|
.
Sada je: 23 sij 2026 22:59. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 14:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
ja kad oslabi para, stavim novu Streptococcus pneumoniae i udri! 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 14:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
no dobro...ni ja ne kužim svršavanje na ultraduperextra skupe modove koji rade jednako (a u većini slučajeva puno lošije) kao i moj omiljeni mod za 16 baksa. Svaka čast na izradi, kvalitetnom materijalu i tako to...ali na kraju krajeva, hoću pariti...i to hoću pariti onako kako ja hoću, a ne kako je proizvođač zamislio. Ne želim tipku kojoj moram gađati sredinu da nemam VD...ne želim tipku koja ima limit za ampere (kog boli kita koliko ću ja ampera povući iz baterije?! pa ja ću se ubiti, ne ti...), ne želim mod kojeg ne mogu zaključati, koji ne može primiti kick, koji ima divlje dimenzije, koji ima jebeni 510 kontakt na fakin šaraf koji moram štelat za svaki atty posebno...ili još gore, ne može se namjestiti pa mi pola atomizera uopće nema kontakt...ne želim mod koji je ružan k'o smrt, al' ga svi kupuju zato kaj je busardo rekao da je odličan...samo želim da radi, da bude jednostavan, da nema VD preko 0.2-0.3v i da prima kick.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 14:32 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
ferdinandmax je napisao: Sve potpisujem kaj su napisali Kinta i Medo... Znam da je elektronika osjetljiva i da su jeftini modovi kvarljivi. i sa Vamo-tamo sam imao sranja. Veliju da na SVD-u crkne prekidač. Ali dok rade - rade kak bog zapoveda. U najmanju ruku to sam očekivao od hebenog Poldiaca, a i Rollera. Ali, banana, Možda Max ima pravo, možda sam ja glup. To sam već jednom i napisao na ovom forumu pa mogu i opet. Ali, hebo ga paak, valjda ima i pokoji bedastiji vaper od mene. I di smo sad? Smatram da bi Poldiac i Roller nama kretenima trebali optimalno radit! Već mi je pun kuki svake subote vuć Valtera za rukav i uvaljuvat mu tu svoju smećad. A što da nema Valtera, Mede i Maxa? Sve bi letjelo u kantu! Što se DM-a tiče, toliko je jednostavan da na njemu nema kaj za poštelat. Ako se pravilno stavi baterija, po mogućnosti s prstenčićem protiv kratkog spoja i veći bedaki od mene, ako ih ima, mogu spokojno parit. A to je temeljni cilj, valjda, a ne stalno namasturbiravanje po hebenim modovima od 100 ili 200 eurića. Imam tri DM-a, dva velika i mali, dakle s ukupno tri glave i svi u svakom trenutku rade savršeno. Kad oslabi para, promijeni se bakterija i opet sve pet. Takav je i smiješno jeftini, glomazni yenkiyev ERGO, barem za sada. Kad krepa prekidač, laku noć! Jaka muda... Zbogom 150 kuna. Ali kad crkne "prestižno" grčko govno, par dana nakon kupnje, bogme i nije čovjeku svejedno. Da, DM nije osobito lijep, guta samo 18650, ne prima kick, ne može se podesit pin i nema kočnice, što mu je u smislu funkcionalnosti možda najveća mana, ali radi besprijekorno. Na njemu se praktički nema što pokvarit. Na neki me način koncepcijski podsjeća na originalnu, staru VW bubu! Poldiac ćemo riješiti u Amareni, na licu mjesta. Sada to mogu. Vjerojatno. Roler ću morati posjesti na stol. I sada osmišljavam rješenje za poldiac. Trajno. Nije problem znanje nego alat. A budem to nekako sredio. Naime, nemam tokarilicu i ostale bravarske alate. Imam samo onoliko alata koliko ima u malo boljem kućnom kompletu alata. Svaki hobist je opremljeniji od mene. Pa će to ići sporo. Uvijek mi padaju na pamet ideje kako napraviti pravi mod koji radi. Ali bez alata je to nemoguće. Mene naprosto fascinira kako iz onog sjajnog i prekrasnog stroja može izaći nešto tako besmisleno kao Nemesis. Molim sve tvorce modova da ukljuće mozak, posavjetuju se s nekim tko ga ima ili da se ostave izrade modova. Kintu molim da ostavi Zlatnoga na stroju i napravi DMEII.
