| Autor |
Poruka |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 09 sij 2014 21:55 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
 mod ti baš dobro izgleda, robusno i čvrsto + gornji prekidač, samo da našarafiš nešto jače  coddy ili rsst bi mu baš lego
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 09 sij 2014 22:12 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 09 sij 2014 22:24 |
|
|
 svaka cast !! Takav quant skok sa ego Start seta "na diy Mod" wow!! Prepostavljam kuciste od lampice? Pa ti onaj prednji dijo sluzi kao stalak!? Konektor si kako ucvrstijo? Iznutra koji promjer? Sta si koristijo od ostalih matrejala(jel moze slika odozgor'iznutra" Molimte !? zanima me kak si rjesio kontakte za batteriju Kako si rjesio navoje? Jel to tvrd celik molim te daj ako moze paar detalja?! Imam neke ideje"koristijo bi bakrenu cjev " svaka info mi dobro dodje..! Mogao bi ako nije tajna  otkrit kako si rjesio detalje ili uputa korak po korak za nekog ko se mozda zeli okusat u Diy uratku?? Ako nezelis otkrit detalje te razumjem "remek djelo" ***mod mu ne pristaje;) Lp zac
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
DALIBORZG
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 09 sij 2014 22:31 |
|
Pridružen: 07 ruj 2013 19:16 Postovi: 217 Lokacija: ZAGREB/GRAČANI
|
bakrena cijev 
_________________ Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 09 sij 2014 22:52 |
|
|
Da zbilja si davno vec zelim "dizajnirat i sastavit" svoj diy Mod Ideje sam nasao od svuda pomalo.. Koristijio bi bakar cjev 22mm prosjeka (dalo bi poseban stih) kraj kapice okrugle, Moj VC blackpearl Mod ima messing kontakt navoj koji pomalo ode... Messing sarafe i matice te dugme od kucnog zvona "feder i.td za polove batterije dobijo jos extra detalje.. bijo bi sto kraci moguce..vidjet cu Uz bohrmasinu turpije i dremel "komadica slaufa ili o ringova ce to bit extra M3navoj da bude savrsen! Mod il bolje Narodni Mod za svakog.. uz Male troskove  Lp zac
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 10 sij 2014 01:21 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
Evo ti prvog kupca za shitmod.Javi cijenu
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 10 sij 2014 09:57 |
|
|
|
bok. ova thema je probudila moju Zelju i Motivaciju na 100% izrade "Narodnog Mod'a" za Svakog i svaki djep!! stavim danas slike!! troskove Materijala ( njegde -15eura do 20 eura) Onda za one kojim se neda sastavljati"mogli bi taj Projekt Sponzorirat...i stim postat vlasnik istog!! Da napravim paar Komada nikad nebi prodavao !! vec pokljanjo uz uvjet sponzorne svote za Naruzdbu Matrijala! o detailjima budem u svom vlastitom Threadu!! vidim da Vlasnik shi**moda. neodaje bar neke detalje...steta ;( Lp zeljko pics.i prjedllogi uskoro;)
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 10 sij 2014 11:44 |
|
|
|
Sorry sto ste dugo cekali odgovor. dakle moje kemijanje je ustvari totalna jednostavnost i ukupna investicija od svega 30 kuna..jer sam sve imao. Ideja na sve to mi je dosla kada mi je twistica pala na pod s drugog kata i rasturila se. nakon sto je popucala, sam vidio princip i odlucio ga iskoristiti...citao sam tutorijale na netu a i na youtubeu ima tona ekipe koja pravi taj jednostavni mod od rucne svjetiljke.. uglavnom uzeo sam princip obicnog atomizera i upakirao to s jacom baterijom u ono masivno metalnokuciste koje je bilo led baterija - placena 20 kuna u kineskom ducanu. dimenzije cu vam napisati naknadno...sve to sam ucvrstio s federcicima a na vrhu je navoj ufixiran s federima od djecjeg autica i sve sam to zalio pistoljem za plastiku.... Posto nisam profic i ne kuzim se dobro u sve i sam se cudim kako to sve radi...ali nekim cudom radi i pari se super.. Naravno ima i problema a to je lelujanje baterije i pretpostavljam da ce punjenje zahtjevati strpljenja jer su dolje zicice pa kad otvorim mod mogu lako puknuti...takodjer jednom kad izvadim bateriju van biti ce potrebno opet pimplanje i fixiranje koje traje...ali eto to jos moram nekako usavrsiti da sve ide van glatko. Fotke cu staviti posljepodne
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 10 sij 2014 12:18 |
|
|
 jo jednom 
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Shitmod by me Postano: 07 ožu 2014 00:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
za fiksirat bateriju unutar moda mozes iskoristiti one male plasticne krugove koji ti ostanu na boci od cocacole kad ju otvoris.. mali potez skalpom i skines plastikicu, supergluom zalijepis unutar baterije i imas suzenje, ako ti treba mozes dva tri zaljepit jedan za drugi da smanjis unutarnji krug. Tak je kod mene..
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |