| Autor |
Poruka |
|
Rizbo
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 15 kol 2014 00:52 |
|
|
Meni je na jednom klonu gornji vijak toliko dug da moram staviti prsten.  Žao mi ga kratit, nikad se ne zna kad će zatrebat milimetar ili dva.
_________________  Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 15 kol 2014 00:59 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Meni se čini da čovjek pogoni Nemija sa kick ringom a ne koristi kick. To je jedan prsten kojeg treba izbaciti, a drugi je beauty ring... jer nema šanse da mu toliko hoda da se odšarafi i ispadne...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 15 kol 2014 08:39 |
|
|
ajde ti to lijepo poslikaj da vidimo u čemu je riječ...ja bih isto rekao da ima na nemiju neki dio koji je višak...jer prekidač kada je šaraf na njemu zavijen skroz...mora ići do kraja... a što se tiče onoga maloga pina uzmi onu običnu deblju malo iglu za šivanje i iskidaj koliko ti treba... 
|
 |
|
kaligula
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 15 kol 2014 16:21 |
|
Pridružen: 17 svi 2014 21:48 Postovi: 115 Lokacija: Malo ŠIBENIK, malo BOL
|
|
Sorry. nije me bilo od jućer, a vi mi dobrano izišli u susret. Skinija sam ukrasni prsten. Pritega sam središnji vijak minus pola do kraja u prekidač. Prekidač zašarafio da fino stisne bateriju. Ostalo je oko 2mm hoda za ON/OIFF i ćini mi se da je sad OK. Bitno mi je bilo da središnji vijak minus pola zašarafim do kraja. On je zbog onog ukrasnog prstena stajao labavo i tokom upotrebe se odšarafljiva dok se prekidać nebi raspa. Super. Mislim da bude OK!
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 15 kol 2014 19:01 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
E ako smo pomogli, onda super. Zna se on s vremenom lagano odvrnuti pa povremeno provjeri i opet ga pritegni. Naravno, ne sad toliko da se raspadne prekidač, već jedno pola kruga. Meni je došao prilično labavo zašarafljen minus pol. 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
kaligula
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 15 kol 2014 19:42 |
|
Pridružen: 17 svi 2014 21:48 Postovi: 115 Lokacija: Malo ŠIBENIK, malo BOL
|
Evo, spustija se mista i popija kavu. Nije se raspa. Dapaće, radi dobro. Tajfun se na Nemesisa prišarafljuje odlično. Također i driperi. No russianu izgleda fali pri kraju koji narez. S toga mislim da nije problem navoj u glavi Nemesisa, nego navoj Russiana. To je rizik kupnje klonova. A žao mi je Russiana. Prvi mi je RBA i u srcu mi je. Morat ću viditi kako nabaviti novo srce za njega. I... STVARNO STE MI RIJEŠILI PROBLEM. HVALA!!!! 
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 01 pro 2014 00:22 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
jel ima tko neki posteni fix za sjeban navoj na switchu? meni je toliko taj navoj izgleda potrosen da imam osjecaj da switch unutra plese bar za 1mm  stavim onak komad papira ili nes, ali svako malo treba namjestat i tak.. ajde da cujem 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 01 pro 2014 00:44 |
|
|
|
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 01 pro 2014 00:49 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Ili original prekidač od grka uzmeš i mir u kući. Ja sam uzeo Infinite klon Nemesisa, toliko su hvalili te Infinite da to nije normalno, i onda dobijem mod kojem prstenovi nisu mesing nego su nešto pofarbano, samo neznam što, metal ili plastika, i prekidač koji ima pun kufer lufta. Naručio sam si original prekidač i bok.
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: NEMESIS CLONE PROBLEMI Postano: 01 pro 2014 14:09 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
|
ma ovo je isti prekidac, isto od mesinga navoj.. to mi je pusiona..
nebi uzimao novi, samo neki fix, jer uzet cu si neki mod sa gumbom sa strane.. samo ne znam kako bi to izveo...
|
|
 |
|
 |