Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo
 Post Postano: 11 srp 2011 13:33 

Kinta je napisao:
Ego-T po meni bi bio ono sto je nekad bila stock e-cigareta. Znaci prva elektricna cigareta u zivotu parioca ali ce i dalje zadovoljiti recimo 60-70% ljudi. Jedan po svemu korektan proizvod.

Oni ostali koji traze nesto vise uzet ce RN4075 na 5V. Ali pravih 5V a ne tamo neke nebuloze.

I tu je kraj price.

i kaj bi sa eGo atty-em trebal živjeti u iluziji da zdravije parim nego sa A2 samo zato kaj neko tak napiše.
ništa sa nekog stručnog i znanstvenog stajališta nije dokazano ta da ove teorije o atty-ima koji je bolji za naše zdravlje,nisu ništa drugo do mlačenje prazne slame,jer sad su odjedanput kineska smeče bolje od nečeg kaj je napravljeno u Europi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2011 15:24 

THX je napisao:
Kinta je napisao:
Ego-T po meni bi bio ono sto je nekad bila stock e-cigareta. Znaci prva elektricna cigareta u zivotu parioca ali ce i dalje zadovoljiti recimo 60-70% ljudi. Jedan po svemu korektan proizvod.

Oni ostali koji traze nesto vise uzet ce RN4075 na 5V. Ali pravih 5V a ne tamo neke nebuloze.

I tu je kraj price.

i kaj bi sa eGo atty-em trebal živjeti u iluziji da zdravije parim nego sa A2 samo zato kaj neko tak napiše.
ništa sa nekog stručnog i znanstvenog stajališta nije dokazano ta da ove teorije o atty-ima koji je bolji za naše zdravlje,nisu ništa drugo do mlačenje prazne slame,jer sad su odjedanput kineska smeče bolje od nečeg kaj je napravljeno u Europi.

Samo se sjeti Green Wich-a, po meni je kinesko smeće bolje od toga kako oni kažu:
Citat:
"All components are liquid Totally Green European origin, which provides a guarantee of product quality."

Svi znamo kolika je njihova kvaliteta... Velika i jaka Europa!! :minus:

Pluća su sada ko' u male bebe...

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2011 16:13 

Ja volim kinesku robu ali ne volim kineze. Mali , s onim čudnim očima , čak nisu ni ljubazni kao japanci. I ima ih pun k...c , di god da se okrenem u Zagrebu izleti kinez.
:finger:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2011 16:44 

F.A. je Evropa, a tekucina je dobra.
Porjeklo proizvoda nemora bit uvjet kvalitete.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2011 16:51 
Administrator

THX je napisao:

Ti bi se svadjal a? :shake:

Vrlo jednostavno, kineska smeca se prodaju sirom cijele zemaljske kugle. Iza kineskog smeca stoje ljudi sa ˝strucnim i znanstvenim stajalistima˝. Ljudi koji proizvode kineska smeca jako dobro znaju da ako zajebu idu u kineski gulag, ako imaju srece.

Dovoljno?
Ili da nastavim dalje kako u kinesko smece ide iskljucivo nichrome, legura nikla i kroma potpuno neskodljiva za zdravlje. A da se ˝visokotehnoloski europski atty˝ stavlja grijaca zica koja dodje pod ruku, moze nova a zasto nebi i rabljena? Susilice, fenovi, kaloriferi ... svi oni imaju grijacu zicu ˝bas idealno napravljenu˝ za visokotehnoloski razvijeni atty. A cuprotal je ˝najidealniji˝ od svih posto sadrzi - bakar.
Eto ja sam dovoljno mlatio praznu slamu a sad ces nam ti objasniti kakav je utjecaj bakra u grijacoj zici na ljudsko zdravlje.

Mozemo mi blatiti kinesko smece koliko god zelimo ali kineska industrija je itekako sofisticirana, bez obzira sto nam stalno serviraju neke feudalne radionice. Kinezi desetljecima salju rakete u svemir, dvije tisuce godina poznaju kromiranje dok ga je europa upoznala tek u dvadesetom stoljecu. I sad bi usporadjivali takvu Kinu s majstorom Draganom iz njegove garaze? Nebu islo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2011 18:01 

Nebitan komentar al moram reć, Kinta bravo!! Vidiš neke stvari nisam ni ja iskopo, ev ti jedan :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2011 18:04 

Ja ne kužim u čemu je problem. Svi nešto ulaze u svađe i glupe nepotrebne rasprave. Kao djeca. Nebi bilo normalno da nam svima pašu iste stvari. Ili isti ljudi. Čak nemamo svi ni iste moralne vrijednosti. Vidi mene , mudra misao.
A da se vratim na temu , link koji sam ranije stavio je na "g-tank" koji je napravljen
puno prije nego poljakov. A i nacrti su javni na njemačkom forumu. I da naglasim to nije komercijalni uradak nego projekt. A to koliko je poljak originalan prosudite sami.

http://board-projekte.de/index.php?cPath=9

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2011 18:22 

Da i narudžbe limitirane na 2 foruma...

"no outsiders have chance"

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2011 19:28 

Naravno. Zašto bi bilo otvoreno prema svima kad nije komercijalni projekt.
Ja sam naručio 5 komada pa će biti u slobodnoj prodaji uz moju malu proviziju. :beljise_har:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2011 19:29 

Kao komercijalni projekt.

Povratak na vrh 

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.