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 15:14 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Valter je napisao: ferdinandmax je napisao: Sve potpisujem kaj su napisali Kinta i Medo... Znam da je elektronika osjetljiva i da su jeftini modovi kvarljivi. i sa Vamo-tamo sam imao sranja. Veliju da na SVD-u crkne prekidač. Ali dok rade - rade kak bog zapoveda. U najmanju ruku to sam očekivao od hebenog Poldiaca, a i Rollera. Ali, banana, Možda Max ima pravo, možda sam ja glup. To sam već jednom i napisao na ovom forumu pa mogu i opet. Ali, hebo ga paak, valjda ima i pokoji bedastiji vaper od mene. I di smo sad? Smatram da bi Poldiac i Roller nama kretenima trebali optimalno radit! Već mi je pun kuki svake subote vuć Valtera za rukav i uvaljuvat mu tu svoju smećad. A što da nema Valtera, Mede i Maxa? Sve bi letjelo u kantu! Što se DM-a tiče, toliko je jednostavan da na njemu nema kaj za poštelat. Ako se pravilno stavi baterija, po mogućnosti s prstenčićem protiv kratkog spoja i veći bedaki od mene, ako ih ima, mogu spokojno parit. A to je temeljni cilj, valjda, a ne stalno namasturbiravanje po hebenim modovima od 100 ili 200 eurića. Imam tri DM-a, dva velika i mali, dakle s ukupno tri glave i svi u svakom trenutku rade savršeno. Kad oslabi para, promijeni se bakterija i opet sve pet. Takav je i smiješno jeftini, glomazni yenkiyev ERGO, barem za sada. Kad krepa prekidač, laku noć! Jaka muda... Zbogom 150 kuna. Ali kad crkne "prestižno" grčko govno, par dana nakon kupnje, bogme i nije čovjeku svejedno. Da, DM nije osobito lijep, guta samo 18650, ne prima kick, ne može se podesit pin i nema kočnice, što mu je u smislu funkcionalnosti možda najveća mana, ali radi besprijekorno. Na njemu se praktički nema što pokvarit. Na neki me način koncepcijski podsjeća na originalnu, staru VW bubu! Poldiac ćemo riješiti u Amareni, na licu mjesta. Sada to mogu. Vjerojatno. Roler ću morati posjesti na stol. I sada osmišljavam rješenje za poldiac. Trajno. Nije problem znanje nego alat. A budem to nekako sredio. Naime, nemam tokarilicu i ostale bravarske alate. Imam samo onoliko alata koliko ima u malo boljem kućnom kompletu alata. Svaki hobist je opremljeniji od mene. Pa će to ići sporo. Uvijek mi padaju na pamet ideje kako napraviti pravi mod koji radi. Ali bez alata je to nemoguće. Mene naprosto fascinira kako iz onog sjajnog i prekrasnog stroja može izaći nešto tako besmisleno kao Nemesis. Molim sve tvorce modova da ukljuće mozak, posavjetuju se s nekim tko ga ima ili da se ostave izrade modova. Kintu molim da ostavi Zlatnoga na stroju i napravi DMEII. Da, nemesis je besmisleno govno za manje od 200kn, a poldiac za 200e. Kolko puta se igras sa ovim za 200e i dalje ima problema a kolko puta si se igro sa mojim nemom za 200kn i nema nikakvih problema? Pado mi je na razne nacine i posvuda i nikad mu nista nije bilo, cak se nije ni udubio ili izgrebo. Missfire nisam dozivio, hod prekidaca si stelam u pola minute kak ja hocu, ne vrtim 10 stvari kad stavljam drugi atty ili bateriju, a za vdrop me bas zaboli posto je kickan. A kad nije kickan obicno je oko 1ohma otpor, pa mi je opet svejedno za vdrop posto nisam picajzla. I sad, koji je tu tocno dio besmislen? Ferdinand prodaj poldiaca i kupuj origigi nemesisa  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 16:14 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Znam kako ferdinandmax treba savijet i za auto.
Trabant je super auto koji je jeftin. I meni je super jer se vozim ZET javnim gradskim prijevozom, osim kada za vikend idem autom kod susjeda na kavu preko ceste. ferdinandmax kupi si ZET-ov autobus. Original.
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 20:53 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Nisam skuzio  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
dady93
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 22:15 |
|
|
Evo da se i ja uključim na ovu temu.Poldiac kupljen u MTM-u,reko ajde da imam mod baš kakav trebam(gore prekidač),original,nema frke oko čačkanja,dorade itd.Od početka problemi,reklamacija Mateju,izašo čovijek u susret,promijenio kontakte,navodno sve,ja kažem pola ali ajde,s ispadanjem magneta nisam imao problem.Problem je da mu je VD stalno veći od 0,3v,što god ja radio,gore uglavnom Kayfun SM Lite Plus 1,3Ω.Otkrivam onda da dužina Double Screw kontakta nije ista,zašarafljeni isto,gore i dole.Jedan je kraći,odnosno jedan je 6,50mm a drugi 6,54mm!Vidljivo golim okom!Max_zg-ovi kontakti(hvala Max na mjerenju)su čini mi se 6,60mm!Poslao sam upit u MMV o dužini istih a oni kažu 6,50mm! Napušta me ta ideja,nešto sam falia!Parim FT Nemesisa i gledam skupo plaćen Poldiac! 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 10 ruj 2014 22:33 |
|
|
|
0,0 voltdrop je glupost,slazes setup po voltdropu moda
Dme bi bio savrsen da nema taj uski prekidac i da je 23mm...meni...da je 22mm nebi ga isto nikad uzel
Vulja
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 22:40 |
|
|
To je sramota. Ja imam preko nekoliko nemesisa clonova, i samo sa jednim prekidačem imam problem, nekad ga treba jače stisnuti, i to samo kad je na aluminijskoj tubi. Voltdrop je svima na 1.3 ohma i sony vtc4 0.17-0.20 V. Ma koliko Valter šutio o tome hahahaha 
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 22:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Klinika za Poldiac radi subotom od 9-13 h, knjižice i participaciju u obliku duple kave ostavite kod sestre, tj konobarice u Klinici Amarena Ove subote dežurni su dr.Max i dr.Valter ako trenutno nije zadužen za operaciju koje Ithake, no to obično ne traje dugo. Ako nije potrebna kakva transplantacija, pacjent će moći odma nakon operacije na kućnu njegu. Dakle svi vlasnici Poldiaca, Amarena u subotu i riješit ćemo to.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 22:59. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |