|
.
Sada je: 15 ožu 2026 21:47. | Zadnji put si ovdje bio: 15 ožu 2026 21:47. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 17 ruj 2012 12:29 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Uh... ispade mi zmija iz dzepa, pa ju moram ganjati po uredu  :grin::grin: Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 17 ruj 2012 13:59 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Ako uredjaj ispise na displayu jednu vrijednost, a mjerenjem se dobije druga onda tu nesto nije u redu. Sve ostalo apsolutno stoji  Nema potrebe za dizanjem tenzija i teskim rjecima... Ja ti zadnji put kazem... Ono sto je na displeyu to je i na unimetru pod opterecenjem ili bez.Nemas blage veze o cemu pricas...a kako bi imao ?? KAD GA KUPIS mozes komentirati i bacati u smece,do tada mozes samo citati ono sto napisu vlasnici doticnih uredjaja i plakati a medjuvremenu traziti zmiju po uredu... Ako te zanima... (mozda bi trebalo da ostali malo vide) mogu da pronadjem sve tvoje postove kad pljujes po stvarima koji su drugi platili a za koje ti nemas pojma ni kako izgledaju a ni cemu sluze... Omalovazavanje i vredjanje TUDJIH STVARI (ovo ima da ti naglasavam u svakom postu) praktikujes vec duze vreme a to iritira,pogotovo kad se to odnosi na mene... A to mi jedino kaze da imas tinejdjerski problem kad NETKO DRUGI IMA ....A TI NEMAS !!! A tenziju dizes ti kad bacas u smece ono sto nije tvoje
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 17 ruj 2012 14:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pa koji vam je klinac? Ovako lijepi dan a vi tako. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 17 ruj 2012 15:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Hehehe..  ..danas sam luda, ne znam što hoću.. danas sam luda, želim samocuuu!
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 17 ruj 2012 20:35 |
|
|
|
 |
|
 |
|
spliff
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 17 ruj 2012 23:09 |
|
|
|
U svakom slučaju prije donošenja zaključka o bacanju u smeće treba se malo razumjeti u elektroniku i pretvaranje signala, a tko se ne razumije dovoljno je da pogleda onaj pbusardo video, tamo je to laički objašnjeno.
Vmax sam vidio i probao, oduševljen sam... A opet vidim na vaporhawk Lambo za 33$ i bespla poštarinom... nije mala razlika u cijeni. Al dobro, to je za neki drugi topic
|
 |
|
lumalju
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 18 ruj 2012 00:18 |
|
|
Kako namotati puno namotaja u glavu vive, pa jednostavno. Ja za to koristim čačkalicu, gusto namotam jedan namotaj do drugog (baš ih stisnem da se diraju) izvučem čačkalicu turim fiber od 3mm i imam 7 namotaja. Pri motanju pokušavam što je više moguće ne dati kantalu da se okreće jer kad izvućem čačkalicu namotaji se taman rašire milimetarski kao opruga. A za Vmax neću ni komentirati, samo mi krivo što je izašao SS 5 dana nakon što sam platio svoj, a razlika u cijeni samo 10$.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 18 ruj 2012 00:36 |
|
|
lumalju je napisao: Kako namotati puno namotaja u glavu vive, pa jednostavno. Ja za to koristim čačkalicu, gusto namotam jedan namotaj do drugog (baš ih stisnem da se diraju) izvučem čačkalicu turim fiber od 3mm i imam 7 namotaja. Pri motanju pokušavam što je više moguće ne dati kantalu da se okreće jer kad izvućem čačkalicu namotaji se taman rašire milimetarski kao opruga. A za Vmax neću ni komentirati, samo mi krivo što je izašao SS 5 dana nakon što sam platio svoj, a razlika u cijeni samo 10$. Pa normalno...ali probaj sad i iglom umjesto cackalice,mislim da bi doslo taman... Btw,sad je izasao i "Black Chrome" V-Max  ....ali to nema veze,bitno je da funkcionira kako treba
|
 |
|
lumalju
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 18 ruj 2012 00:47 |
|
|
|
Mislim da me nisi razumio, motam kantal oko čačkalice bez fibera, izvučem čačkalicu i onda guram fiber debljine 3mm. Mislim da bi oko igle bilo premalo mjesta za ugurat fiber. A probat ću, još uvijek učim i isprobavam kojekakove tehnike, attye, mizere...
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 18 ruj 2012 10:44 |
|
|
lumalju je napisao: Mislim da me nisi razumio, motam kantal oko čačkalice bez fibera, izvučem čačkalicu i onda guram fiber debljine 3mm. Mislim da bi oko igle bilo premalo mjesta za ugurat fiber. A probat ću, još uvijek učim i isprobavam kojekakove tehnike, attye, mizere... Aaaa..... OK onda,ja sam shvatio da na fiber dodajes cackalicu,namotas preko cackalice pa tek onda maknes...Pa to ti je malo komplicirano,ovo sa iglom ti je lakse,uzmi fiber,stavi iglu do njega i namotaj kanthal preko njih,iglu ne diraj...nek sedi tako namotano sve dok ne zavrsis posao oko setupa.Iglu maknes pre nego stavis onu gumenu kapicu,samo povuces i kraj...Cak mozes i skroz na kraj,ne smeta ni kad je kapica tu...
|
 |
Sada je: 15 ožu 2026 21:47. | Zadnji put si ovdje bio: 15 ožu 2026 21:47. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |