Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pomoć oko Itaste SVD
 Post Postano: 06 lis 2013 21:02 

Ja imam itaste i nikad nisam imao problema s njim.. radi sa svim baterijama..
jedino kad stavim atty sa niskim otporom ispod 1,3ohm javlja istu "gresku" ko i tebi..gumb svjetli crveno i na displeyu pise npr. 0,8A.. i nece dopustit da paris.. probaj stavit nesto s vecim otporom 2-2,5ohm pa vidi..
moze bit da ne moze ocitat tocan otpor attya..znaci nes s elektronikom...

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti
 Post Postano: 06 stu 2014 12:45 

Jučer sam kupio Itaste SVD. Do sada nisam pario. Znam da možda nije dobro za početak odmah tako uletjeti, ali svidjela mi se mogućnost regulacije, a i nekako mi se sam MOD dopao.

Imam pitanje za one koji imaju iskustva.
MOD mi mjeri otpor od 4 ohma??, trebao bi biti 2,1.
Ima li netko iskustva o čeme se može raditi.
Gledao sam kontakte i čini se OK. Nisam stigao izmjeriti sa pravim ohm metrom, ali hoću.

Ako je doista 4 ohma, onda baterije (koristim dvije) mogu dati maksimalno 12,95 wati, što je manja snaga od maksimalne.

Također na uputama za SVD piše da se može mjeriti otpor, namještena vrijednost i napon baterije. Meni ne pokazuje napon baterije?? (ledica radi ispravno, od zelene preko žute do crvene i isključio ga kada se ispraznilo).

Inače prodavači uglavnom ne savjetuju korištenje dvije baterije, što je po meni veliki propust, jer tek sa dvije se može izvući maksimum iz MOD-a. Tako piše u uputama, ali i uz elementarno poznavanje fizike priča je jasna.

Vaša iskustva, jedna dvije baterije.

Hvala.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 14:33 
Moderator

Pogledaj lijepo cijeli video a pogotovo ono od 22:18 min, pa će ti neke stvari biti jasnije
s dvije baterije napon je veći ali kapacitet ostaje mali tj upravo kapacitet jedne baterije 700-800mAh
s dvije radi točnije ali još uvijek je s jednom 18650 bojle jer je kapacitet baterije veći a pogreška snage/napona zanemariva.
nabavi samo barem dvije krštene unprotected baterije 18650 i udri parit, bitan je subjektivan dojam i trajanje baterije a brojke zaboravi.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 14:33 

Ladislav je napisao:
J
MOD mi mjeri otpor od 4 ohma??, trebao bi biti 2,1.
Ima li netko iskustva o čeme se može raditi.

meni to izgleda kao da gledaš napon baterije a ne otpor atomizera. Vjerojatno je to. Ne znam kako se gleda ni napon ni otpor na tome modu, ali mi vrijednosti koje si pročitaju tako izgledaju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 stu 2014 07:48 

Ladislav je napisao:
Također na uputama za SVD piše da se može mjeriti otpor, namještena vrijednost i napon baterije. Meni ne pokazuje napon baterije?? (ledica radi ispravno, od zelene preko žute do crvene i isključio ga kada se ispraznilo).

Ako jednu od dvije tipke (iznad i ispod ekrana) držiš malo duže prikaže se stanje baterije.
Otpor vidiš tako da dugo držiš obje tipke. Ako nakon prikazanog otpora nastaviš držati obje tipke onda zaključaš/otključaš podešene volte/wate. Prebacivanje između volti i wata radiš tako da pritisneš jednu (gornju ili doljnju) tipku zajedno za tipkom za parenje.

Nadam se da sam sve dobro napisao.
Pozdrav

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 stu 2014 10:21 

Max_ZG je napisao:
Pogledaj lijepo cijeli video a pogotovo ono od 22:18 min, pa će ti neke stvari biti jasnije
s dvije baterije napon je veći ali kapacitet ostaje mali tj upravo kapacitet jedne baterije 700-800mAh
s dvije radi točnije ali još uvijek je s jednom 18650 bojle jer je kapacitet baterije veći a pogreška snage/napona zanemariva.
nabavi samo barem dvije krštene unprotected baterije 18650 i udri parit, bitan je subjektivan dojam i trajanje baterije a brojke zaboravi.

OK, sve u sveme problem otpora je riješen. Grijač je bio loše navidan i u međuvremenu je pustio bijeli dim. S drugim je sve OK. Bilo kako bilo u ovih par dana sam potrošio blizu 4-5 ml tekućine i baterije drže cijeli dan.

Hvala na savjetu.

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club