| Autor |
Poruka |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 16 pro 2014 20:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ovaj dio vama gdje je ekran se da rotirat, tako da gumb mozesnokrenut kamo got zelisnosim prema drugoj cijevi.
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Nero
|
Naslov: Re: potraga za novim modom Postano: 16 pro 2014 20:38 |
|
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: potraga za novim modom Postano: 16 pro 2014 20:44 |
|
|
koristim ovaj mod od 7. mj. https://www.fasttech.com/p/1533201 ja prezadovoljan. prije sam imao SVD i zmax v3. legend je puno bolji i ljepsi od njih. da sad kupujem novi mod uzeo bi IPV Mini 30w by P4U Box Mod
|
 |
|
shodan_hr
|
Naslov: Re: potraga za novim modom Postano: 17 pro 2014 12:46 |
|
|
|
e, ovaj dio mi je malo nejasan... kad bih npr. kupio mehanički mod (donji dio, gdje ide baterija... ne ljutite se što ne baratam pojmovima) a zadržao (ako je to uopće moguće) ovaj kanger aerotank... s kojom jačinom bi on pržio, pošto nema regulacije napona ili snage? i još jedna stvar, pošto imam ovog vamo-a, vidio sam da mu mogu stavit da mi prži na voltima i na vatima... u čem je razlika ako je uopće ima?
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: potraga za novim modom Postano: 17 pro 2014 13:16 |
|
|
|
mehanički mod ti daje volti koliko ti je baterija napunjena. Znači, ako je baterija skroz napunjena daje ti 4 volta , što se baterija više prazni imaš manje volti. Osjetiš po pari kad je vrijeme za zamjenu baterije. I tu je još i voltdrop koji svaki mod ima, neki manji neki veći, klonovi znaju imat i 1 volt voltdrop, vidio tu na forumu sliku di je jednom klonu izmjereno 3v. S time da na mehaničkom modu ne vidiš napunjenost baterije. Na elektroničkom modu, koliko volti ili watta ti namjestiš, toliko ti mod daje i ne smanjuje se dok se baterija je istroši.
da te ne prestrašim, imam meh.mod klon i meni je super pariti na njemu tako da se nećeš zeznuti ne brini. od elektroničkih modova koristio sam samo lavatube, i nije me dojmio nimalo, jer je samo variabila voltaža i zeznuto je nać odgovarajuću voltažu tako da si mislim nabavit neki variable Wattage mod.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
shodan_hr
|
Naslov: Re: potraga za novim modom Postano: 17 pro 2014 14:19 |
|
|
buje3000 je napisao: da te ne prestrašim, imam meh.mod klon i meni je super pariti na njemu tako da se nećeš zeznuti ne brini. od elektroničkih modova koristio sam samo lavatube, i nije me dojmio nimalo, jer je samo variabila voltaža i zeznuto je nać odgovarajuću voltažu tako da si mislim nabavit neki variable Wattage mod. hm, a u ćemu je točno razlika u prženju na voltima ili watima? vidio sam, kad sam ga tek kupio polovnog vama od jednog člana foruma kojeg znam i privatno, da mu se da mijenjat tj možeš mu namjestit ili V ili W. probao jesam ali nisam nisam ništa primjetio drugaćije pa sam nastavio pržit na voltima...
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: potraga za novim modom Postano: 17 pro 2014 14:28 |
|
|
|
na lavatubu, kad ti staviš 4 volta on daje 4v. kad ti staviš 8W mod ti daje snagu 8W i sam izračunava na koliko je to volti. M;eni je jebada jer imam 3 atomizera, jednom očitava 1.3ohma drugom 1.9ohma i driper 2.6ohma. Sad ja trebam svaki put učit na vv modu koliko volti da dam za svaku vrijednost ohma. ako dam više volti nego je potrebno osjetim dryburn. zato mi se ne da zzafrkavat s tim i lijepo parim sve na 3v a driper na 3.5. Kada biš imao samo 1 atomizer se da naučit, aki po meni je bolje stavit na vw modu Watte, naštimaš 9 w recimo i pariš na 9w i sa jednim i s drugim i s 3. modom i nema preračunavanja i zajebancije. I dalje mi je najljepše parit na mehaničkom modu, bilo klonu a pogotovo na DM-u na 4volti odnosno punoj bateriji
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Postano: 17 pro 2014 14:47 |
|
|
|
Zato imas na Sigeleu modu samo podesavanje vata jer mod sam podesava volte po otporu grijaca :-)
|
|
 |
|
 |
|
shodan_hr
|
Naslov: Re: potraga za novim modom Postano: 17 pro 2014 14:59 |
|
|
e to, hvala vam! 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: potraga za novim modom Postano: 17 pro 2014 15:07 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |