| Autor |
Poruka |
|
marina_73
|
Naslov: Evod baterija roza i problemi Postano: 26 srp 2013 23:13 |
|
Pridružen: 26 srp 2013 17:37 Postovi: 13 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Znate, ja sam si kao žensko naravno uzela pink evod bateriju. I uz nju još jednu žutu. E sad ono šta meni nikako nije jasno je to što roza radi slabije od žute, a iste su  Može li mi to neko objasniti molim vas 
_________________ bolje da parim nego da pušim...valjda 
|
|
 |
|
 |
|
igor
|
Naslov: Re: Evod baterija roza i problemi Postano: 26 srp 2013 23:19 |
|
|
|
 |
|
 |
|
marina_73
|
Naslov: Re: Evod baterija roza i problemi Postano: 26 srp 2013 23:31 |
|
|
Explodira????? Pa meni su rekli da je parenje sigurno. A ništa, ja je bacila u smeće za svaki slučaj...kupit ću novu neku drugačiju. igor je napisao: Možda je upravo tvoja jedna od ovih problematičnih.... http://www.vapesquad.com/evod-batteries-recalled/
|
|
 |
|
 |
|
igor
|
Naslov: Re: Evod baterija roza i problemi Postano: 27 srp 2013 00:02 |
|
|
|
Izvadi je iz smeća, probaj dati nekom od dečkiju koji mogu rješiti tvoj problem. Medo bi mogao pomoći, ako je Nina prije ne otme;).
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Evod baterija roza i problemi Postano: 27 srp 2013 00:19 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Roze nisu problematične osim po boji.
|
 |
|
marina_73
|
Naslov: Re: Evod baterija roza i problemi Postano: 27 srp 2013 00:21 |
|
|
Ma netreba, javio mi se clan foruma Pocetnik. Prodat ce mi on neki bjeli kit. Upravo pregovaramo igor je napisao: Izvadi je iz smeća, probaj dati nekom od dečkiju koji mogu rješiti tvoj problem. Medo bi mogao pomoći, ako je Nina prije ne otme;).
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Evod baterija roza i problemi Postano: 27 srp 2013 00:24 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Te baterije kod padova imaju neugodnu tendenciju da se odlemi ključan dio ali s još drži na spužvi pa daleko slabije radi nego normalno. Ali radi i živcira.
Treba se otvoriti i zalemiti ponovno.
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Evod baterija roza i problemi Postano: 27 srp 2013 06:25 |
|
|
marina_73 je napisao: Explodira????? Pa meni su rekli da je parenje sigurno. A ništa, ja je bacila u smeće za svaki slučaj...kupit ću novu neku drugačiju. igor je napisao: Možda je upravo tvoja jedna od ovih problematičnih.... http://www.vapesquad.com/evod-batteries-recalled/pozzz...nikako bacat...sve dok daje život, struju...ništa se ne baca....dapace ako neznaš kam bi s tim staviš u rubriku poklanjam ili daš nekom da proba složit....jer na vaperclubu ima membera koji iz hobija slažu, popravljaju, osposobljavaju ili potrgaju do kraja....ali nikako bacat..znam ljude koji su poceli parit sa repariranim setovima...koji nemaju 100, 200, 300 kn da si kupe novu opremu....hvala bogu pare i dalje...prije bacanja razmislit.... 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
marina_73
|
Naslov: Re: Evod baterija roza i problemi Postano: 27 srp 2013 10:50 |
|
|
Sad mi je bas krivo. Drugi puta cu znati. medo0504 je napisao: marina_73 je napisao: Explodira????? Pa meni su rekli da je parenje sigurno. A ništa, ja je bacila u smeće za svaki slučaj...kupit ću novu neku drugačiju. igor je napisao: Možda je upravo tvoja jedna od ovih problematičnih.... http://www.vapesquad.com/evod-batteries-recalled/pozzz...nikako bacat...sve dok daje život, struju...ništa se ne baca....dapace ako neznaš kam bi s tim staviš u rubriku poklanjam ili daš nekom da proba složit....jer na vaperclubu ima membera koji iz hobija slažu, popravljaju, osposobljavaju ili potrgaju do kraja....ali nikako bacat..znam ljude koji su poceli parit sa repariranim setovima...koji nemaju 100, 200, 300 kn da si kupe novu opremu....hvala bogu pare i dalje...prije bacanja razmislit.... 
|
|
 |
|
 |
|
dura36
|
Naslov: Re: Evod baterija roza i problemi Postano: 27 srp 2013 11:05 |
|
|