| Autor |
Poruka |
|
spliff
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 20 ruj 2012 08:59 |
|
|
mravak je napisao: bahahahah meni je sa vivice cijeli doljnji nazubljeni dio ostao bez nikla. Mora da je niklano minimalno kolko su mogli pa nemoj u chuchu! 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 20 ruj 2012 12:51 |
|
|
Kinta je napisao: Bem ti Vivi. Osjecam da me nesto pece za usne a ono slina izgrizla krom s piska i cuclam mesing. Kinezi su izmislili kromiranje prije 2000 godina ali mogli su malo i napredovat. Recimo ucit na tristacevim shtozdemferima.  Refil od RN-a pase taman. Malo ga skrati i probusi ga u sredini.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 20 ruj 2012 13:02 |
|
|
Lis je napisao: Kinta je napisao: Bem ti Vivi. Osjecam da me nesto pece za usne a ono slina izgrizla krom s piska i cuclam mesing. Kinezi su izmislili kromiranje prije 2000 godina ali mogli su malo i napredovat. Recimo ucit na tristacevim shtozdemferima.  Refil od RN-a pase taman. Malo ga skrati i probusi ga u sredini. Nemoze  Taj njegov hibrid ima drip spojen sa poklopcem 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 20 ruj 2012 15:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ma moze sve, problem je sto sam zabrijao da je pisak kromiran. Srecom me Mravak osvijestio na vrijeme. Na sve se nadovezuje nedavni Flakov komentar oko nikla. I stvari su se razvezale.
Uglavnom - sve te poniklane piskove lijepo bacite u smece. I ne kupujte ih vise. Stavio sam pisak od eloksiranog aluminija i razlika je nebo i zemlja. Nikal mijenja aromu i osjecaj parenja na losije.
Ostajem na metalnom pisku jer mi pase sto pokupi dio temperature pa je para hladnija. Istina da se para kondenzira na metalu, ali za sad mislim da takvo razmisljanje prelazi u sitnicarenje.
Probajte sami ... poniklani pisak i zatim bilo kakav drugi koji imate.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 20 ruj 2012 18:36 |
|
|
Kinta je napisao: Ma moze sve, problem je sto sam zabrijao da je pisak kromiran. Srecom me Mravak osvijestio na vrijeme. Na sve se nadovezuje nedavni Flakov komentar oko nikla. I stvari su se razvezale.
Uglavnom - sve te poniklane piskove lijepo bacite u smece. I ne kupujte ih vise. Stavio sam pisak od eloksiranog aluminija i razlika je nebo i zemlja. Nikal mijenja aromu i osjecaj parenja na losije.
Ostajem na metalnom pisku jer mi pase sto pokupi dio temperature pa je para hladnija. Istina da se para kondenzira na metalu, ali za sad mislim da takvo razmisljanje prelazi u sitnicarenje.
Probajte sami ... poniklani pisak i zatim bilo kakav drugi koji imate. U slucaju da ti ne pase ni jedan od gore navedenih pokusaj sa ovim piskom http://www.youtube.com/watch?v=y-sD8HXLliU
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 20 ruj 2012 18:59 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Imam ja pisak za trubu i sad mi padaju neke ideje na pamet  SS pisak... Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 21 ruj 2012 10:43 |
|
|
Kinta je napisao: Ma moze sve, problem je sto sam zabrijao da je pisak kromiran. Srecom me Mravak osvijestio na vrijeme. Na sve se nadovezuje nedavni Flakov komentar oko nikla. I stvari su se razvezale.
Probajte sami ... poniklani pisak i zatim bilo kakav drugi koji imate. Ako imas DCT od 6 ml onda zamjeni gornji poklopac i stavi drip kakav oces...plasticna tuba i dimenzije su identicne
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 21 ruj 2012 10:46 |
|
|
|
PS.
Te od eloksiranog aluminija su meni najdrazi ali iskreno nisam do sad primjetio neki problem sa ovim ostalim,a koristim ih duze vreme...
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 21 ruj 2012 15:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Ako imas DCT od 6 ml onda zamjeni gornji poklopac i stavi drip kakav oces...plasticna tuba i dimenzije su identicne Ha? Ti si nekaj zabrijal?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
lumalju
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 21 ruj 2012 16:24 |
|
|
Karo je malo pobrkao teme... Stigla mu je nova igračka viva rebildable pa je sav u njoj. Na nju stane od DCT tanka kapica. Uopće nije loša, ali se treba preraditi, u orginalu prkosi gravitaciji. 
|
 |