|
.
Sada je: 23 sij 2026 22:56. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 24 ožu 2014 00:50 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
a dobro krivo sam shvatio. necemo dalje o tome, spamamo temu. sorry lis 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 24 ožu 2014 11:39 |
|
|
flux je napisao: Lis je napisao: flux je napisao: lis jel trolas il se zajebavas?  Nije mi bas jasno pitanje malo mi je cudno da nakon tri godine na pari pitas ovakve stvari pa sam mislio da je sala  NHF  Nije sala. Poceo sam sa RN, 901, 510 atomizerima u prakticki samim pocecima parenja. U vrijeme kad nije bilo niceg drugog. A modovi su se mogli na prste izbrojat. Nakon njih sam probao par cartomizera. A onda je izasao EGO koji sam preskocio, a nakon EGA je izasla Viva koju sam slozio da radi toliko dobro da mi nista drugo nije trebalo. I to je bilo to. Imam dva DM-a i nekakav kakica za 100 kn. koji stoji u ladici kao nekakav camac za spasavanje u slucaju da sve drugo krepa. E sad, Viva polako odlazi u zaborav i doslo je vrijeme da potrazim zamjenu. Meni je e-cigareta bila samo nacin da se maknem od prave, a nekakvo skupljanje opreme me nikad nije zanimalo. A kad se sve skupa zbroji, nije cudno da ja znam jako malo o svemu sto je u medjuvremenu izaslo na trziste.
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 26 ožu 2014 23:32 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Hvala Kinta malo vise tekucine je rijesilo problem arome, bar mislim haha. Morat cu stvarno do Palfija jednom na strucnu nastavu
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 27 ožu 2014 00:26 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Lis je napisao: Nije sala. Poceo sam sa RN, 901, 510 atomizerima u prakticki samim pocecima parenja. U vrijeme kad nije bilo niceg drugog. A modovi su se mogli na prste izbrojat. Nakon njih sam probao par cartomizera. A onda je izasao EGO koji sam preskocio, a nakon EGA je izasla Viva koju sam slozio da radi toliko dobro da mi nista drugo nije trebalo. I to je bilo to. Imam dva DM-a i nekakav kakica za 100 kn. koji stoji u ladici kao nekakav camac za spasavanje u slucaju da sve drugo krepa. E sad, Viva polako odlazi u zaborav i doslo je vrijeme da potrazim zamjenu. Meni je e-cigareta bila samo nacin da se maknem od prave, a nekakvo skupljanje opreme me nikad nije zanimalo. A kad se sve skupa zbroji, nije cudno da ja znam jako malo o svemu sto je u medjuvremenu izaslo na trziste.
ma sve 5  oprosti  kad pogledam datum kad si pridruzen forumu malo mi je cudno. kad pogledam ono kaj sam ja tu pisal prije par mjeseci onda mi vise nije cudno nego vidim da mi je karakter u banani ak ga usporedim s tvojim. RESPECT 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 28 ožu 2014 19:42 |
|
|
Gondor_Warrior je napisao: Hvala Kinta malo vise tekucine je rijesilo problem arome, bar mislim haha. Morat cu stvarno do Palfija jednom na strucnu nastavu e kume, kume, nemres na suvo vuc, rade ga natopis malo vise pa par uvlacenja nemas pare i onda kad vata bude taman  , phoenix v3 je...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 28 ožu 2014 19:46 |
|
|
|
A kaj ja znam dripac mi je totalno novi svijet. Bum ja to uhvatil vec al kad nemam bas vremena znas i sam.
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 28 ožu 2014 19:47 |
|
|
|
ma kak ne, nemas se kaj zajebavat s tim, kad skuzis kak ti vata najbolje pase to je to.
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 11 tra 2014 00:30 |
|
|
|
Ebo napokon nasao malo vremena se pozabavit bully-em v3. To malo cudo cuda radi od pare i arome. Ne vidim monitor od kompa hahaha. Hvala kume na savjetima oko setupa
|
|
 |
|
 |
|
Svenstina
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 16 tra 2014 10:07 |
|
Pridružen: 30 svi 2013 13:08 Postovi: 105 Lokacija: Garešnica/Čakovec
|
coil te zajebava vjerojatno,sto vise truda ulozis u coil to je bolja para,bar kod mene  vata je ispod nanocoila ili ide kroz?
_________________ Mod->Chi You,Hana modz,Ego Atty->Patriot foggy,Kayfun 3.1,Aspyre bdc,Tobh Atty V2
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Driperi Postano: 16 tra 2014 10:22 |
|
|
|
Ispod, iznad i jedna strana zatvorena. Znaci zrak ide direkt na tu otvorenu stranu i buuum ko parnjaca
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 22:56. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |