| Autor |
Poruka |
|
lumalju
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 15 ruj 2012 05:17 |
|
|
Ja prođem kantal upaljačem prije motanja setupa. A dry burn radim samo da vidim dali se kantal ravnomjerno zagrijava da nema hot spotova. Znači par puta stisnem na dvije sekunde, postepeno mu postižem radnu temperaturu. Offtopic: Ajde CHROMEX molio bi te link za kupnju RN-a, 901 ili 501 atty, na koji toliko svršavate, pa da i ja doživim tu vapersku nirvanu. I dali radiš kakove preinake na gore navedenim attyjima, nešto sam vidio na jutubiu kao vrhunac i produžen vjek trajanja 4-5mj. Kao izvadiš most, makneš vatu bla,bla,bla... Evo baš me zanima.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 15 ruj 2012 12:50 |
|
|
RN 4075 nema vise,901 imas svugde,501 isto Atomizeri bez mosta su samo za dripanje a ima i fabricki modificiranih Jedina Chromexova preinaka je ona kad "preinaci" stari u novi atty i to je radio jako cesto zadnjih 7-8 mjeseci i kao takav usao u anale kineske istorije o proizvodnji e-cigarete  Njegov nick u Xiamenu je zapisan velikim slovima... "Zivio drug CHROMEX-Covjek koji je kupnjom RN atomizera od gladi spasio tisuce i tisuce Kineza..."  Drazenko 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 15 ruj 2012 12:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
"Zivio drug CHROMEX-Covjek koji je kupnjom RN atomizera od gladi spasio tisuce i tisuce Kineza..."
Istina, ali treba pisati " u POTRAZI za RN 4075" Modifikacije tih atty-ja nisu potrebne, osim opruga u refilu Kupiti ih ima po svim stranicama
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Pampa1
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 15 ruj 2012 14:04 |
|
Pridružen: 19 srp 2011 15:45 Postovi: 80 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
lumalju je napisao: kupnju RN-a, 901 ili 501 atty, na koji toliko svršavate, pa da i ja doživim tu vapersku nirvanu. Evo baš me zanima. najgore od svega je kaj je RN stvarno miljama iznad svega a nema ga za kupit, bar koliko znam nakon teških guglanja i traženja istog radi njega i 901 sam kupio mali 5V mod koji je sad riknuo pa sam sad bez ostao na ego i raznim izerima dok ne stigne novi mod EDIT: a pošto je ovdje riječ o vivi, naručio sam mini vivu kad već toliko hvalite
_________________ "An eye for an eye makes the whole world blind." -- Mahatma Gandhi IPV mini, Nemesis, VAMO 5 (Medo pojačao na 20W) Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 16 ruj 2012 00:04 |
|
|
Setup na Mini Vivici... fiber: 3mm-ski NiCr: 0.15 -6 namotaja na 3 mm -otpor 3.7 ohm -V-Max na 4.5V Fantazija,nakon tolikog iskustva ne mogu da poverujem da postoji setup koji me moze ovako prijatno iznenaditi... 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 16 ruj 2012 00:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Setup na Mini Vivici... fiber: 3mm-ski NiCr: 0.15 -6 namotaja na 3 mm -otpor 3.7 ohm -V-Max na 4.5V Fantazija,nakon tolikog iskustva ne mogu da poverujem da postoji setup koji me moze ovako prijatno iznenaditi...  Aroma je vjerojatno kako treba, samo ima li tu dovoljno sape?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 16 ruj 2012 10:53 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Dodao bih ovdje u pricu oko bivsih attyja i 510 XL koji je svojim vijekom trajanja i postojanom aromom unutar tog vijeka ostao u sjecanju mnogih vapera...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 16 ruj 2012 15:09 |
|
|
Kinta je napisao: Karo je napisao: Setup na Mini Vivici... fiber: 3mm-ski NiCr: 0.15 -6 namotaja na 3 mm -otpor 3.7 ohm -V-Max na 4.5V Fantazija,nakon tolikog iskustva ne mogu da poverujem da postoji setup koji me moze ovako prijatno iznenaditi...  Aroma je vjerojatno kako treba, samo ima li tu dovoljno sape? Kaj ti je ovo "sape" ?  Aroma je odlicna,TH odlican,para je u enormnim kolicinama...cak mi pomalo i smeta Mala ispravka,da ne zaboravim... Nakon 2 tanka otprilike kad je setup "legao" onda sam pojacao voltazu na 4.9V,ipak je i to premalo za otpor od 3.7 ohm kad bi bio "obican VV" u pitanju .....ali za V-Max je kao stvoreno. 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 16 ruj 2012 15:27 |
|
|
|
Sape - snage Th ili kolicina pare.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 16 ruj 2012 16:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Kaj ti je ovo "sape" ?  Konj kad gubi dah, kad nema snage onda se veli da nema sape. Nekad je konj bio sinonim za bogatstvo, prestiz, snagu i lijepotu. Cak i E.M. Remarque je imao opis zenske guzice kao guze pivarskog konja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |