|
.
Sada je: 24 sij 2026 00:32. | Zadnji put si ovdje bio: 24 sij 2026 00:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Mario_ZG
|
Naslov: Re: Pomoć oko Itaste SVD Postano: 06 lis 2013 21:02 |
|
Pridružen: 28 ruj 2013 21:12 Postovi: 8 Lokacija: Zagreb - Dubrava
|
|
Ja imam itaste i nikad nisam imao problema s njim.. radi sa svim baterijama.. jedino kad stavim atty sa niskim otporom ispod 1,3ohm javlja istu "gresku" ko i tebi..gumb svjetli crveno i na displeyu pise npr. 0,8A.. i nece dopustit da paris.. probaj stavit nesto s vecim otporom 2-2,5ohm pa vidi.. moze bit da ne moze ocitat tocan otpor attya..znaci nes s elektronikom...
_________________ MOD: DNA40 (Hcigar) , DNA200 , EVIC VTC MINI , CUBOID RBA: Kayfun Lite V2 + , Kayfun V4 , Kayfun V3 , Cubis , Pico RDA: Dark Horse 
|
|
 |
|
 |
|
Ladislav
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 06 stu 2014 12:45 |
|
|
|
Jučer sam kupio Itaste SVD. Do sada nisam pario. Znam da možda nije dobro za početak odmah tako uletjeti, ali svidjela mi se mogućnost regulacije, a i nekako mi se sam MOD dopao.
Imam pitanje za one koji imaju iskustva. MOD mi mjeri otpor od 4 ohma??, trebao bi biti 2,1. Ima li netko iskustva o čeme se može raditi. Gledao sam kontakte i čini se OK. Nisam stigao izmjeriti sa pravim ohm metrom, ali hoću.
Ako je doista 4 ohma, onda baterije (koristim dvije) mogu dati maksimalno 12,95 wati, što je manja snaga od maksimalne.
Također na uputama za SVD piše da se može mjeriti otpor, namještena vrijednost i napon baterije. Meni ne pokazuje napon baterije?? (ledica radi ispravno, od zelene preko žute do crvene i isključio ga kada se ispraznilo).
Inače prodavači uglavnom ne savjetuju korištenje dvije baterije, što je po meni veliki propust, jer tek sa dvije se može izvući maksimum iz MOD-a. Tako piše u uputama, ali i uz elementarno poznavanje fizike priča je jasna.
Vaša iskustva, jedna dvije baterije.
Hvala.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pomoć oko Itaste SVD Postano: 06 stu 2014 14:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Pogledaj lijepo cijeli video a pogotovo ono od 22:18 min, pa će ti neke stvari biti jasnije s dvije baterije napon je veći ali kapacitet ostaje mali tj upravo kapacitet jedne baterije 700-800mAh s dvije radi točnije ali još uvijek je s jednom 18650 bojle jer je kapacitet baterije veći a pogreška snage/napona zanemariva. nabavi samo barem dvije krštene unprotected baterije 18650 i udri parit, bitan je subjektivan dojam i trajanje baterije a brojke zaboravi.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 06 stu 2014 14:33 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Ladislav je napisao: J MOD mi mjeri otpor od 4 ohma??, trebao bi biti 2,1. Ima li netko iskustva o čeme se može raditi.
meni to izgleda kao da gledaš napon baterije a ne otpor atomizera. Vjerojatno je to. Ne znam kako se gleda ni napon ni otpor na tome modu, ali mi vrijednosti koje si pročitaju tako izgledaju.
|
 |
|
hkmentor1
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 07 stu 2014 07:48 |
|
|
Ladislav je napisao: Također na uputama za SVD piše da se može mjeriti otpor, namještena vrijednost i napon baterije. Meni ne pokazuje napon baterije?? (ledica radi ispravno, od zelene preko žute do crvene i isključio ga kada se ispraznilo).
Ako jednu od dvije tipke (iznad i ispod ekrana) držiš malo duže prikaže se stanje baterije. Otpor vidiš tako da dugo držiš obje tipke. Ako nakon prikazanog otpora nastaviš držati obje tipke onda zaključaš/otključaš podešene volte/wate. Prebacivanje između volti i wata radiš tako da pritisneš jednu (gornju ili doljnju) tipku zajedno za tipkom za parenje. Nadam se da sam sve dobro napisao. Pozdrav
_________________  Janje - draga i ukusna životinja
|
|
 |
|
 |
|
Ladislav
|
Naslov: Re: Pomoć oko Itaste SVD Postano: 10 stu 2014 10:21 |
|
|
Max_ZG je napisao: Pogledaj lijepo cijeli video a pogotovo ono od 22:18 min, pa će ti neke stvari biti jasnije s dvije baterije napon je veći ali kapacitet ostaje mali tj upravo kapacitet jedne baterije 700-800mAh s dvije radi točnije ali još uvijek je s jednom 18650 bojle jer je kapacitet baterije veći a pogreška snage/napona zanemariva. nabavi samo barem dvije krštene unprotected baterije 18650 i udri parit, bitan je subjektivan dojam i trajanje baterije a brojke zaboravi.
OK, sve u sveme problem otpora je riješen. Grijač je bio loše navidan i u međuvremenu je pustio bijeli dim. S drugim je sve OK. Bilo kako bilo u ovih par dana sam potrošio blizu 4-5 ml tekućine i baterije drže cijeli dan. Hvala na savjetu.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 sij 2026 00:32. | Zadnji put si ovdje bio: 24 sij 2026 00:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 9 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |