|
.
Sada je: 28 tra 2026 19:57. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 19:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: Koje baterije da uzmeme Postano: 02 ruj 2015 15:54 |
|
|
|
nisam mislio da cu ikad ovo reci ali slazem se s gorickim.. jos prije godinu dana sam rekao da se mtm poprilicno gura od odredjenih clanova. iako neke stvari ecigareta ima jeftinije(baterije npr... ali sad im je ponuda skoro nikakva, pola novih trazenih baterija nemaju..) u ovom slucaju s baterijama ako nije coviku hitno stvarno moze naci odredjene baterije za u pola cijene. ali cekat ce. gledam npr samsung INR18650, na ft dobijes dvije za cijenu jedne u mtm. jbg, isto je to razlika od 10$, nekome znaci nekome ne...
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 02 ruj 2015 16:01 |
|
|
|
A mora se priznat da je mtm nas najsuvremeniji shop sa najboljim cijenama i daleko najboljim pristupom kupcima, tak da bi ga i ja uvijek preporucio iako nemam ništa od takve reklame
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Koje baterije da uzmeme Postano: 02 ruj 2015 16:14 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
nije.. ima i drugih boljih aj eto neču reklamirat (svjedno nemam koristi) npr ja sam neki dan kupovo Efest 18350 baterije, u MTM-u su 10-ak kn skuplje.. sad 10 kn manje više ako kupuješ uživo ali ja svejedeno moram platit poštu i na 3 baterije 30kn više daš + poštu (pošta i vamo i tamo) to je neka aroma, baza, žica, tekučina ili bilo šta..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 02 ruj 2015 16:22 |
|
|
|
Ne govorim o cijenama baterija
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Koje baterije da uzmeme Postano: 02 ruj 2015 17:41 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
ok, tema je o baterijama pa sam se za njih uvatio.. svaki shop ima nešto jeftinije od drugoga ali tako i skuplje.. ako već moram nešt kupit u Hr onda gledam da imaju sve na lageru, 20-ak kn razlike (npr žica+vata, arome) mogu podnet jer mi je neisplativo plačat 2 poštarine (bio bi još u minusu)
usotalom, začetniku teme još nije ni stigo mod (koliko sam skužio) tako da ima vremena kupit baterije kod nas, iz Kine, iz Mongolije, Ekvadora...
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Koje baterije da uzmeme Postano: 02 ruj 2015 18:14 |
|
|
Tom Highway je napisao: A mora se priznat da je mtm nas najsuvremeniji shop sa najboljim cijenama i daleko najboljim pristupom kupcima, tak da bi ga i ja uvijek preporucio iako nemam ništa od takve reklame Odlican je,skoro pa mi dode da mu bulju prodem vazelinom i izjebem ga dobro.Najvece smece od sopa u Rvatskoj historiji.
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Postano: 02 ruj 2015 18:24 |
|
|
|
Jos su gori oni koji su se kunuli u istinu i istom šopu jebali milu majku,a sada prodaju razne ra-guzi-jume,istrijane i lamingtonse kod njega,govoreci da je to posao i,kako osobne stvari stavljaju po strani.
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
Zadnja izmjena: Majka; 02 ruj 2015 21:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 02 ruj 2015 18:26 |
|
|
|
Očito sam nesto propustio?
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koje baterije da uzmeme Postano: 02 ruj 2015 19:07 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
razdor je napisao: nisam mislio da cu ikad ovo reci ali slazem se s gorickim.. jos prije godinu dana sam rekao da se mtm poprilicno gura od odredjenih clanova. iako neke stvari ecigareta ima jeftinije(baterije npr... ali sad im je ponuda skoro nikakva, pola novih trazenih baterija nemaju..) u ovom slucaju s baterijama ako nije coviku hitno stvarno moze naci odredjene baterije za u pola cijene. ali cekat ce. gledam npr samsung INR18650, na ft dobijes dvije za cijenu jedne u mtm. jbg, isto je to razlika od 10$, nekome znaci nekome ne... meni tih 10$ ne znaci puno. ipak treba bit realan. jednostavno mi je glupo davat nekom 10$ u dzep zato sto mi je on narucio robu. znam sam. vidim oglas od e-cigareta na njuskalu za ipv d2. oko 630kn ja mislim. ja ga platio oko 300. jebiga ak si toliko glup da das njima 630kn, daj. meni ne smeta, al nemoj ubjedivat ljude i jos posprdno komentirat da bi to bilo kak je rekao diberit se sa nekim kinezima.. a boga ti. mislim smijesno. od pocetka je meni sve bilo jasno kako stoje stvari na ovom forumu.. jedini razlog zasto sam tu je sto volim prcat takve. 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Koje baterije da uzmeme Postano: 02 ruj 2015 20:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Majka je napisao: Odlican je,skoro pa mi dode da mu bulju prodem vazelinom i izjebem ga dobro.Najvece smece od sopa u Rvatskoj historiji. Potpuno se slažem sa tvojom izjavom...najgori oblik neprofesionalizma kod nas je MTM...ali, nazalost, imaju stvari koje drugi nemaju, pa je čovjek neki puta primoran kupovati kod njih ak mu je hitno. Što se usluge tiče su dno dna.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 19:57. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 19:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |