|
.
Sada je: 16 ožu 2026 00:59. | Zadnji put si ovdje bio: 16 ožu 2026 00:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 23 lis 2012 15:14 |
|
|
nastavak prijašnjeg posta--- evo još par slika atomizera loše vivi nove   dugi fiber je samo stavljen preko kratkog 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
dean1705
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 23 lis 2012 16:17 |
|
|
|
Mravak svaka čast na objašnjenju,sad mi je puno jasnije. Ja sam danas naručio sa madvapesa , pa se nadam da bu dobra i još čekam zadnju isporuku sa HC vivi V3. Kontaktiro sam frenda koji je dole u kini ,da mi vidi da on naruči na HC i pošalje meni s poštom, samo ovisi dali bude prihvatljiva poštarina. Naručio bi iz kine : Boge 510D Empty Cartomizer ( Stainless ) Tube size:Length 35mm;Diameter 9.2mm Resistance: Regular(2.7-3.1 ohm) /LR(Low Resistance 2.0-2.2ohm) Volume: 0.9ml (200-250 mouthfuls) Nigdje ih drugdje nisam uspio nači, ili je cijena velka ili ne šalju u hrvatsku. A taj mi je cartomizer super u tanku na modu.
JOŠ JEDNOM HVALA NA OBJAŠNJENJU !!!!!
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 23 lis 2012 18:24 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Meni je na mojoj izgleda na gornjoj strani otisa navoj i nevidim nacin da to rjesim,vrti se u krug.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 23 lis 2012 23:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
he he Mravak, po svemu sudeci ja imam tu ˝losu˝ Vivi Novu i sve sto si naveo ne stoji kod nje. Radi super, ne curi, nema los kontakt na glavi i ostalo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 24 lis 2012 00:53 |
|
|
Kinta je napisao: he he Mravak, po svemu sudeci ja imam tu ˝losu˝ Vivi Novu i sve sto si naveo ne stoji kod nje. Radi super, ne curi, nema los kontakt na glavi i ostalo. onda ocito nemaš istu kao i ja. Ovo kaj sam ja napisao je samo zato da se netko ne iznenadi kada naruci Vivi novu pa mu dodje neki poluproizvod, vodio sam se samo vlastitim iskustvom ako znate gdje su dobre (provjereno) Vivi Nove onda to treba napisati da ljudi ne bacaju lovu. 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 24 lis 2012 09:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ma gle ... posteno. Vivi nove s http://www.desire-ecig.com i http://www.china-sells.com rade kako treba. Jedino se Lis pozalio da mu slini malo na jednom mjestu. Ja jednu koristim 2 i po mjeseca i svi plasticni navoji i silikonske brtve su kao novi. Radi se jednostavno o tome da se u svakom proizvodu moze naci shkart. Ponekad je i cijela serija losa. A kinezi rade tako da lose komade ne bace u smece nego ih prodaju po nizoj cijeni. Medjutim onda smo si sami krivi jer kupujemo najjeftiniju mogucu robu. Staro pravilo u trgovini je da se ne kupuje najskuplje jer se placa ime. Ne kupuje se ni najjeftinije jer je lose kvalitete. Znaci negdje u srednjem cjenovnom razredu je zlatni rudnik. A razlika u cijeni od 1$ nece nikoga spasiti. Ne treba misliti da su nase ISO norme bolje. Radi se samo o tome da ako ima shkarta da su svi komadi jednako shkartni. Ne radi se o kontroli kvalitete nego o kontroli pracenja proizvodnje. Ili bolje receno o nacinu upravljanja proizvodnjom.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 25 lis 2012 19:43 |
|
|
iiiiiiihhhhhaaaaa  kinezi pojma nemaju 0.15kanthal x2 10namotaja 2.2ohma  fali mi malo snage da super radi sljedecu bum napravil na 1.5ohma pa bu valjda bolje
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 25 lis 2012 20:10 |
|
|
spliff je napisao: Kolega el_corazon je naručio ovu isto za 6$ http://www.vaporbreak.com/en/vivi-nova- ... apest.htmlPa ćemo javiti kakva je  Spliffe.., rekao si da je lega el_corazon zadovoljan sa vivi, pa sam si uzeo i malo rezerve, malo Ce5, malo grijača rezerve i malo tekućina za probu (iako samo black cherry nisam probao)..., sve da ne pređe 160kn da me ne oderu...., realno kod nas (bagatela trgovaca) bi to sve koštalo cca 420kn, a iz Kine sa dostavom ispod 160.., nadam se da će i ostala roba biti dobra kao i Vivi.... Kad stigne javim svima utiske.... pozdrav.... 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
dean1705
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 27 lis 2012 15:47 |
|
|
Sta tocno treba za napraviti recoil vivi nova tank glave? Nasao sam lik na ebayu za zicu i spagu ali toga ima puno,sta od toga treba uzeti konkretno za vivi nova tank glave koju debljinu zice,koju debljinu spage? http://stores.ebay.com/zivipfonair
|
|
 |
|
 |
|
dean1705
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 27 lis 2012 15:49 |
|
|
|
Kinta mi je dao svoje mišljene, ali me zanima jek ovo sa linka dobro ili negdje drugdje naručiti ?
|
|
 |
|
 |
Sada je: 16 ožu 2026 00:59. | Zadnji put si ovdje bio: 16 ožu 2026 00:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |