| Autor |
Poruka |
|
Cos
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 09 ruj 2012 21:51 |
|
|
|
igrao sam se s nikotinom i zakljucio da bi se naviko i na 50 pa uvlacio ko blesav sad sam ostao na 9mg i na boge cartu dnevno bi trosio 3-5 sada se gadno blizim 10ml..
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 09 ruj 2012 22:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ajde ajde, drago mi je sto nisam vise medju rekorderima. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 11 ruj 2012 09:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Vidim da ponetko ima problema oko namatanja setupa pa da velim kako ja radim.
Setup se normalno namota sa iglom. Setup se spusta kroz kanal glave na svoje mjesto ZAJEDNO S IGLOM. Kada se lijepo poravnaju izvodi, nategnu i stavi silikonski prsten i metalni cepic TEK TADA SE IGLA IZVADI. Povlacenjem spagica na jednu ili drugu stranu grijac se centrira. Gotovo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 11 ruj 2012 09:16 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Da li vadiš dio koji služi za izolaciju? Naime, unutar glave je dio nekakve tkanine koja zna zagoriti tokom rada i onda dobiješ zagoren ukus. Navodno taj dio služi da žica ne dodiruje stijenku i ne dođe do kratkog spoja i ima ju samo v2. Ja sam ju vadio van jer stvarno ničemu ne služi.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 11 ruj 2012 09:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Da li vadiš dio koji služi za izolaciju? Naime, unutar glave je dio nekakve tkanine koja zna zagoriti tokom rada i onda dobiješ zagoren ukus. Navodno taj dio služi da žica ne dodiruje stijenku i ne dođe do kratkog spoja i ima ju samo v2. Ja sam ju vadio van jer stvarno ničemu ne služi. Nemam to u svojima ali vidim da svi vade.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 11 ruj 2012 11:22 |
|
|
|
U viviju mi se obavezno pojavljuje para koja se s vremenom kondenzira. Jel to slucaj samo kod mene, ili je to normalna pojava?
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 11 ruj 2012 11:27 |
|
|
|
Kod mene nema pare,primjetio sam jedanput da se zamaglila kad sam namjerno puhnuo u drip ali samo na Vivi Nova tanku a na Mini Vivici niti jednom
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 11 ruj 2012 12:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Zamagli se kad je hladnije vrijeme. Makar s ovim setupom u kojem su spagice HC i kauč nisam primjetio. Kauč, trosjed, dvosjed ... otoman?
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 11 ruj 2012 12:01 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Ni meni se Vivi ne magli, čak ni sa original setupom. Probao i nejde 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 11 ruj 2012 12:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Mozda se magli samo s VG liquidom?
|
|
 |
|
 |