| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 21:01 |
|
|
|
Razmisljam presvuc vama u carbon foliju al me muce spojevi na svakom segmentu vama. dal je bolje polakirat recimo u crno i puknut par ruku bezbojnog laka gore da se ne zgrebe lak? dal je neko radio i ak je slobodno dajte prijedloge... razmisljao sam i o varijanti plastificiranja al mi je to to much, ocu napravit diy...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 21:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Svaki VAMO sam do sada presvlačio u kvalitetnu 3M lažnu karbon foliju i odlično drži i na rubovima, treba ju samo malo preklopiti.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 21:22 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Ja isto mislim da je folija bolje rjesenje lak bu otisel makar i bezbojni bio preko. Nabavi foliju pa bumo keljili nekak bumo napravili
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 21:33 |
|
|
|
Max tebe sam cekao... al vec sad znam da bi me zivcirao taj rub di je preklopljeno pod prstima... ma samo me taj preklop muci a kaj ja znam, ak ga polakiram u crno, primer pa3 ruke mat crne i 2 ruke bezbojnog....
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 21:49 |
|
|
|
Prva crtica kad se lak malo zaguli tu ce se pocet dizat i bubrit.. Folija je puno bolje rjesenje, jer kad se osteti skines i novu ljepis.. Lak je puno teze dkinut bez da se nesto ne osteti..
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 22:01 |
|
|
Lima je napisao: Prva crtica kad se lak malo zaguli tu ce se pocet dizat i bubrit.. Folija je puno bolje rjesenje, jer kad se osteti skines i novu ljepis.. Lak je puno teze dkinut bez da se nesto ne osteti.. znam jasno mi je to, al opet je tu taj preklop folije koji ima zub i ak malo pozivcanim cu pocet čupkat po tom rubu 
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 22:08 |
|
|
Kvadrat 3m folije kosta cca 350kn (: a za omotat mod treba malo, kupi kvadrat pa jednom mjesecno "presvuci" mod 
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 22:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 22:18 |
|
|
Max_ZG je napisao: aj ti 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Presvlacanje moda u foliju ili lakiranje? Postano: 05 vel 2014 22:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
nema frke dogovorit ćemo se, evo pitaj ffromsa i smo moji VAMO su kod njih i mislim da folije i dalje dobro drže
|
|
 |
|
 |