserafis i centralni pin. Mala sajbica debljine koliko nam dulji treba CP na spoju s navojem rjesava stvar.
I jos dupli grijac

Originalni setup je otpora 1,8Ω i to koristim na DME kod napona 5,5V. Malo ludo a?
Dva grijaca su spojena u paralelu a to znaci da svaki ima 3,6Ω. Vise ne zvuci ludo 3,6Ω na 5.5V?
Zbog visokog otpora postizu se niske temperature pa je aroma obilna. Otprilike bi trebalo staviti dvostruko manje arome da bi dobili onaj nas dobar rezultat.
Odokativno za 3,7 - 4,2V trebala bi dva grijaca od po 2,4Ω. Ali na taj nacin se ne mogu iskoristiti prave prednosti Ithake. Po mojoj procjeni fino bi se slagali grijaci od 2Ω i drugi od 2,5Ω. S prvim grijacem bi dobili paru i TH a drugi bi sluzio za aromu.
I na kraju Ithaka izgleda dobra igracka koja moze sluziti za razna testiranja. Pocistiti rupu na centralnom pinu i staviti odgovarajuci oring na regulaciju dotoka zraka nebi nikome trebao predstavljati veliki problem. A i nitko vam ne brani da u Ithaku stavite samo jedan grijac. Za kuharicu i nacelnika policijske postaje nije, ali tehnicki pismenim ljudima moze pruziti puno zabave.