| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 06 vel 2014 00:23 |
|
|
Max_ZG je napisao: nema frke dogovorit ćemo se, evo pitaj ffromsa i smo moji VAMO su kod njih i mislim da folije i dalje dobro drže velim ne brine me drzanje folije, znam da drzi ko mutava, nego taj preklop folije i zub koji znam da ce mi dizat zivce...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 06 vel 2014 07:52 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
|
 |
|
hary042
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 06 vel 2014 09:44 |
|
Pridružen: 13 pro 2013 10:19 Postovi: 52 Lokacija: Gornji Kuršanec
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 06 vel 2014 10:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ma brezak to super radi i poslije idu dva sloja laka, naravno to ima svoju cijenu, ali kvaliteta je neupitna, Jedino što se mora kod takvog "bojanja" je rastaviti SVE jer elektronika ne podnosi kupanje.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 06 vel 2014 11:29 |
|
|
|
da i mbrezaka sam se sjetio kad je stavio oglas kaj radi, pjeskarenje mi nije to kaj ocu a za "paintbrush" mi je previse love dat. imam frenda koji to radi al ipak cijena mora bit za rad. trebao bi maxov vamo vidjet kak zgleda pa da se nakon toga upustim u carbon ili nesto tako... a ovi jwraps su skupi ko sam vamo... i jos shipping... sad mi je kinta poslao link pa cemo vidjet...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 06 vel 2014 11:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
ja svoj Vamo više ne motam u folije jer je ss i dobar mi je i ovakav, no kad stignu nove folije ,... vidjet ćemo
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 06 vel 2014 11:52 |
|
|
|
uglavnom ak kaj nabavim cu ti se javit...
|
|
 |
|
 |
|
hkmentor1
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 06 vel 2014 18:12 |
|
|
|
Kupio sam plastične naljepnice (sa rolne). Pet komada (dezena) 50 x 20 cm i sve je koštalo 14 kn. Skinuo sa interneta shemu vamo-a, precrtao, malo se gnjavio sa slakperom i dobio prilično dobar novi izgled vamo-a. Takve naljepnice se koriste za oblaganje drveta i sl. (namještaj).
_________________  Janje - draga i ukusna životinja
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 13 vel 2014 23:36 |
|
|
 ja prezadovoljan, necu stavljat na glavu i cep jer mi ovak ok zgleda a i glavu znam da bum mijenjao kad se izlize tak da to je to... Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk
|
|
 |
|
 |