|
.
Sada je: 16 ožu 2026 02:32. | Zadnji put si ovdje bio: 16 ožu 2026 02:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 28 lis 2012 22:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vivi nova mini vivi nova slim vivi nova vivi nova mini clearomizer mk1 mk2 mk3 mk4 ....... bem ih lude
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 30 lis 2012 12:36 |
|
|
dean1705 je napisao: Sta tocno treba za napraviti recoil vivi nova tank glave? Nasao sam lik na ebayu za zicu i spagu ali toga ima puno,sta od toga treba uzeti konkretno za vivi nova tank glave koju debljinu zice,koju debljinu spage? http://stores.ebay.com/zivipfonairKonkretno za Vivi trebas spagu debljine oko 3mm (ili 4 x 0.6mm...3 x 1mm itd.) i kanthal 0.15 ili 0.17 Mislim da tema obuhvata sve sto se tice Vivi attyja,treba se malo prolistati 
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 14 stu 2012 11:17 |
|
|
Sappy je napisao: spliff je napisao: Kolega el_corazon je naručio ovu isto za 6$ http://www.vaporbreak.com/en/vivi-nova- ... apest.htmlPa ćemo javiti kakva je Spliffe.., rekao si da je lega el_corazon zadovoljan sa vivi, pa sam si uzeo i malo rezerve, malo Ce5, malo grijača rezerve i malo tekućina za probu (iako samo black cherry nisam probao)..., sve da ne pređe 160kn da me ne oderu...., realno kod nas (bagatela trgovaca) bi to sve koštalo cca 420kn, a iz Kine sa dostavom ispod 160.., nadam se da će i ostala roba biti dobra kao i Vivi.... Kad stigne javim svima utiske.... pozdrav.... A evo i stigle vivike sa http://www.vaporbreak.com/en/vivi-nova- ... apest.html i mogu reči da sam zadovoljan..., roba je naručena 25.10., prema trackingu na otpremi je bila 1.11., stigla je jučer 13.11..., cca 20 dana od narudžbe... No još više od Vivi-nove sam zadovoljan sa ovime http://www.vaporbreak.com/en/ce5-atomiz ... -plus.html ... , Odličan je i na istoj baterijii, sa istom tekućinom daje pare kao Vivi, a TH je jači, sa dodatne dvije glave košta isto kao i Vivi-nova... Evo i glave..., ne znam koja je to Vivi v2, v3 ili neka druga, no genaralno Vivi je solidne građe, metalni driptip, za 6$ ja sam jako zadovoljan...!!!  Na silver modu od Frenka Vivi sa 2,4 ohm otpora radi ko sat.., TH uredan, oblaci pare... Na Ecig5 - ovaj crni momak, zahtijeva vivi sa 2,8 ohm otpora, no mislim da bi mi za 5V ipak trebala negdje 3ohm glava..., inače oblaci pare i jak TH, aroma kida... 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 14 stu 2012 16:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: no mislim da bi mi za 5V ipak trebala negdje 3ohm glava..., inače oblaci pare i jak TH, aroma kida...
 Ukusi su relativni. Trenutno parim 1,8ohma na 5,5V uz 28 mg liquid. Tako da ...
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 14 stu 2012 17:01 |
|
|
|
Kinta uzmi "šmirgl" papir i gutaj..., sigurno je osjećaj sličan..., 28mg tekućina, na 5,5V i to na takom otporu..., jel to možda na dual-coilu.., inače ne bi to pokušavao na vivi...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 14 stu 2012 17:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: Kinta uzmi "šmirgl" papir i gutaj..., sigurno je osjećaj sličan..., 28mg tekućina, na 5,5V i to na takom otporu..., jel to možda na dual-coilu.., inače ne bi to pokušavao na vivi... he he bas o vivi se radi
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 14 stu 2012 18:41 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Kinta, zar i ti?!?
Naime u zadnje vrijeme se recenzenti kao dogovoreni igraju sa setupima niskog otpora, pa cak i kad rade recenzije vv ili vw uređaja. Što time dobiju osim da 5 puta brže isprazne bateriju nije ni njima jasno. Valjda misle da je egicinih 3.3V sveti gral parenja. OK, 1.8 još može proći, ali kad mi naprave recenziju zmax v2 na setupu od 1.3 ohma dobijem mlade. Btw. stigao danas Service tank po preporuci deda Frenka i prvi dojmovi idu navecer...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 14 stu 2012 20:38 |
|
|
Kinta je napisao: Sappy je napisao: Kinta uzmi "šmirgl" papir i gutaj..., sigurno je osjećaj sličan..., 28mg tekućina, na 5,5V i to na takom otporu..., jel to možda na dual-coilu.., inače ne bi to pokušavao na vivi... he he bas o vivi se radi Meni Vivika (2,8ohma) na Frenkovom Eci5 modu skoro da gori, užasno puno arome i TH..., ima li netko složenu glavu na 3-3,5 ohma viška (zamjena za ili 2,8) ili pak za prodati...!??
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 14 stu 2012 21:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Kinta, zar i ti?!?
A sto cu kad se vivi nova jednostavno razbacuje energijom. Konstrukcijski je tako napravljeno da ne ide drugacije. Atty s 1,8 ohma i 5,5V bi ubilo vola a tu je dovoljno tek za prezivljavanje.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer Postano: 14 stu 2012 21:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: Meni Vivika (2,8ohma) na Frenkovom Eci5 modu skoro da gori, užasno puno arome i TH..., ima li netko složenu glavu na 3-3,5 ohma viška (zamjena za ili 2,8) ili pak za prodati...!?? Iz ovoga vidim da ti koristis nepreradjene glave? Ako je odgovor potvrdan onda je jasno i zasto. Do grijaca dolazi premala kolicina liquida i to sto gori je setup a ne ono sto bi trebalo isparavati - liquid. A pravilan dotok liquida i skida temperaturu cijelog sistema. I onda ponovo dolazimo do onog sto ponavljam godinama - Rad na suho nije TH. Sve skupa vise lici na Trobecove peci. Makar i kod namatanja setupa s previse namotaja zice, u sredini grijaca ne moze doci dovoljno tekucine, pa opet sve radi na suho. A sto se tice arome ... u zadnje vrijeme postala je moda trpati velike kolicine arome u liquid. Istina da su se u zadnje 2 godine pojavili atomizeri koji unistavaju aromu, pocevsi s eGo attyem na dalje. Ali sto je previse - previse je. Ja stavim samo 2-3 kapi FA virginije na 10ml baze, i to je sasvim dovoljno. Zato toplo preporucam svima da sami mijesaju svoje tekucine. To stvarno nije nikakva umjetnost, tko si zna natociti gemisht zna si i sloziti liquid. A ko si nezna natociti gemisht nek vjezba. 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 16 ožu 2026 02:32. | Zadnji put si ovdje bio: 16 ožu 2026 02:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |