Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » Atomizer

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: H.H. 357
 Post Postano: 19 sij 2015 10:15 

Nitko nema nikakve savjete o nekakvom bezbolnom čišćenju koje bi osiguralo što duži rad atomizera?

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2015 10:22 
Moderator

Kako ga ja čistim:

1. skinem driptip, tu stranu stavim pod pipu i isperem ga sa puno mlake vode
2. dobro ga ispušem, obavezno sa strane 510 konektora ( ne znam zašto sa te strane ali tako je rečeno )
3. urolam papirnatu maramicu i stavim u atty i opet dobro ispušem sa strane 510 konektora ( ovo napravim nekoliko puta )

4. PONEKAD napravim brzi dry burn na 8-10 w samo da se nakratko zažari grijač ( ovo radim na vlastitu odgovornost )

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2015 10:55 
Moderator

Dryburn vrlo kratko, tek toliko.
Svakih par običnih ispiranja ide i jedno u alkoholu, vodka, stavim ga u špricu s vodkom i ostavim preko noći i onda isperem vodom i ispušem kako je spavle opisao.
Mrežica u njemu ne smije dugo ostati suha tako da ako ga se ne koristi duže vrijeme treba u njega nakapati par kapi VG za "konzerviranje"
Moja preporuka, ako ti baš nije stalo do boja, uzmi srebrni jel se ovi u boji počnu guliti nakon nekoliko mjeseci, što od grijanja što od alkohola pa ne izgledaju lijepo.
Evo moj je star skoro godinu dana i još lijepo radi, samo se treba pridržavati tih par jednostavnih uputa koje ti i na njihovoj stranici pišu.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2015 12:35 

Ja trebam neki driper za isprobavanje tekućina. Ovo mi se čini kao idealno rješenje. Misliš da bi kao takav mogao i puno duže izdržati? Nakon koliko vremena misliš na ovu konzervaciju?

Probao doć do checkouta i šalju i do nas, shiping je 12$.

Povratak na vrh 

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Binaries » Atomizer

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club