| Autor |
Poruka |
|
paco
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 26 stu 2012 18:58 |
|
|
Pozdravljam Vas sve i citam ..informacija stvarno nefali..nisam elektronicar ali hvatam ponesto tu sto se tice snage baterija ovo i ono  . Sad sam na ego-c 1100, i C5. Tekucine FA baza 70-30% , rojal i tobbaco bland arome. Tek sam mjesec dana na parenju tako nesto pa mozda zato arome nemogu pohvatat još... Ujutro udar na grlo imam najjace pa cijeli dan normalno ..ajde to je ok. Citam da sa 5V sve dobijete i bolje....onda pitanje ako kupujem mod....koji otpori dolaze u obzir ..koje glave, pod predpostavkom da ostaje C5. Vidim da se spomenulo da treba paziti da neizgori grijac... Cini se da bi taj jutarnji udar bas rijesio sa modom jer se moze smanjit snaga... a kad je treca piva da se pojaca  jesam li u pravu?... nemojte se previse smijat pitanjima...prvo je pa se moze i umore bacit Pozdrav...
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 26 stu 2012 19:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Uopće nisu smješna pitanja jer svi mi više-manje imamo istih problema. U jednom momentu mi je odličan okus.. da bi već kratko nakon toga bio lošiji. Pa prebacim sa 3,7V na 5V.. pa opet smanjim na 3,7.. itd.. Nema pravila jer nema niti idealnog setupa! A isto tako svatko od nas ima različit doživljaj istog setupa.
Ne znam jel itko obratio pažnju na reakciju pušaća kad im date da probaju e-cigaretu? Ja sam primjetio da je svakom pušaću e-cigareta prejaka i redovna reakcija je kašalj.
|
 |
|
paco
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 26 stu 2012 19:30 |
|
|
Da...moja zena kaslje od ovoga i nece ni slucajno probat opet  Ja definitivno se nevracam na cigare jer mi je ovdje sve i nemoram mislit jeli se kiosk zatvorio Znaci mod je rjesenje...jedino onaj otpor i gorenje grijaca.. koji minimalno smijem stavit,, jeli to 1.5 ...1.8 ..na sto treba paziti?...na koji nacin? ako se dogodi da sutra pocnem sam reparirati grijac a cini mi se da to nije veliki problem...bar se tako cini na prvu kad gledas yt I da ..reakcije pušača su : cuo sam da ........ neko mi je reko da.....  jednostavno kad se dodje u guzvu jezim se raznih pitanja 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 26 stu 2012 19:53 |
|
|
Da. Svi smo imali slicne probleme. A imamo ih jos i danas, nakon vise godina koristenja e-cigarete. Nije pravilo da je na 5V sve bolje. To puno ovisi o otporu atomizera, gustoci tekucine, protoka zraka i dotoka tekucine do samog grijaca. Mozda bi bilo najbolje da za pocetak uzmes jeftini mod sa promjenjivim naponom (cca 15-20 dolara) i vidis koji napon ti najvise odgovara. A tek onda da uzmes nesto kvalitetnije za buduce koristenje. Trenutno nas dosta koristi Vivi. Jeftin je, spirale se lako naprave i zamjene, a treba samo malo preinaka da bi se dobila sasvim pristojna dimilica.
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 26 stu 2012 22:23 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
hehe, isti problemi u pocetku.. ako zelis kupiti mod imam preporuku i ako si za dogovor jedan... mod kosta 40$ a shipping je 33$, i ja bi isto uzeo taj mod, a shipping se ne mijenja dakle dijelili bi shipping po pola.. eto moda http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8190javi ako si zainteresiran...
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 26 stu 2012 22:36 |
|
|
Bakica je napisao: hehe, isti problemi u pocetku.. ako zelis kupiti mod imam preporuku i ako si za dogovor jedan... mod kosta 40$ a shipping je 33$, i ja bi isto uzeo taj mod, a shipping se ne mijenja dakle dijelili bi shipping po pola.. eto moda http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8190javi ako si zainteresiran... Ja sam zainteresiran za kupnju takvog moda, samo ja bi crni, a na HC ih nema! Viđao sam ih po drugim stranicama, pa možemo potražiti i podjeliti troškove! Inaće to ti je skupo, evo puuno jeftinije: http://www.vaporbreak.com/en/171-vv650- ... -only.html
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 26 stu 2012 23:09 |
|
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 26 stu 2012 23:21 |
|
|
Frenk je napisao: Pa to je skuplje... 
|
|
 |
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 26 stu 2012 23:57 |
|
|
|
Denise gdje si vidio vamo vv crne boje osim HC, jer HC ih ima ali im je skupi shipping.
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 00:06 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
1denis je napisao: Bakica je napisao: hehe, isti problemi u pocetku.. ako zelis kupiti mod imam preporuku i ako si za dogovor jedan... mod kosta 40$ a shipping je 33$, i ja bi isto uzeo taj mod, a shipping se ne mijenja dakle dijelili bi shipping po pola.. eto moda http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8190javi ako si zainteresiran... Ja sam zainteresiran za kupnju takvog moda, samo ja bi crni, a na HC ih nema! Viđao sam ih po drugim stranicama, pa možemo potražiti i podjeliti troškove! Inaće to ti je skupo, evo puuno jeftinije: http://www.vaporbreak.com/en/171-vv650- ... -only.htmlajde skombiniraj pa javi uzeo bi to cim prije..=) samo javi di da ti uplatim lovicu...=) edit: jbt pa shipping za 2 komada je 6,62$...  fešta... 
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |