Phil je napisao:
Dobio sam i ja takve cartove, ali mi nisu još pod šape došli. Nisu sa HC. Frendovi kažu da su vrlo dobri, pa sam sada malo zbunjen. Mislim da smo mi jednostavno hrpu toga probali, znamo šta nam valja i teeeeeško će se u toj masivnoj proizvodnji naći nešto da nama valja. Ali za nove korisnike, možda su super

Oni ionako obožavaju (meni neshvatljivo) EGO-T

Bas me zanima kad dobijes da cujem sto mislis

Inace to sto nisu sa HC nema veze,jedan ih proizvodi-svi ih prodaju...
Btw,i ja uzimam svakakve gluposti,sto zbog necije pohvale,sto zbog radoznalosti i zanimacije pa tako i ovo.
E sad da napomenem jednu stvar a to je da ovaj kart u biti ima problem.Problem je u tome sto ima da dobijes zauske dok povuces iz njega pristojnu kolicinu pare ili daj Boze da osjetis malo TH-a,sve zbog jedne sitnice koju bi otklonio kad bi poceo da ga rastavljam na dijelove.
Ovako,znamo da donji 510 navoj ima dva dijela-unutrasnji (plus) i vanjski (minus).Ovakav plus kontakt do sad nisam imao prilike da vidim i mislim da je unukatan ali ovde je problem u minusu....Pogledaj bilo koji navoj i videces dve rupice na tom minusu koji se vide sa vanjske strane ali ovde su te rupice tako male da zrak nemoze proci.Jos veci problem je to sto do njih nema pristupa da ih prosiris zbog onog plasta koji pokriva eGo navoj...
...i status kvo

Zbog toga se covjek ne sme oslanjati na recenzije kao na definiciju nego samo povrsno...
Recenzija je dobra kad je u pitanju na pr. baterija pa cak je i to upitno ako nisi upoznat sa navikama tog clana.Da uzmem Kintu za primer,kad on pohvali bateriju znam da ne gresi pa se mogu osloniti na njegovo misljenje,ali zamisli kad ti pocetnik pocne hvaliti automatsku Joye bateriju od 160mAh ?!...Pa naravno kad je do nje stigao preko "e-health" cigarete...

,pa i ja sam to radio.
Kartovi,atomizeri,arome,jacina TH-a i slicne stvari su totalno individualne kod svakog vapera,nesto slicno na DNK

,moze pasati samo njemu!
Eto malo oftopika u sitne sate...

I ne zaboravi da je ovo moj osvrt,ne znaci da i tebi nece pasati