|
.
Sada je: 26 tra 2026 17:04. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 17:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 13:42 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
ma ne mislim kupovat neke skupe modovoe, jer ne vrijede tih para, a drugo nema mi smisla kad kinezi stancaju jeftino  samo nekako fali izbora medu tih modovima sa gumbom gore negdje.. nesto ce valja naletit...
|
|
 |
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 14:42 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
|
Ja bi ti preporučio nemesis, znam da nema prekidač gore ali vjeruj brzo se navikneš na tu vrstu prekidača, imao sam i 69 i sigelei 20 i nisam baš bio zadovoljan sa njima
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 15:20 |
|
|
|
nisam nikad ni probao, ali cudno mi se to cini sa malim prstom stiskat... ne znam. trebao bi probat...
|
|
 |
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 15:37 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
|
ja ga isto ne pritišćem sa malim prstom nego sa onim do
[img]http://img.tapatalk.com/d/14/06/03/aqavy3y6.jpg[/img] [img]http://img.tapatalk.com/d/14/06/03/qepaqyhe.jpg[/img] što misliš o ovakvom nešto?
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 15:51 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Gorički je napisao: nisam nikad ni probao, ali cudno mi se to cini sa malim prstom stiskat... ne znam. trebao bi probat... baš sam sada probao Nemesisa stiskat malim prstom i ne znam ni kako bih to izveo...pritišćem ga ponekad prstenjakom ali uglavnom srednjakom...nema ti druge morat ćeš i to probati ... ja jedino ne želim ni probati one što su zbilja kao za mali prst - što im je prekidač pri dnu ( možda je moja kriva predrasuda, ali...)
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 15:57 |
|
|
|
forrest, bi se začudio, imao kts (smeće) i zatim godinu dana siga 8, i jedno vrijeme 8d...meni je super to zapravo, nije to ko ispijanje čaja na peder partiju;) zapravo hod je malen, pa ne mašeš s prstom po zraku i gađaš...uglavnom, meni je super taj sistem...doduše 8d ima uvučeniji gumb tipa smok natural...
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 16:19 |
|
|
[quote="manilu"]ja ga isto ne pritišćem sa malim prstom nego sa onim do nije to bas to kaj trazim... sad pocinjem razmisljat da uzmem nekog od tih sa prekidacem dole.. jer izgleda da nema neceg s cim bi bio zadovoljan od ovih drugih.. caravelle, papst i nemesis su mi trenutno top 3, ali otvoren sam za sugestije i ako moze neke informacije bas u vezi ova tri.. koji bi bio najbolji? nekako naginjem prema caravelle ili papst.. vidim da je nemesis super ispao, ali cisto nekako vizualno su mi ova dva elegantniji.. caravelle ss full kit je oko 22$.. izgleda mi odlicno. 6cm je 18350, dobro i ovi drugi su tu negdje. ali nekako je elegantniji recimo.. savjetujte  EDIT: za caravelu citam da je pin fiksan ili sta vec pa kad se ide na drugu velicinu baterije treba ga namjestit.. kako nemam pojma o cem se tu radi (kuzim onako teoretski) i koliko je to zajebancije napravit, ajde malo o tom da skontam jel mi to problem ili ne.. uzeo bi taj full kit sa 3 tube, jer tko zna mozda ga koristim i sa duzim baterijama...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 16:30 |
|
|
|
za koji atty, kangera ili...? po meni velu nemoj uzet, imao, nije mi se svidjalo štelanje plusa za svaku bateriju posebno, moras imat il serafciger il naslijepo stelat i gadjat...nema veze kaj sam imao 4 identicne baterije, sve su desetu duze krace zbog plusa pa uvijek serafaj, stelaj, a onda svaki put kad nesto malo odserafis plus se znao okrenut, izgubit kontakt, mislim da nije za po van ić sa tim, mozda s jednom baterijom...a i ja opcenito ne volim kad baterija ide na zivo na pinove, moze se spigat limici na bateriji, ako prejako stegnes, odnosno ne nastelas plus dobro...zato sve na feder ja stavljam
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 16:38 |
|
|
|
e jebiga, uvijek nesto.. a bas mi se svida ta caravela... a kad bi koristio samo 18350 baterije recimo? jednom bi to narikrao i nebi vise morao opet ili se to rastela kak kazes ak prejako stisnes ili nes?
sad imam samo kanger aerotank. on je 18mm ja mislim. htio bi si uzet i neki atty koji je iste sirine kao i mod, znaci 22 u ovom slucaju, ali svi ti bolji attiji su koliko sam skuzio rebuildable, a meni se neda zajebavat s tim.. ja bi rade neki za kojeg ima gotovoih grijaca.. valjda ima neki od 22mm?
a bas bi htio ovu caravelu.. ovaj skroz ss model mi je avion..
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod Postano: 03 lip 2014 16:53 |
|
|
|
ma pin je na navoj u izolatoru, i lagano se okrece,sad to slozis,i onda skidas il ati il bateriju pa kako odvrces zna se dogodit da se pin okrene recimo pol kruga, pa samim time i izgubi kontakt, to se meni dogadjalo, samim paljenjem okidanjem ga nemres sjebat...trebalo bi ga jace ucvrstit teflonskom trakom il nesto...a moras racunat i da ati ima stelanje plusa, jer ti sve ovisi o plusu na modu, ako je predug plus na atiju onda ati nece sjedat na mod nego ce ostat rupa izmedju, a ako je prekratak onda nece imat kontakt
ovo s duzinom baterije i stelanjem, kazem ti 4 iste baterije al opet za svaku pol kruga simo tamo, dakle moras odserafit glavu,nariktat pin, zakrenut ga, pa naserafit glavu na mod natrag, provjerit da ima kontakta ili da nije previse pin izvucen (onda ti nece se glava naserafit do kraja na tubu)...i onda ako imas na atiju plus na serafanje, onda moras i njega nariktat da radi dobro kontakt sa plusom na modu...meni to previse zavrzlame, zamisli da mijenjas usred kave bateriju!
mislim da je najsigurnije uzet neki teleskopski, ionako ti treba najvise za 350 baterije...čuo sam dobre rijeci za astro sa FT, al on ti je 23mm, dakle radi ljepote racunaj da uzmes taifuna ili expromizer da lijepo sjeda na njega....ma nauka živa:P
a meni jos ne pase teleskopski modovi, ruzni su mi, tako da uzimam uglavnom sve modove s federom, naserafis bateriju, stisne feder, a od atija imam expromizer koji ima isto feder na plusu, dakle ni brige ni pameti:D
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 17:04. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 17:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |