|
.
Sada je: 28 tra 2026 23:29. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 23:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: SvoeMesto Kayfun v4 Postano: 01 pro 2014 00:36 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Kao što max kaže, nije ni 3.1 puno zaostajao sa cijenom kad je tek izašao, pa i sad se polovni prodaju po 700-tinjak i više kuna. Tko želi i može, taj će uzeti, ovo se ionako ne uzima zbog nekakvih cijenom opravdanih performansi, nego zbog vlastitog hobija i užitka. Tako mi je bilo dok sam si slagao auto akustiku. Doći do određenog broja becibela nije nikakav problem, ali svaka slijedeća stepenica je koštala eksponencijalno više, od same opreme pa do pripreme i ugradnje. Neke stvari se jednostavno opravdavaju željom. Ni Ithaka nije nikada vrijedila te novce, pa su je ljudi svejedno masovno kupovali, a nikad nije davala toliko bolje performanse od nekih malo jeftinijih atomizera.
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: SvoeMesto Kayfun v4 Postano: 01 pro 2014 10:45 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
A u v 5 će se opametiti i ubaciti keramiku. Debelu a ne ova tanka Imeo sranja. Debela keramika je sv. Gral... Todd već ima i review...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: SvoeMesto Kayfun v4 Postano: 01 pro 2014 10:53 |
|
|
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Kayfun 4 Postano: 01 pro 2014 17:42 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
D-I-A-B-L-O je napisao: A ionako tko god kupuje takve atomizere ne kupuje ih zato da bi pario po sistemu toči i vozi, već da ima i po čemu čačkati. Nitko od početnika neće pljunuti 150 eura, već ćemo mi koji smo na pari duže vrijeme i kojima je to preraslo u hobi  nije baš tako... osobno volim jednostavnost, pouzdanost i što manje filozofije. i naravno, što više pare i optimalnog okusa...
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
444IN
|
Naslov: Postano: 01 pro 2014 22:27 |
|
|
|
Jel ovo stvarno moralo bit tak skomplicirano...
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 02 pro 2014 01:04 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Sto bi bilo jednostavno kad moze biti komplikovano :-) Zanimljivo u najmanju ruku ali opet kosta previse al da je naoko dobra sala, jest dobra Btw, lik iz videa koliko dugo poteze dobar mu je svaki ati a kolicina pare koju izbacuje je ruzna za vidjeti, ne znam kakvo je to mjerilo i jel mjerodavno koliko i ruzno za oko
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Kayfun 4 Postano: 02 pro 2014 04:08 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
ferdinandmax je napisao: D-I-A-B-L-O je napisao: A ionako tko god kupuje takve atomizere ne kupuje ih zato da bi pario po sistemu toči i vozi, već da ima i po čemu čačkati. Nitko od početnika neće pljunuti 150 eura, već ćemo mi koji smo na pari duže vrijeme i kojima je to preraslo u hobi  nije baš tako... osobno volim jednostavnost, pouzdanost i što manje filozofije. i naravno, što više pare i optimalnog okusa... Nismo svi isti. Nekima je i Kaja Lite prekomplicirana, takvima su valjda jedino clearomizer dovoljno jednostavan, a nekima ni Ithaka nije prekomplicirana i uživaju u njoj i dan danas. Meni ništa nije tlaka, kad imam slobodnog vremena rukom pletem nr/r/nr za Killera, ali kad nemam onda su mi tu Kaja i Silver Fox za nabrzinu namotati i ajmo dalje.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: SvoeMesto Kayfun v4 Postano: 02 pro 2014 09:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Moram priznati da mi se, po vidjenom u videu, jako svidja novi kayfun...ali ne bi kaja bila kaja da za neki vrag ne treba odvijac. Naravno da je to za rak ranu svih kaja, afc. Ajde, barem se moze puniti kak se spada. Komplicirano? Pa i nije bas...LC je rjesen odlicno...jedino sto se ne vidi koliko se otvori dotok tekucine, vec se mora po osjecaju...ali bar se ne mora rukama primati nesto sto ide u usta i ne mora se koristit odvijac za kontrolu LC-a. Djeluje komplicirano samo zbog mogucnosti mjenjanja konektora...ustvari uopce nije. Ne mogu se oteti dojmu da su pokrali dosta ideja od zadnjih kangerovih proizvoda...pocevsi od nacina sklapanja samog tanka (bez navoja...samo se nasade djelovi jedni na druge i zasarafe) do punjenja. Jedina mana je sto ima pokretnih djelova...previse je tu stvari koje mogu tokom vremena popustiti, biti ce dobra zarada na rezervnim djelovima. Po ovome sto sam vidio, na kvalitetan klon ce se cekati poduze...sumnjam da su kinezi zasada sposobni sve te djelove napraviti kak se spada.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: SvoeMesto Kayfun v4 Postano: 02 pro 2014 10:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
fek0 je napisao: ...ali bar se ne mora rukama primati nesto sto ide u usta 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: SvoeMesto Kayfun v4 Postano: 02 pro 2014 11:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Kinta je napisao: fek0 je napisao: ...ali bar se ne mora rukama primati nesto sto ide u usta   da,da,da...znaš ti dobro na što ja mislim  helou, Ithaka...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 23:29. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 23:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |