|
.
Sada je: 25 tra 2026 16:19. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 16:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
dadovip007
|
Naslov: Re: Kanger T3 MT3 evod ProTank T3S prerada grijača Postano: 14 tra 2014 11:53 |
|
Pridružen: 07 sij 2014 20:09 Postovi: 235 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
Layer je napisao: Evo nešto protiv curenja i grgljanja tzv. sendvić(vata-wick-vata). Da li je netko to radio? Da li je to "obična" nama svima poznata vata ili neka special? link: https://www.youtube.com/watch?v=JJQ_8-vmneEsve pet tutorial i to ali cemu mijesati siliku i vatu onda si napravis cijeli od vate i to ti je to, temu o vati imas negdje ali sve u svemu lola se meni pokazala najbolje nema dodatnih miris i okusa 
_________________    Vamo 5 /Poldiac clon /Nemesis clon/Taifun GT /Igo-L /Protank 2 / Mini protank 2 / T3s
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Kanger T3 MT3 evod ProTank T3S prerada grijača Postano: 14 tra 2014 18:01 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Layer ne živciraj se  . To je bilo mišljenje člana. Kad se javi ko moder onda buš znal da se javil ko moder 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
dadovip007
|
Naslov: Re: Kanger T3 MT3 evod ProTank T3S prerada grijača Postano: 14 tra 2014 22:40 |
|
Pridružen: 07 sij 2014 20:09 Postovi: 235 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
Fosna je napisao: Layer ne živciraj se  . To je bilo mišljenje člana. Kad se javi ko moder onda buš znal da se javil ko moder 
_________________    Vamo 5 /Poldiac clon /Nemesis clon/Taifun GT /Igo-L /Protank 2 / Mini protank 2 / T3s
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Kanger T3 MT3 evod ProTank T3S prerada grijača Postano: 15 tra 2014 15:12 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
Fosna je napisao: Layer ne živciraj se  . To je bilo mišljenje člana. Kad se javi ko moder onda buš znal da se javil ko moder  Da onda će biti 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Kanger T3 MT3 evod ProTank T3S prerada grijača Postano: 15 tra 2014 15:30 |
|
|
Layer je napisao: spavle je napisao: :joj:kompliciraš, od kangerovog grijača si napravio nauku  Nisam očekivao ovako nervozan odgovor i to još od "moderatora" ali šta je tu je ... OK, ti si predstavio svoje rješenje kao jedno od stotine identičnih na YouTube koje je mnoge ljude usrećilo i svaka čast, sve pohvale ali nemoj biti sebičan da odbacuješ i neko drugo rješenje. Pročitao sam par komentara na ovaj video u kojima ljudi hvale i pozdravljaju ovo "sendvič" rješenje a tvoj je odgovor da kompliciram i da pravim nauku. Slučajno sam naletio na ovaj video, postavio sam link jer možda nekome i pomogne te postavio pitanje da li je netko to uradio ... Rješenje se čini vrlo jednostavno i jako dobro prikazano a moje pitanje još jednostavnije. Ako je ovdje išta bilo komplicirano, to je bio tvoj odgovor ... a mogao je jednostavno biti DA ili NE. Ma ja sam mislio da je ovaj forum liberalniji ali očito da nije, forum k'o forum.  Ne razumijem,sta je trebao perom te pocesati po guzici ? 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Kanger T3 MT3 evod ProTank T3S prerada grijača Postano: 15 tra 2014 15:40 |
|
|
Držite se teme  Hehehehehe
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Kanger T3 MT3 evod ProTank T3S prerada grijača Postano: 19 stu 2015 08:03 |
|
|
Dižem temu iz zaborava =) Znači radio bi svoje grijače (protank mini 2 i t3s) s vatom i gledam ovaj tutorial jer mi se čini najjednostavniji, a i gomilu sličnih sam vidio na youtubeu https://www.e-cigarette-forum.com/forum ... it.463771/Koliko kužim, treba mi borer/šarafciger/whatever promjera 2mm i 0.2 kantal, međutim buni me borer jer mi se tih 2mm čini jako debelo :/
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 19 stu 2015 08:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
samo ti se cini. bitno je da zavojnica stane u komoru bez da dodiruje njene stijenke.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Kanger T3 MT3 evod ProTank T3S prerada grijača Postano: 19 stu 2015 09:38 |
|
|
|
To bi onda bilo to. Imam nešto takve debljine kod kuće Izmjerih i čačkalice, one su isto oko 2mm.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kanger T3 MT3 evod ProTank T3S prerada grijača Postano: 19 stu 2015 10:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Trebaš imati nr-r-nr žicu, i pazi kada stavljas grijač u komoru da ti se ne prekriže nogice inače će biti zabavno.
Nemoj raditi microcoil, nije namjenjeno za to.
Koristi tanju žicu (ta 0.2mm žica je u redu). gledaj da grijač bude od 1.5 ohma na više. koristivatu a ne siliku. ako ti potapa kod parenja, stavi mali komadić vate odozgora na grijač...gubiš malo aromu tako, ali zato ne potapa komoru i ne curi...tj. trebaš znati pogoditi količinu vate.
Najbolji savjet: baci to u smeće i kupi nešto pametnije...t3s i protank 2 su stvarno sada već zastarjeli i koristi ih na forumu samo Imand (vjerojatno ni on više ne).
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 16:19. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 16:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |