| Autor |
Poruka |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 27 svi 2013 15:38 |
|
|
|
Vulja i spavle, vi znate da sam se zaljubio u ProTank ali covjek pita best buy sto meni ide najprodavanija stvar.
Makar se slazem, meni je Vivi uzas.
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 27 svi 2013 15:48 |
|
|
|
Ajde fala bogu da nisam jedini koji ne voli te vivike,a pogotovo mini verziju koja je totalna krama. Ako je nekim čudom i natjeraš da daje kolko tolko pare i TH aroma je skroz izobličena. Jedino dobro kaj mogu reć o vivi je da ne curi i ne frflja nakon dorade.
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 27 svi 2013 16:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Best buy je ono sto ne kosta puno, traje dugo i radi dobro. Svi mizeri odpadaju jer rade do 3 mjeseca ili do prvog pada sa stola.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 27 svi 2013 16:41 |
|
|
|
MT3 tesko polomit a probao sam:-) koristim jednog vec 3 mjeseca,a setup ako je rba nitko nema duze id tjedan dana mislim...
|
 |
|
veki1982
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 28 svi 2013 08:03 |
|
|
vapeman je napisao: vulja je napisao: Zbilha...nema vivi veze s bestbuyem po meni,mozda da su po dolar...a kako napravit bestbuy kad cjenovno imas od 100 do 2000kn,a i meh i vv mod su dva svijeta Možda je kolega treba napisat neku cifru pa pitat sto je best buy,mehanika i vv jesu 2 svijeta ali danas se bar povoljno može nac oboje a i pitanje je sto vise voli/zeli, vv,mehaniku ili oboje,pa mu na temelju toga predložit nesto... Da ne bi ispalo prepotentno, al ajmo reč da ne igra lova tolko. Normalno, ne bum kupoval svarovski pljugu haha  Recimo da do 1500kn nije problem. Htel bi nekaj pouzdano kaj daje najbolje rezultate. P.S. hvala na odgovorima
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 28 svi 2013 08:24 |
|
|
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 28 svi 2013 10:20 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 28 svi 2013 10:49 |
|
|
veki1982 je napisao: vapeman je napisao: vulja je napisao: Zbilha...nema vivi veze s bestbuyem po meni,mozda da su po dolar...a kako napravit bestbuy kad cjenovno imas od 100 do 2000kn,a i meh i vv mod su dva svijeta Možda je kolega treba napisat neku cifru pa pitat sto je best buy,mehanika i vv jesu 2 svijeta ali danas se bar povoljno može nac oboje a i pitanje je sto vise voli/zeli, vv,mehaniku ili oboje,pa mu na temelju toga predložit nesto... Da ne bi ispalo prepotentno, al ajmo reč da ne igra lova tolko. Normalno, ne bum kupoval svarovski pljugu haha  Recimo da do 1500kn nije problem. Htel bi nekaj pouzdano kaj daje najbolje rezultate. P.S. hvala na odgovorima U tu cifru lako možeš nagurat i mehaniku i elektroniku pa si miran. Za elektroniku je po meni ovo trenutno best buy ako pod tim računamo najbolji omjer uloženo/dobiveno http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... able-e-cigTo ti je nekih 312 kn pa ti komotno ostane i za DM i za coddy-a i još koju sitnicu 
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 02 lip 2013 19:44 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Kinta je napisao: Nebih da ispadne ... ono nesto, ali stojim iza toga da je best buy Devil's Marble + Coddy. Kaj to znači da je još moguće kupiti Devil's Marble 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best buy parilica (trenutno) Postano: 02 lip 2013 19:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Fosna je napisao: Kinta je napisao: Nebih da ispadne ... ono nesto, ali stojim iza toga da je best buy Devil's Marble + Coddy. Kaj to znači da je još moguće kupiti Devil's Marble Naravno, imam ih dovoljno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |