CHROMEX je napisao:
Mislim da smo se malo razbahatili previše. Ipak svi ti ....zeri rade kako rade. Ako čovjek ne zna za bolje, onda je dobro. Nemam baš ideje što bi se tu još puno dalo napraviti da tekučina ima stalno postojan okus. Mislim da je osnovni minus što se stalno grije ista tekučina pa dobiva drugi okus. Izgleda da ne moš imat i veliki tank i sve ostalo.
Za po doma i dalje 901 atty, a za šumu je Viva. Sve ima svoju primjenu. Za sada je od ovih stvari najbolji e-go C izgleda.
Ako misliš na upotrebu e-cig onda si potpuno u pravu,jesmo postali bahati,prvenstveno mislim na parioce sa godinu i više staža parenja.
Svi smo mi otprilike našli ...mizer koji nam odgovara i svaki novi koji isprobamo upređujemo sa njim,i retko kada će mo priznati da je nešto bolje od njega,čak i ako jeste,na prvom mestu recimo ja,genesis još nisam probao ali skoro sve moguće što odgovara 510 navoju i koristi fiber jesam,i još uvek mene u potpunosti može da zadovolji eGo-C LR,tako da i ako je nešto bolje-jači TH,bolja aroma itd.,mene ostavlja ravnodušnim.
Kod Vivi se nema šta posebno napraviti osim novog setupa,i male korekcije glave kao na par stranica unazad,rezultat je bolji dotok tečnosti i otpor koji nama odgovara,ja sa fabričkim nisam bio zadovoljan,ali činjenca je da je ovo jedan veliki clir i da posle pet-šest uzastopnih povlačenja tečnost neće imati isti ukus,što zbog nemogućnosti da fiber upije tečnost što zbog grejanja tela Vivi,mada ja do sad još nisam našao ..mizer sa kojim to može,možda genesis,neznam nisam probao.
Meni je Vivi vrlo dobar ...mizer ili šta već za van kuće jer mi pokrije dobar deo dana,a ne tako retko i kad sam ceo dan kući koristim samo njega

.