| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Nikostick-kako napraviti Postano: 15 svi 2011 12:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikostick-kako napraviti Postano: 22 svi 2011 07:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ima jos - ako nicostick ima ugradjen USB punjac onda se zove Bartleby. Za izradu Bartleby-ja vam treba neki vec gotovi USB Li-Ion punjac kojeg mozete nabaviti na HG, HC, DX ili eBayu za 1-3$. Na slici je USB punjac za 901 bateriju.  Ono sto je vazno reci da u njemu mora biti punjac a ne samo da je to adapter za punjenje nekog mobitela. Adapter salje van cistih 5V na bateriju koja podnasa max. 4,2V. Rezultat ce biti nakon nekog vremena unistena baterija. Shema spajanja je vrlo jednostavna:  Na slici je ukljucena LED dioda s predotporom, cisto kao sminka i moze se izostaviti. Na kraju to izgleda otprilike ovako:  Koristeno je 3AA kuciste ali bez problema sve stane u 2AA.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: Nikostick-kako napraviti Postano: 22 svi 2011 18:30 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
ee too Kinta majstore  to me je interesovalo, imam kolegu kojem se dopadaju e cigarete ali je finansijski u lošijoj situacji od mene, a ja imam baš takav punjač i jednu sličnu kutiju kao za nikostik, imam još jedan neispravan atty od e health cigarete u koji atty 510 staje kao saliven, ima da mu složim jedan pa nek uživa i on 
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Nikostick-kako napraviti Postano: 22 svi 2011 20:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Evo kako to izgleda u 2AA kućištu kad sam to ja nekad davno delal..  A sad me jebe vid i trebalo bi mi ono povecalo na stalku sa lampom.. za ugodan rad! 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nikostick-kako napraviti Postano: 22 svi 2011 20:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: A sad me jebe vid i trebalo bi mi ono povecalo na stalku sa lampom.. za ugodan rad!  Dado pa imas prijatelje koji ce ti pomoc u nevolji. Ima ne samo da progledas nego da ti i oci ispadnu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Nikostick-kako napraviti Postano: 23 svi 2011 06:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ima u Oktogonu, to smo nekad zvali "kod slepaca" i sitnijih stvarčica.Kak to onda oni naprave 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: Nikostick-kako napraviti Postano: 25 lip 2011 10:56 |
|
|
Evo i moj prvi nikostick, obećao sam mojem kolegi Miletu da ću mu napraviti mod čim dođem do delova i eto, kutija je odavde neka iz čipoteke bez ičega u sebi, sve što treba sam posebno ubacio  evo i sa strane fotka, tu sam ubacio džek za punjenje , a pošto nisam imao drugi iskoristio sam ulaz za slušalice sa starog neispravnog TEAC 2x čitača  evo i iznutra kako izgleda, zalio sam sa tečnom plastikom delove da se ne razmrdaju. I ima gore cartomizer od eGa , meni se sviđa, a i lepo pari 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Nikostick-kako napraviti Postano: 25 lip 2011 11:06 |
|
|
Moglo se bi dogodit da tekuca plastika kod konektora omekani zbog zagrijavanja kod malo žešče upotrebe. Svidja mi se crveni taster na crnoj kutijici. Dobar kontrast. 
|
|
 |
|
 |
|
Lucifer
|
Naslov: Re: Nikostick-kako napraviti Postano: 25 lip 2011 12:38 |
|
|
yenki69 je napisao: Evo i moj prvi nikostick, obećao sam mojem kolegi Miletu da ću mu napraviti mod čim dođem do delova i eto, kutija je odavde neka iz čipoteke bez ičega u sebi, sve što treba sam posebno ubacio  evo i sa strane fotka, tu sam ubacio džek za punjenje , a pošto nisam imao drugi iskoristio sam ulaz za slušalice sa starog neispravnog TEAC 2x čitača  evo i iznutra kako izgleda, zalio sam sa tečnom plastikom delove da se ne razmrdaju. I ima gore cartomizer od eGa , meni se sviđa, a i lepo pari  Bravo majstore za trud i dobro dosao u svijet MOD majstora.
_________________ Google is your best friend, I'm not. 
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: Nikostick-kako napraviti Postano: 10 srp 2011 22:03 |
|
|