Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » Atomizer

[ 188 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Klonirana Ithaka!
 Post Postano: 21 lis 2013 19:04 

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :yes: ima da mi stoji nasred sobe ko totem :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 lis 2013 19:59 

markozg111 je napisao:
Jole84 je napisao:
Ako su slike autentične ovo bi mogla biti RainbowHeaven-ov Hercules za samo 30$.

slika
slika

Link: http://www.vaporbreak.com/en/home/249-i ... mizer.html

uzeo ju ja i čekam da stigne sa shipingom 34 usd. po izgledu je a ovo drugo mislim da če odmah biti vidljivo.

Evo stigla napokon nakon mjesec dana :kina:. Nije mi se dalo čekat poštara pa odoh direkt u poštu. E sada prvi dojmovi su :plus: :plus: :plus: . Bogata aroma lagana baršunasta para na 1,3 a TH na 4 mg nikotina barem kao da ima troduplo. Izrada bez zamjerke sve se lagano odšarafljuje nema zveckanja i sl.gluposti. Centar pin je tamo gdje bi i trebao biti, u centru ... bez dodatnog podešavanja. Pošto mi je ovo prvi špager mogu samo reči da sam oduševljen..... iako nisam uživo vidio RH Ithaku ovo em izgleda jako dobro em su novci bili smješni. ovo je zapravo cjena jednog Protanka u Zgb. a vrijedi definitivno više. Eto zasada toliko i da fotke jesu autentične, znači došla je identična takva.

ZMAX/Chi You clone/ZNA 50
Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 lis 2013 21:52 

markozg111 hvala ti puno što si saznanja podjelio s nama. To doista vjerovatno je RH Ithaka jer ja imam jednu i ista je kao i na fotografijama. Izvrsna kupnja za nevelike novce. :plus: :plus: :plus:

Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 lis 2013 01:10 
Administrator

http://www.desire-ecig.com/Ithaka-Clone ... e-Atomizer

$27,99
-5% na iznos veci od 25€ kupon: vaperclub
preko $50 -6% kupon: DE06
preko $100 free shipping

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 lis 2013 21:50 

evo i par fotkica da vidite o cemu se radi. malo sam se posavjetovao sa helexom i hvala mu na sugestijama pa sam za početak napravio 1,9 single coil na x i radi divno ali mi jedino ovaj ekowool smrdi prvih pola sata da je to strašno. probao i prokuhati u destiliranoj ali onda kao da uopće ne dovodi liquid. eto svaki savjet je dobrodošao :plus:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 lis 2013 22:04 
Moderator

Probaj šalicu za bijelu kavu i u nju stavi vodu i ekowool, stavi u mikrovalnu 2x2 minuta na najjače, prolij vodu i šalicu i ekowool u mikrovalnu 3x2 min da se dobro osuši, pazi ne 4 ili 6 minuta nego 2x2 i 3x2 min sa pauzama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 lis 2013 22:15 

hvala ti spavle probal bum sutra i to napravit jer ovako je groza a fibera osim ovoga nemam, a i prsti me bole, jučer do ponoči radio setup :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lis 2013 00:27 
Administrator

Ajde kako ja radim setup za Ithaku.
Odrezem 2x6cm nichr 0,2mm i lijepo ih zvuzlam sa srebrnom zicom.
Uzmem dovoljnu duzinu spage 2mm i raspletem ju bratski na pola te svaki grijac dobije svoju polovicu.
Grijace sa spagom namotam na obicnu spenadlu.
Kod postavljanja u keramiku grijaci su paralelno jer se postavljanje u kriz pokazalo kao lose rjesenje.
Ispada nekih 7 namotaja tj. puna keramika grijaca. Spojevi sa srebrnom zicom su OBAVEZNO unutar keramike.
Ende.

Ovakav setup radi savrseno s 100% VG bazom bez imalo vode ili alkohola.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lis 2013 16:16 

Nakon dugog i nesnošljivog iščekivanja i meni su stigle moje Ithakice.

Prvi dojam je odličan. Spojevi raznih dijelova su vrhunski. Sve sjeda na SvoeMesto i ne klima se. Zapravo je šteta što ne košta kakvih 135€ jer ovako ljudi dobivaju krivi dojam da je atty loš.

A sada kritike. Nisu nešto ali su kritike. Plastični ring koji ide na plus pol, odmah ispod šarafa za minus ima mrvicu veću rupu od samog plus pola pa to može dovesti do toga da plus ode ukrivo i dotakne minus. Vjerojatno se to može pažnjom izbjeći ali se meni nije dalo paziti.
Gumica na kraju plusa je jako mekana. Kada se stvar zašarafi kako treba, gumica se „razlijepi“ i ispadne iz ležišta koje je previše malo. Mora se promijeniti ta gumica ili slabije zašarafiti pa onda postoji mogućnost da tu proslini ili zagrglja. Tih gumica ima za kupiti, a ja sam na FT Ithaki iskoristio one od Oddya.

O pari, aromi i TH nije potrebno pričati. Potpuno drugi svemir naspram svega ostalog.

Zajednička slika.
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lis 2013 18:31 

:dobar: :brav: prava ergela. neznam ali ovaj je atty stvarno van konkurencije a pogotovo ovih nazovimo ih replacement atomisera. probao protank 2 nakon ovoga i zamislio se :wtf: neznam jednostavno sam oduševljen. ekowool prestao smrditi i daje tahvu aromu sada da je to bolesno. setup guram još single coil pa ču ga tek kod zamjene promjeniti po Kintinom i Helexovom receptu a ekowool bum skuhal po spavletovom tak da recept od tri kuhara :afz: zajedno mora siguran sam biti savršen. Eto samo još jednom ocjena 10/10 i hvala na pomoći oko setupa.

Povratak na vrh 

[ 188 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Sljedeća

Početna » Binaries » Atomizer

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club