| Autor |
Poruka |
|
Christiyan
|
Naslov: Kakav je ovo aty? Postano: 22 stu 2013 17:16 |
|
|
Pozdrav, relativno sam novi u ovom svemu pa bih vas zamolio dali mi možete reci koji je ovo aty : screen grab Dobio sam ga od kolege, e sad problem je to kaj ocito s ego baterijama ne radi. tj radi ima slabo pare i arome, vj. da mu treba veca voltaža da bi radio normalno. neki MOD vj. otpor jos nisam izmjerio. BTW . sory na lošoj slici 
|
|
 |
|
 |
|
ikesb
|
Naslov: Re: Kakav je ovo aty? Postano: 22 stu 2013 17:42 |
|
|
Christiyan je napisao: Pozdrav, relativno sam novi u ovom svemu pa bih vas zamolio dali mi možete reci koji je ovo aty : screen grab Dobio sam ga od kolege, e sad problem je to kaj ocito s ego baterijama ne radi. tj radi ima slabo pare i arome, vj. da mu treba veca voltaža da bi radio normalno. neki MOD vj. otpor jos nisam izmjerio. BTW . sory na lošoj slici  Samo ti zamjeni grijač u njemu i ima da radi na egici kao lokomotiva
|
 |
|
Christiyan
|
Naslov: Re: Kakav je ovo aty? Postano: 22 stu 2013 17:44 |
|
|
|
probao sam staviti grijac s vision ce5 ali koda je malo duži i kontakt mu je kraci ak me kužis. pa ne šljaka ://
|
|
 |
|
 |
|
ikesb
|
Naslov: Re: Kakav je ovo aty? Postano: 22 stu 2013 18:34 |
|
|
Christiyan je napisao: probao sam staviti grijac s vision ce5 ali koda je malo duži i kontakt mu je kraci ak me kužis. pa ne šljaka :// Mislim da sa kontaktom nebi trebalo biti problema. Što se tiče dužine probaj skinuti silikonsku kapicu,onda onaj metalni špic što viri iz nje okreni kontra jer he onaj unutarnji dio špica kraći
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kakav je ovo aty? Postano: 22 stu 2013 18:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Uzmi originalni grijač i premotaj ga !
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Christiyan
|
Naslov: Re: Kakav je ovo aty? Postano: 22 stu 2013 19:11 |
|
|
Rado kolega. Ali nisam se jos nikad upustao u to. A ni nemam aparaturu ako bi se to tako moglo nazvati;) A ocito ce morati cekati neki mod pa bumo vidili. 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Kakav je ovo aty? Postano: 22 stu 2013 21:05 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Imam blagi osjećaj da baš ne kužiš o ćemu ovi to pričaju i potpuno te razumijem  Ovaj tip atomizera u pravilu izgleda ovako  Ovo s lijeve i desne strane su aktivni dijelovi atomizera na kojima tekućina otparava. Moguće ih je "rebuildati" na otpor koji tebi odgovara. http://www.youtube.com/watch?v=hdl7glHoHkU je samo jedan u moru youtube videa o premotavanju grijača. Trošak je kunu dvije ali zadovoljstvo kad pariš na grijaču koji si sam premotao je .... mrak 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Kakav je ovo aty? Postano: 07 sij 2014 23:24 |
|
|
meni to po ovoj mutnoj slici liči na T2 
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |