| Autor |
Poruka |
|
msismano
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 10 srp 2011 14:45 |
|
|
Lis je napisao: msismano je napisao: Hmm, nije uopće problem, osim, kako da se dočepamo nacrta?  Meni netreba. A tebi? .... pa jednostavno. Kupis jedan komad, izmjeris i kraj price. Klonova koliko ti srce želi.  Oćemo zajedno? Pa djelimo profit?  Bio bi to dobar posao kad bi iznjeli na ECF klon od BP-a 
_________________ Pluća su sada ko' u male bebe...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 10 srp 2011 16:01 |
|
|
|
 |
|
shpaolin
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 10 srp 2011 20:25 |
|
|
Meni je bitno da mi paše. Boli me tuki jel se zove klon ili kako drukčije. Samo da radi kak spada , a ko ga je napravio fućka mi se. Sa klonom i Af-om nikada nisam imao problema. Samo treba čitati šta su korisnici ranije napisali. A odmaknut fiber sa rupice za zrak jednom u tri dana je najmanji problem. Složim si svaki puta drugi setup i imam atty koji mi taj dan paše. Nije ni teško a ni skupo. A što se poljaka tiče još ćemo vidjet na šta će to izać. Nitko osim njega nije probao pa može biti svašta. Ali se nadam da je super jer i meni ak se THX-u ne svidi ide jedan. 
_________________ this time next year we'll be millionaires
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 10 srp 2011 21:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Klon,klon,klon, pa onda jos malo kloniranja. Bas me zanima hoce li osvanut dan kad ce napisat... evo ljudi, ovo je proizvod moje pameti. Ne tako davno, najozbiljnije sam razmisljal da pocnem izradjivat Black Pearl klon i prodavat za nekih 200 / 300 kn. Tek toliko da vidi kakav je osjecaj kad neko bez imalo srama kopira i prodaje necije ideje. U svakom drugom slucaju bi se zestoko usprotivio. Medjutim ukrasti od lopova nije grijeh. Silumin qratz kosta, tokar ce biti sretan s mekim materijalom, powdercoating nije problem, prekidac je 6-7Kn ... sveukupno debelo ce ispasti ispod 150Kn. Na bazi 10-15 komada cijena pada na 100Kn. Ne vidim zasto ne. Pogotovo sto je to u skladu politike Vaper Cluba kako dovesti cijene u normalne okvire.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
msismano
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 10 srp 2011 21:13 |
|
|
Hmm,  njušim li ja tu neki biznis? Ajmo radit, Ko ima BP da ga izmjeri od glave do pete i napravi nacrt? 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 10 srp 2011 21:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
msismano je napisao: Hmm,  njušim li ja tu neki biznis? Ajmo radit, Ko ima BP da ga izmjeri od glave do pete i napravi nacrt?  Ama sto ce ti nacrt? Izmjeri bateriju ako ne znas da je 18x65mm, izmjeri prekidac i konektor, dodaj lufta za oprugu i mozes napraviti samo bolje od originala.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
msismano
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 10 srp 2011 21:27 |
|
|
Malo smo otišli offtopic al dobro, baš sam negdjeprije nešto trebao oko copyright-a pa mi je sad sinulo, čak bi POC-ov BP ispao clon ako napravimo ovo: Za one koji znaju engleski: http://youtu.be/-CSthHsIZWoZa one koji ne znaju engleski: Dakle dečko je kao što u videu možete vidjeti stavio svoj neki proizvod u kovertu i poslao sam sebi, pošta lupila pečat, bla bla... E sad to na sudu nedaj Bože je dovoljan dokaz da je toga datuma to i to bilo osmišljeno. Pošto POC vjerovatno nije platio copyright a niti se sjetio ovo napraviti, ako bi bili podli (što je po meni glupo) njegov BP više nebi bio njegov... Eto za neke koji će možda to iskoristit pa kad smo već u offtopic-u da nešto i naučimo 
|
|
 |
|
 |
|
shpaolin
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 06:54 |
|
|
To ne drži ni na jednom sudu i ovaj lik na videu trkelja gluposti. 
|
|
 |
|
 |
|
msismano
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 07:17 |
|
|
O da drži itekako, osim ako drugi rad nije "plaćeni copyright", onda ti džaba ovaj ma da si ga napravio neznam kad. Ali u slučaju da copyright-a još nema, kao dokaz vlasništva poslužio bi i ovaj, vjeruj mi. 
|
|
 |
|
 |
|
shpaolin
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 08:37 |
|
|
Nema šanse , ali nema veze da se vratimo na temu. Ovo nije komercijalni projekt i nakona naručivanja se čeka dok se ne skupi 100 narudžbi. Morate biti član ili na ECF-u ili na www.e-rauchen-forum.de. Outsiders have no chance http://board-projekte.de/index.php?cPath=9
|
|
 |
|
 |