THX je napisao:
i kaj bi sa eGo atty-em trebal živjeti u iluziji da zdravije parim nego sa A2 samo zato kaj neko tak napiše.
ništa sa nekog stručnog i znanstvenog stajališta nije dokazano ta da ove teorije o atty-ima koji je bolji za naše zdravlje,nisu ništa drugo do mlačenje prazne slame,jer sad su odjedanput kineska smeče bolje od nečeg kaj je napravljeno u Europi.
Ti bi se svadjal a?
Vrlo jednostavno, kineska smeca se prodaju sirom cijele zemaljske kugle. Iza kineskog smeca stoje ljudi sa ˝strucnim i znanstvenim stajalistima˝. Ljudi koji proizvode kineska smeca jako dobro znaju da ako zajebu idu u kineski gulag, ako imaju srece.
Dovoljno?
Ili da nastavim dalje kako u kinesko smece ide iskljucivo nichrome, legura nikla i kroma potpuno neskodljiva za zdravlje. A da se ˝visokotehnoloski europski atty˝ stavlja grijaca zica koja dodje pod ruku, moze nova a zasto nebi i rabljena? Susilice, fenovi, kaloriferi ... svi oni imaju grijacu zicu ˝bas idealno napravljenu˝ za visokotehnoloski razvijeni atty. A cuprotal je ˝najidealniji˝ od svih posto sadrzi - bakar.
Eto ja sam dovoljno mlatio praznu slamu a sad ces nam ti objasniti kakav je utjecaj bakra u grijacoj zici na ljudsko zdravlje.
Mozemo mi blatiti kinesko smece koliko god zelimo ali kineska industrija je itekako sofisticirana, bez obzira sto nam stalno serviraju neke feudalne radionice. Kinezi desetljecima salju rakete u svemir, dvije tisuce godina poznaju kromiranje dok ga je europa upoznala tek u dvadesetom stoljecu. I sad bi usporadjivali takvu Kinu s majstorom Draganom iz njegove garaze? Nebu islo.