Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 23:36. Sada je: 07 vel 2025 23:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 53 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: EVOD MEGA 1900 Mah
PostPostano: 17 lis 2015 00:40 

fek0 je napisao:
Baltazar je napisao:
Nisam dobio odgovor, ali dobro...

Nisi ga dobio zato što ga nema...kao i za veliku većinu tvojih pitanja. Daj shvati više da nema pravila i da svatko pari onako kako je njemu najbolje...a da bi došao do toga što je tebi najbolje, moraš početi nešto i raditi po tom pitanju, a ne mlatiti praznu slamu.
Probaš ovako, pa probaš onako...odlučiš što ti je bolje i toga se držiš.

Ma gledaj pušio sam 20 godina po kutiju-dvije dnevno.... Kad bi me netko pitao dali da uvlači dim cigarete ili da pućka, rekao bi mu ili uvlači ili nemoj ni pušiti. Znanstvena istraživanja su ustvrdila, da je uvlačenje štetno za pluća zbog katrana i milijun loših spojeva, ali da je zadržavanje dima u grlu i ustima daleko opasnije jer uzrokuje niz bolesti...
Zato se cigareta uvlači.... Kubanske su posebna priča imaju prejak dim za pluća pa se pućkaju, ali isto se ne preporuča veliku količinu dima držati u ustima...

Kako sam novi u ovome pitam iskreno, kako tko od vas radi.... Ne tražim univerzalni odgovor ako ne postoji... Osobno suši mi se grlo od ovoga i rekao sam "metalni" okus u prenesenom značenju(ako je netko probao okus onoga tipa aluminijskog papirića od žvakaćih eto taj tip okusa), a kako parim samo jer sam još uvijek donekle ovisnik o nikotinu, onda mi je blesavo da ne uvlačim...
Znači pitam iz zdravstvenih i iz praktičnih razloga... čekam sad onaj naručeni kit za miksanje pa ću zamješati malo 70/30 otopine... možda bude manje napasna za grlo od ove.... Financijski sam jako tanak, nemam za modove, gotove tekućine su mi relativno skupe jer stvarno novca malo imam, ja nisam bio veliki pušač, u zadnjih godinu dana sam bio na 5-6 cigarerta dnevno uz iznimku kava i izlazaka kad mi idu jedna za drugom... Ovo parenje mi je blagi i postepeni način micanja od ovisnosti.... Ne volim biti ovisan o ničemu...

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 17 lis 2015 08:32 

Gorički ℹ padanje pare na tipkovnicu

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 17 lis 2015 09:34 
Moderator

Ja uvlacim direktno u pluca, 24mg tekucine, cesto i puno. Doduse ja sam uvlacio i cigare i lulu a nekad i smrkao duhan.. tak da svako od nas radi na svoj nacin..

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 17 lis 2015 15:55 
Administrator

Baltazar je napisao:
a kako parim samo jer sam još uvijek donekle ovisnik o nikotinu, onda mi je blesavo da ne uvlačim...

Novi si pa cu ti oprostiti ... ovaj put.

Ovisnost o nikotinu je vrlo slaba.
Da bi ljudi bili ovisni u cigarete se stavljaju spojevi amonijaka koji visestruko pojacavaju ovisnost. Slicno se stavlja u coca colu da bi bili jos zedniji ili u hamburger da bi bili jos gladniji.

A da ti i odgovorim na pitanje, 90% vapova uvlacim direktno u pluca i koristim 33-34mg liquid.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 lis 2015 18:57 

uvlacenje u pluca, jedno vrijeme sam puckao, pa poceo uvlacit. Kako ti odgovara.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 lis 2015 22:03 

Baltazar je napisao:
Kubanske su posebna priča imaju prejak dim za pluća pa se pućkaju, ali isto se ne preporuča veliku količinu dima držati u ustima...
.

koliko sam tih popušio..

svaki vikend kad bih išo kući prije i vračo se nedjeljom u dom znao sam kupit po 4-5 komada u Importanama, onih pravih debeli sa vaniliom ili čokoladom, živilo se za vikend i kuvanje kave u flaši od 2 litre (nes kave) i pušenje toga.. direkt u pluča, usta pluča, isti ku*ac kao i obočna cigara, dnevno po 2-3 su tako znale otič sa kavom i pluča me nikad nisu bolila, kao ni ostatak krda :D

Povratak na vrh

PostPostano: 17 lis 2015 22:34 

Kinta je napisao:
Baltazar je napisao:
a kako parim samo jer sam još uvijek donekle ovisnik o nikotinu, onda mi je blesavo da ne uvlačim...

Novi si pa cu ti oprostiti ... ovaj put.

Ovisnost o nikotinu je vrlo slaba.
Da bi ljudi bili ovisni u cigarete se stavljaju spojevi amonijaka koji visestruko pojacavaju ovisnost. Slicno se stavlja u coca colu da bi bili jos zedniji ili u hamburger da bi bili jos gladniji.

A da ti i odgovorim na pitanje, 90% vapova uvlacim direktno u pluca i koristim 33-34mg liquid.

Ček, ti ozbiljno pariš 34 mg nikotina? :kuc:

Povratak na vrh

PostPostano: 17 lis 2015 22:36 
Administrator

bubib5 je napisao:
Ček, ti ozbiljno pariš 34 mg nikotina? :kuc:

Naravno, to ti je nesto cudno?

Povratak na vrh

PostPostano: 17 lis 2015 22:39 

Ma mislim, nije čudno, nego nisam niti zamišljao da netko to može.. Osobno mislim da bi na hitnoj bio da to chainam na kvalitetnom atty-u..
Reko da nije neki tipfeler.. :blje:

Povratak na vrh

PostPostano: 17 lis 2015 22:41 
Administrator

bubib5 je napisao:
Ma mislim, nije čudno, nego nisam niti zamišljao da netko to može.. Osobno mislim da bi na hitnoj bio da to chainam na kvalitetnom atty-u..
Reko da nije neki tipfeler.. :blje:

curica :belj:

Povratak na vrh

[ 53 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: