Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2024 23:33. Sada je: 03 pro 2024 23:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 393 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer
PostPostano: 22 svi 2012 12:45 

Jbg. previše sam nestrpljiv da bih čekao još koji dan :D ,poručiću ga danas pa šta bude.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 svi 2012 12:54 

vesa0108 je napisao:
Jbg. previše sam nestrpljiv da bih čekao još koji dan :D ,poručiću ga danas pa šta bude.

Ma neces pozaliti,on je dobar....na kraju krajeva komplet kosta ko jedan eGo-T atty s tim da ovde imas puno opcija da prisposobis kako tebi pase dok kod eGo-T atomizera mozes da biras jedino nacin kuvanja............na pr. 30 minuta na tihoj vatri :mrgreen:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 svi 2012 13:43 

Karo je napisao:
Ma neces pozaliti,on je dobar....

Ok,hvala.

Karo je napisao:
dok kod eGo-T atomizera mozes da biras jedino nacin kuvanja............na pr. 30 minuta na tihoj vatri :mrgreen:

Pa nije baš tako,ali nije ni bitno,meni su eGo-T & C super,svako koristi onu opremu koja njemu odgovara,i ja stvarno ne bi raspravljao o tome .

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lip 2012 18:13 

Hm nešto slično ?? ali ljepše :)
eGo CC (Coil Changeable) Clearomizer
slika

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 02 srp 2012 23:58 

Za početak pozdrav svim forumašima. Ovo je moj prvi post na ovom forumu!

Da pređem na stvar. Danas sam kupio vivi novu i stvar je odlična. Koristim ju na ego-t cigareti i dobro pari, aroma je također dobra, nema curenja niti kondenzacije. Jedina zamjerka koju imam vezana je uz onaj konektor kojim se spaja na bateriju. Nekako je loše izrade i "strah" me jako ga zatezati jer imam osjećaj da bi mogao puknuti.

Što se tiče zamjene fitilja i žice, to još nisam probao (relativno sam početnik i ovo je moj prvi atomizer na kojem je moguće a i isplativo mijenjati fitilj i žicu. Inače sam bio na onim malim 510 atomizerima na spužvicu, giantomizerima za ego-t i probao sam još pokoji ali nije vrijedno spomena). Zanima me gdje je moguće nabaviti tu žicu i fitilj, a da nije narudžba preko interneta jer ubrzo idem na godišnji. Hvala!

P.S- ako imate kakvih pitanja vezanih uz vivi novu samo javite. Šaljem i slike ako nekoga zanima. :belj:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2012 11:07 

viewforum.php?f=26

:plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2012 14:55 

Jučer mi je stigla V2 verzija - s kratkim fitiljićem.
Moja ocjena se poklapa s ocjenom iskusnijih vapera - svaki ljubitelj klasičnog stock attyja bi ovo morao makar probati, da ne kažem i imati u kolekciji.
Aroma 10/10...
Para 10/10...
Toplina pare 9/10 - para nakon četvrte sekunde postaje toplija, ali daleko je to od pretople pare kao kod nekih kartova... u biti je kao kod normalnog attyja...
Subjektivni osjećaj ugode kod parenja - 10/10...
Nema curenja, nema patnje ni dodatnog poštelavanja... sve radi iz kutije za 10!!!
Probao sam zasad samo 2.4 ohma atty i nije mi palo na pamet vraćati se na 901 stock otkad sam ovo upogonio. Napokon kvalitetan tank sistem bez potrebe za 100 dorada i mrdanja.

I zadnje iako ne i najmanje važno - sve je testirano na čistom VG-u s nekih 5% vode i 2-3% alkohola u liquidu. Dakle nema zezanja sa PG-om i slično. Stvar radi!

Veliki palac gore!!!

Edit: Drip tip koji dolazi s ovim tankom je zadnje smeće i bacite ga odmah u kantu. Uz narudžbu Vivi Nove odmah kupite i neki drip-tip za 2 dolara - preporuka Delrin, a ne SS jer se SS opako grije. Taj drip tip je jedino što nije dobro na Vivi Novi V2...

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2012 16:31 

@Corto_1973

koju tekucinu koristiš "brand", na čemu si probao vivi novu i koji otpor?

10/10 znaci bolje ne može?

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2012 17:46 

Koristim Desert od FA, ali sam ga nalio sa RY4 isto od FA.
Smiksane su s NicVape VG bazom.

Koliko ja znam, trenutno nema boljeg cartomizera ili clearomizera. Nema što nisam probao, DCT, clearove, čak i Line. Ništa od toga mi nije sjelo. Ili je para bila pretopla i bez arome ili je već nešto bilo loše - curenje, pregaranje...

Zato sam i hvalio ego-t i ego-c. Bez obzira na često čišćenje, ipak su bili ok. Ali ovo ih nadmašuje. Napuniš nekih 2.5ml ili 3ml u tank i miran si 1-2 dana. A aroma i para se mjere s kvalitetnim 901/510 attyjima, daleko iznad ego systema. Nema curenja, nema dodatnog poštimavanja. Upravo sam se čuo s kolegom iz Osijeka, on već tjedan dana prži svog i radi mu kao prvi dan. Pa ako je zamjenska glava od 2.4 ohma oko 2 dolara, onda se i isplati. 5 glava 10 dolara i miran si mjesec i pol do dva. U zadnje vrijeme mi rijetko koji atty pređe mjesec dana, traju oko 3 tjedna.

Vivi novu koristim na Devil's Marbleu, Kintinom modu, ali mislim da bi glava s otporom od 2.4 ohma uredno radila i na ego bateriji od 3.3 ohma, a ako ne onda se prešaltaš na glavu od 1.8 ohma.

U paketu za 12 dolara dobiješ 3 glave - 2.4 ohma montiranu na uređaj, 1.8 ohma koja je upravo za egice i njihov napon 3.3-3.7V i glavu od 2.8 ohma koja pokriva parenje na 4-5V.

Zamjenske glave se prodaju za manje od 2 dolara u Health Cabinu - samo odabereš otpor koji te zanima i voziš!

Kad sam otvorio paket osjetio se nekakav miris tkanine u koju je sve uloženo i bilo me malo strah jer sam mislio da će sad taj miris izaći tek nakon par tankova van, ali nakon što sam nalio tekućinu i ostavio pola sata da se fiber nakvasi, tek u prvih 2-3 povlačenja se malo osjetio taj miris, nakon toga je krenuo ubijati s aromom. Nema krčkanja koje se čuje kao kod kartova i clearova, nema curenja. Ne moram dodavati PG u mix jer inače stvar ne fercera kao kod mase clearova i tank sistema. Sve radi. Stvarno odličan proizvod.

Osobno smatram da je ovo najpametnije uloženih 100-njak kuna ove godine - 12 dolara Vivi nova, 2 dolara drip tip i poštarina.

Ako se odlučiš, naruči si upravo ovu verziju, dakle V2 - ona s kraćim fiberom, jer su na njoj ispravljeni neki nedostaci iz prve verzije i to upravo po naputcima korisnika.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2012 19:00 
Moderator

Aje Corto, napiši još nešto pa si me pa skoro uvjerio :)

Povratak na vrh

[ 393 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: