Kako ne bi zaspamao temu NicJunkie o istoj stvari, otvaram novu jer sam nekoliko stvari drugačije napravio, a opet isto.
1. Centralni pin od #19 ima taj nesretni magnet koji ne služi ničem korisnom. U stvari kao smeta zbog loše provodnosti magneta. Iskušao sam razliku i osjeti se. Stoga sam umjesto magneta postavio komadić bakra ali ga i zalemio tadi još boljeg kontakta. Magnet je samo bio prislonjen na šaraf. Nisam bakar baš posebno lijepo obradio jer nije bilo neke posebne potrebe za time.

2. Minus pol je vrlo bitan kod ovakvog moda. Njegov kontakt s baterijom diktira koliko će se struje prebaciti na atty. I ovdje sam uklonio magnet i to jednostavnim brušenjem. Kako je sada bio značajno niži od originalnog, morao sam se pobrinuti da dobije tu visinu ali i pristojni kontakt. Tu je pomogao tinol. Istina je da sam to htio završiti, urediti i uljepšati, ali nemam vremena zbog parenja. Ne da mi se dirati sada kada tako lijepo radi.

3. U originalu barem svaki drugi puta kod pritiska prekidača neće se dogoditi ništa jer je složen glupo. Kontakt se ostvaruje kada pločica prekidača dodiruje kučište. No to nije svaki puta i nije baš čvrsto. Prvo sam originalni feder preradio na ovaj način a onda sam uzeo onaj od Vama i malo ga skratio kako bi sjeo kako treba. U samom prekidaču ima čak i žlijeb jer je vjerujem tako bio i zamišljen ali je šef rekao kako tih federa nemaju pa da se stavi ravan.
Dakle, sada je prekidač u stalnom i čvrstom kontaktu sa kučištem.

4. Kočnica je glatka i lijepo izgleda. No, zato mi je stalno klizila kada sam je pokušavao zakočiti (odvrnuti). To me toliko živciralo da sam morao napraviti zareze radi boljeg gripa. Vrlo korisno i potrebno.

I na kraju cijeli mod. Nije ništa izgubio na izgledu, a kako sam unutra to neestetski napravio i ne smeta mi nimalo.