Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 33 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Microcig - LAVATUBE 2.1
 Post Postano: 25 tra 2013 22:25 

Ovo je sa stranica carinske uprave:

Pod vrijednosti pošiljke od 160,00 kuna smatra se samo vrijednost robe, ako su troškovi dopreme razdvojeni od cijene same robe. Ukoliko je roba kupljena sa dopremom i nije razdvojen dio koji se odnosi na dopremu od same vrijednosti robe, ukupan iznos uzet će se kao vrijednost pošiljke.

Znači ako imaš račun na kojem je shiping prikazan odvojeno to ne ulazi u ovih 160 kn.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2013 22:25 

Osijek carina ,cuj se sa Frenkom on ima cjepivo :rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=LSq-AZSVOq0

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2013 23:20 

Dadach je napisao:
Ovo je sa stranica carinske uprave:

Pod vrijednosti pošiljke od 160,00 kuna smatra se samo vrijednost robe, ako su troškovi dopreme razdvojeni od cijene same robe. Ukoliko je roba kupljena sa dopremom i nije razdvojen dio koji se odnosi na dopremu od same vrijednosti robe, ukupan iznos uzet će se kao vrijednost pošiljke.

Znači ako imaš račun na kojem je shiping prikazan odvojeno to ne ulazi u ovih 160 kn.

Ah. Ponovo clanak pravilnika koji je jasan svima osim onima koji ga provode. :-( (nedavno imao slicnu situaciju u jednom drugom administrativnom segmentu gdje sasvim jasan pravilnik sluzbenici tumece potpuno nelogicki, nerazumljivo i upravo suprotno onome sto pise tako da 3 recenice zanemare i uhvate se samo 2 rijeci koje tako gube pravo znacenje ili ih tumace na svoj nigdje napisani nacin)
Sada je kasno, ali susjedova supruga radi na carini pa cu jo to gurnuti pod nos da vidim kako ce taj dio protumaciti. Vidis sad si me bacio u razmisljanje. Kada su mene onomad iz..ebali na carini tada je na njihovom papiru pisalo:

vrijednost robe: xx $ - xx kn
postarina yy $ - yy kn
vrijednost posiljke: zz $- zz kn (xx+yy) to su nazvali "vrijednost posiljke"

zatim je ispo toga pisalo:
procijenjena vrijednost robe: aa kn (bez dolara)
postarina:yy kn
procijenjena vrijednost posiljke: bb kn (aa+yy)

ispod su velikim slovima napisali "PODLIJEZE CARINJENJU"
i dalje su udarali postotke na iznos "procijenjene vrijednosti posiljke"
+
jos neka jednoskratna naknada (vjerovatno za potroseni papir i tintu za ovo gore napisano).

Na racunu je jasno bilo odvojeno roba i posiljka. Cak na racunu nigdje nije niti bilo zbrojeno to sve nego je carina napravila prvo zbrajanje robe i postarine koje je bilo vidljivo. Moguce da to sve jos imam negdje u garazi jer nisam potrosio sve iz paketa pa sam mozda sve zajedno negdje zbuksao. Ako nadjem poslikat cu.

Joj, a sad sam stvarno pretjerao sa offtopicarenjem. Ako previse smeta neka admin slobodno obrise.

MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist;
Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 00:06 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
O carini smo već više puta pričali evo nedavno opet ovdje viewtopic.php?f=18&t=2308&start=140
Rekao sam da i ja nemam baš dobra iskustva s Os. carinom ali da se ne ponavljam...Zapravo sam ti htio skrenuti pažnju na materijal izrade moda.
Ja sam Vamo kupio krajem prosinca i tada još u ponudi nije bilo SS pa sam uzeo sa Gun premazom. Efektno izgleda novi ali se rel brzo nejednako izliže ili izgrebe i ... Toga sa SS-om nema. Na VB je takav 4$ skuplji tj 31$+5shipp. Neki dan sam si naručio jedan SS iz ecigarete i sutra ga šalju (čekao se RSST što je bio u predprodaji)

