| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 28 tra 2012 01:09 |
|
|
mravak je napisao: :brav: hvala Pokusao bi napraviti mod pa me fakat interesiralo ..... znaci bilo bi najbolje bez VV pizdarija napravit mod.... a meni sa bas cinilo fora to sa rihtanjem napona.... a nista prvo naci bateriju pa cu dalje od toga krenut. Btw primjetio sam da skoro svi pare na 4-4.5V znaci to je optimalno  Ak budeš nabuco na tu batku od 4,5V,svakako stavi link 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 28 tra 2012 01:14 |
|
|
http://www.baterije-akumulatori.com/ ......u mogućnosti smo Vam ponuditi izradu baterija za vaše .............bla bla bla Budem se zaletio do njih kad bum imao vremena pa da vidim kaj se da napravit sigurno o baterijama znaju vise nego ja mozda nadjem nekaj interesantno 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 28 tra 2012 11:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mravak je napisao: http://www.baterije-akumulatori.com/ ......u mogućnosti smo Vam ponuditi izradu baterija za vaše .............bla bla bla Budem se zaletio do njih kad bum imao vremena pa da vidim kaj se da napravit sigurno o baterijama znaju vise nego ja mozda nadjem nekaj interesantno  Pripremi se na: - To je nemoguce - To ne postoji - Takve stvari su neizvedive - Nema toga  Trgovci su trgovci i uglavnom nemaju veze s tehnikom. eeee zaboravio sam kljucno pitanje: - Za?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 28 tra 2012 11:27 |
|
|
Frenk je napisao: mravak je napisao: :brav: hvala Pokusao bi napraviti mod pa me fakat interesiralo ..... znaci bilo bi najbolje bez VV pizdarija napravit mod.... a meni sa bas cinilo fora to sa rihtanjem napona.... a nista prvo naci bateriju pa cu dalje od toga krenut. Btw primjetio sam da skoro svi pare na 4-4.5V znaci to je optimalno  Ak budeš nabuco na tu batku od 4,5V,svakako stavi link  Hahahahaha...i ja bi par 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 28 tra 2012 11:28 |
|
|
mravak je napisao: http://www.baterije-akumulatori.com/ ......u mogućnosti smo Vam ponuditi izradu baterija za vaše .............bla bla bla Budem se zaletio do njih kad bum imao vremena pa da vidim kaj se da napravit sigurno o baterijama znaju vise nego ja mozda nadjem nekaj interesantno  Vec si naleteo na nekoga ko zna vise od njih.... 
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 15 svi 2012 01:17 |
|
|
Evo da se malo javim  uzeo sam batt od fotica Li-ion NB-2LH 7.4V 850mAh (8.2V sa punjaca) i bez regulacije probao malo pariti  covjece koji dim ...........nakon 2sec pare ko u prici oblaci  sam kaj je problem ak drzim duze skurim cart (kanger 3.2Ohm) Nisam imao vremena ici do onih likova s baterijama a ova mi se pokazala kao dovoljno mala i mislim kad se spusti voltaza da ce sve biti mislim da je idealan kandidat ..... za mod! prijedlozi? P.S. ne mogu nigdje naci tehnicke karakteristike ali sam nasao za baterije za koje NB-2LH sluzi ko zamjena(nemrem se sad sjetit koja je to bat. bila) di tvrde da moze izdrzati 3A-15sec discarge što je više nego dovoljno za parenje kaj ne?
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 15 svi 2012 17:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mravak je napisao: Evo da se malo javim  uzeo sam batt od fotica Li-ion NB-2LH 7.4V 850mAh To je jako stara baterija? Pitam zato jer novije NB-2LH imaju kapacitet 1800mAh. Citat: P.S. ne mogu nigdje naci tehnicke karakteristike ali sam nasao za baterije za koje NB-2LH sluzi ko zamjena(nemrem se sad sjetit koja je to bat. bila) di tvrde da moze izdrzati 3A-15sec discarge što je više nego dovoljno za parenje kaj ne? Je sasvim dovoljno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 15 svi 2012 20:09 |
|
|
 Mislis na ove baterije to je zamjenska! neki nabrijani japanac iz kine imam 3 canon batreije od fotica EOS 350d kupljene daleke 2002 ili koje već  imao sam i zamjenske ali vise ne rade 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 15 svi 2012 21:18 |
|
|
mravak je napisao:  Mislis na ove baterije to je zamjenska! neki nabrijani japanac iz kine imam 3 canon batreije od fotica EOS 350d kupljene daleke 2002 ili koje već  imao sam i zamjenske ali vise ne rade  Mene zanima taj punjač,ako može fotka ili podaci sa njega,tnx
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: vv modovi dizanje/spustanje voltaze Postano: 15 svi 2012 23:38 |
|
|
Frenk je napisao: Mene zanima taj punjač,ako može fotka ili podaci sa njega,tnx imam dva ljevi je spori (G7) a desni brzi (eos 350d)   Edit: sad sam bas pogledao oba bi po specifikacijama trebala biti ista a nisu na desni se brze pune baterije 
|
|
 |
|
 |