|
.
Sada je: 01 svi 2026 17:53. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 17:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 31 sij 2014 22:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
PeroVU je napisao: Mjesec dana koristim Rocket V2 SS. Materijal dobar, kao i izrada. Ne fućka. Ima bolji protok zraka koji je dobro osmišljen (2 rupe i rotacijsko otvaranje i zatvaranje rupa sa prstenom). MC i pamuk i vozi! Ja sam prezadovoljan i smatram da je daleko bolji od kayfun lite-a (od tobeca) kojega sam imao pa prodao. Svakako preporuka http://www.china-sells.com/item.php?id=2585Ka je stvarno 100 % SS?
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
PeroVU
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 01 vel 2014 00:52 |
|
|
Da SS je, ali lošije kvalitete. U svakom slučaju daleko bolji neko ona prva chrom-platted varijanta. Navoji su dobri, čak iznenadjuje dobri. Tako je barem na ovom mom. Osim toga ima i dodatak za 510 drip-tip sto meni osobno dosta znaci jer ne volim fiksne, a pogotovo metalne drip-tipove. Evo review, ali na francuskom je. http://www.youtube.com/watch?v=R8ZtEUGKOwk
|
 |
|
weks111
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 01 vel 2014 15:00 |
|
|
Dalmat je napisao: Moj fućka, i kad rukom zatvorim rupu za kontrolu airflowa ... ne znam da li ima kakve pomoći? U rupama nema opiljaka i smeća, temeljito je očišćen. Probaj obrnuto.Zatvoriti rupu za zrak,a izvaditi vidu za kontrolu zraka.
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Postano: 01 vel 2014 17:11 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Probati cu
Sent from some tablet
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 01 vel 2014 21:16 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
Dalmat je napisao: Moj fućka, i kad rukom zatvorim rupu za kontrolu airflowa ... ne znam da li ima kakve pomoći? U rupama nema opiljaka i smeća, temeljito je očišćen. Što sam primijetio kod tog fuckanja, da nestaje kad stavim duple zavojnice unutra ( RipTrippers DualBarrel build video) - 1.8mm odignute od decka - cca 0.5 mm ( vrh malog šarafcigera 1.8mm promjera ulazi izmedju) razmaka izmedju zavojica Kad imam jednu zavojnicu fućka ko ludo, probao napraviti duzu zavojnicu, zavojnicu od twisted 32g kanthala, obje imaju isto 1.8mm odstajanja od rupe za zrak. Doduse mogu bit skroz u krivu, moje misljenje je da mozda nije toliki intenzitet usisa zraka izvana kao kod jedne zavojnice. Dodue cistio sam airflow rupu par puta i s iglom po unutarnjim rubovima malo grebao dal nema mozda neki mali komadic koji bi radio takve probleme. Jedino sto mi preostaje je malo obraditi vanjsku rupu da se ugladi, ako je moguce napraviti siri otvor gore, a ostaviti isti na kraju, ljevak tipa, al za to trebam sogora cekat 
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Kayfun 3.1 Clone Postano: 01 vel 2014 21:58 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
weks111 je napisao: Dalmat je napisao: Moj fućka, i kad rukom zatvorim rupu za kontrolu airflowa ... ne znam da li ima kakve pomoći? U rupama nema opiljaka i smeća, temeljito je očišćen. Probaj obrnuto.Zatvoriti rupu za zrak,a izvaditi vidu za kontrolu zraka. Ne fućka ali je propuh 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 17:53. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 17:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |