Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » Atomizer

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Serviced tank, 6 ml.
 Post Postano: 02 lis 2012 21:57 

Mada sam postao težak za duža pisanja i recenzije,nisam izdržao a da ne napišem par riječi o ovom,dosta nezapaženom gadgetu:slika

Koristim ga nekih tjedan dana i jaaako sam zadovoljan a i iznenađen ovim tankomizerom,njegovim radom,količinom i aromom pare,mislim da u općenitom smislu riječi ova stvar za sitne novce daje sve ono što tražimo,čak i nama,veteranima parenja,a jednostavnost rukovanja čini ga pogodnim i za početnike.
Općenito,cijeli uređaj je solidno složen,konektor je kompaktan sa donjim dijelom i standardne izvedbe,bez famoznih 2 zuba-terminatora mod konektora.Tube su od blago zamagljenog polivinila,nešto kao injekcijske šprice.Drip tip je delrin i ne izgleda loše.Metalni dijelovi su niklovani metal-neki,a gornja kapa je,čini mi se neka vrsta alumunija.Gumice/o-ring/ su kvalitetne i nema nimalo curenja.Elektrode su fiksirani stupići na kojima su opruge a iznad kojh su pločice-kantal se samo podvuče između glave stupića i te pločice-vrlo impresivno,jednostavno i praktično rješenje.Punjenje je kroz otvor u kome je vijak-umjesto njega se nađe silikonski komad koji promjerom odgovara,praktičnije je imati čep nego vijak odvrtati i zavrtati,mada to nije često,obzirom na zapreminu tanka od 6ml.Dolazi sa postavljenim setupom od 2,8 ohma /za 5V/.
Samo parenje je oduševljavajuće,fiber se natapa kontinuirano i jednolično tako da se može uzastopno,bez stanki povlačiti,nikad ni malo ne ostane suh,para je toliko obilna da nakon par uvlačenja ponestaje daha za dalje...
Moram reći da mi je ova igračka nešto najbolje i najjeftinije što sam kupio unazad 3 godine,mirne duše preporučujem svima koji vole oblake pare i malo posla sa opsluživanjem.
Link:
http://www.china-sells.com/en/item.php?id=2248

Coupon code 10% : ECig 888
btw. na istoj stranici imate i tank od 3,5mm sa istim nazivom-to NE uzimajte,sasvim drugačiji koncept...

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Serviced tank, 6 ml.
 Post Postano: 03 lis 2012 00:45 

Hvala na recenziji!
Možeš li uslikati svoj iz više kutova, kako izgleda setup i kako izgleda da pojedinim baterijama. Čini se ogroman.
Koliko debel fiber guraš unutra i ide li skroz do dna ili ga režeš kao na ovoj slici?

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lis 2012 00:50 

spliff je napisao:
Hvala na recenziji!
Možeš li uslikati svoj iz više kutova, kako izgleda setup i kako izgleda da pojedinim baterijama. Čini se ogroman.
Koliko debel fiber guraš unutra i ide li skroz do dna ili ga režeš kao na ovoj slici?

Kad dođeš,a čekam vas već /Lumalju/ sijaset dana...onda češ i vidjeti i probati,ok ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lis 2012 02:04 

6ml e pa to vec mogu ponijeti na kavu pa necu morat sarafat i nadosipavat vivi :plus:

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » Binaries » Atomizer

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club