fek0 je napisao:
Baltazar je napisao:
Nisam dobio odgovor, ali dobro...
Nisi ga dobio zato što ga nema...kao i za veliku većinu tvojih pitanja. Daj shvati više da nema pravila i da svatko pari onako kako je njemu najbolje...a da bi došao do toga što je tebi najbolje, moraš početi nešto i raditi po tom pitanju, a ne mlatiti praznu slamu.
Probaš ovako, pa probaš onako...odlučiš što ti je bolje i toga se držiš.
Ma gledaj pušio sam 20 godina po kutiju-dvije dnevno.... Kad bi me netko pitao dali da uvlači dim cigarete ili da pućka, rekao bi mu ili uvlači ili nemoj ni pušiti. Znanstvena istraživanja su ustvrdila, da je uvlačenje štetno za pluća zbog katrana i milijun loših spojeva, ali da je zadržavanje dima u grlu i ustima daleko opasnije jer uzrokuje niz bolesti...
Zato se cigareta uvlači.... Kubanske su posebna priča imaju prejak dim za pluća pa se pućkaju, ali isto se ne preporuča veliku količinu dima držati u ustima...
Kako sam novi u ovome pitam iskreno, kako tko od vas radi.... Ne tražim univerzalni odgovor ako ne postoji... Osobno suši mi se grlo od ovoga i rekao sam "metalni" okus u prenesenom značenju(ako je netko probao okus onoga tipa aluminijskog papirića od žvakaćih eto taj tip okusa), a kako parim samo jer sam još uvijek donekle ovisnik o nikotinu, onda mi je blesavo da ne uvlačim...
Znači pitam iz zdravstvenih i iz praktičnih razloga... čekam sad onaj naručeni kit za miksanje pa ću zamješati malo 70/30 otopine... možda bude manje napasna za grlo od ove.... Financijski sam jako tanak, nemam za modove, gotove tekućine su mi relativno skupe jer stvarno novca malo imam, ja nisam bio veliki pušač, u zadnjih godinu dana sam bio na 5-6 cigarerta dnevno uz iznimku kava i izlazaka kad mi idu jedna za drugom... Ovo parenje mi je blagi i postepeni način micanja od ovisnosti.... Ne volim biti ovisan o ničemu...