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 00:30 

Narucujes jos jedan,znaci zadovoljan si njime (osim navedenim dijelovima zavrsne obrade cega nema kod SS izvedbe). Ali vidim da su i vlasnici Lava takodjer zadovoljni omjerom ulozeno/dobiveno. Malo cu jos pregledati po jubitou sta kazu dezurni testeri. Grimmgreen je mislim za lavu rekao da ima problem sa dualcoil attyjima ali nisam vise siguran. Morat cu opet pogledati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 00:59 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
S lavom nemam nikakvih iskustava pa možda mislim nešto krivo ali npr. znam da se može kupiti "kratka" i "duga" cijena skoro jednaka a kod Vamo moda je tuba za bateriju podijeljena pa ovisno dali našarafiš dodatak koristiš kao dugu (za 18650 bateriju) ili bez njega (za 18350)
Mada sam u početku to čačkao a dalje koristim stalno "dugu" ali dobro je da postoji mogućnost izbora. Slično je i s varijabilnošću tj Vamo je VV i /ili VW tj možeš mijenjati napon kao i kod Lave ali možeš i zadati Wate pa će ovisno od otpora grijača biti podešen napon (nije ne znam što ali početnicima može biti posebno korisno) Ne znam jel se Lava izrađuje u SS varijanti ??? Moj Gun Vamo se morao koristiti sa konektorom 510/ego pri uporabi većine Kangerovih clirova jer su mrvu preširoki za ego navoj kod ove novije verzije što mi treba doći to je riješeno jer je stijenka dodatno malo stanjena pa ulaze bez konektora...eto par sitnica na prvu (mislim da je i displej pregledniji) ali to kao i estetski doživljaj (ravan kraj ili blago konusni je već stvar ukusa pa ne bi o tome...)

Zadnja izmjena: Forrest; 27 tra 2013 01:04; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 18:39 

Hvala forrest. Usporedba osobina 1 na 1. Iako je ovako samo "mehanicki na prvu" svejedno mi je ukazalo na stvari o kojima sam ne bih vjerovatno ni razmisljao.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 svi 2013 13:27 

Prema preporuci by Astonik a što je i spavle potvrdio naručio sam si Microcig - LAVATUBE 2.1 mod.
Zahvalan obojici !
Prošlo skoro godina i dva mjeseca kako bacih analogne cigarete pa reko da se i ja počastim sa ozbiljnijim strojem.
Do sada sam koristio samo eGO baterije 3,7 i 4,2 V a od grijača CE2, CE3, eGO-C, mininova (otpori od 2,2 - 2,8),
nafrko i pokrpo već desetak grijača.
Nisam nikad imao prilike koristiti mod pa me zanima kako se uopće koristi isti ?
Sa malim tipkama se regulira voltaža od 3-6 zavisno koliki je otpor na našarafljenom grijaču ?
Recimo za 2,2 otpor - 3,7 - 4,2 V - dizati ili spuštati napon dok ne osjetiš da dotični grijač najbolje radi ili ima neki drugi sistem ?
Često iskusnija ekipa koristi grijače s otporima ispod 2 ohma (imam grijače od mininove 1,8 ohma) koje eGICE nemogu vrtiti pa vas pitam hoće li raditi na dotičnom modu i s kojom voltažom ?
Molio bi iskusniju ekipu od mene da daju neki savjet ?
Pozdrav iz Daruvara !

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 svi 2013 13:42 

Nema ti nekog pravila kako ga koristit osim da nađes sebi optimalni setup koji ti najbolje paše,igraj se sa različitim otporima i voltažama i kad ga nađeš uživaj...bar ti nece bit dosadno :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 svi 2013 14:25 

oli je napisao:
Često iskusnija ekipa koristi grijače s otporima ispod 2 ohma (imam grijače od mininove 1,8 ohma) koje eGICE nemogu vrtiti pa vas pitam hoće li raditi na dotičnom modu i s kojom voltažom ?
Molio bi iskusniju ekipu od mene da daju neki savjet ?
Pozdrav iz Daruvara !

Zašto misliš da egice ne rade sa otporom od 1,8 ohma?
Ja imam isti otpor na T3 i radi na egici najnormalnije. Grijač od 1,8 ohma može na Lavi raditi već i na 3V(mislim da ta Lava koristi PW modulaciju) a na tebi je da si nađeš ono što ti najbolje odgovara. Za to i služe vv modovi da se možeš igrat i isprobavat. Dosta ovisi i o tekućini odnosno PG/VG omjeru i aromi.

Povratak na vrh 

[ 33 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club