|
.
Sada je: 26 tra 2026 20:12. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 20:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Vamo v5 Postano: 16 sij 2014 17:34 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
To je to, vjerojatno sljedeci tjedan narucujem, znam da bum se nacekal al bitno da stigne. U meduvremenu pribavim atty, baterije, punjac i cekam postara
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
weks111
|
Naslov: Re: Vamo v5 Postano: 16 sij 2014 19:25 |
|
|
Gondor_Warrior je napisao: To je to, vjerojatno sljedeci tjedan narucujem, znam da bum se nacekal al bitno da stigne. U meduvremenu pribavim atty, baterije, punjac i cekam postara
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Ma mislim,tu stvarno nema greške. Ne znam kakav je bio display na prijašnjim verzijama, ali na ovom je jako ugodan,čitljiv i solidno intuitivan.
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Re: Vamo v5 Postano: 20 sij 2014 23:02 |
|
|
|
Vamo je meni odličan bio dok nije crknul. SS voli zezati s masom (-) na spojevima , ali to redovito čisti i bit će ok. Aluminijski je dosta lakši i nema probleme sa spojevima. Bitna je glava , da ju možeš podesiti jer na vamu niti jedan ati ne sjeda na prsten (vamo v2) nego je u zraku. Lako se zezne navoj. Nemožeš ga fizički potrgati. Spomenuo si SID , on je puno pouzdaniji i bolji od Vama, pametnije prazni bateriju , i po meni bolji. Bježi od SVD a i Evica to je totalno sranj... Imao sam ih sve pa ti govorim iz iskustva. SID je broj jedan Vamo broj dva. Nekima Vamo traje 6 mjeseci, nekima i po dve godine, a do tad si ti već na mehanici ziher, a vamo je jednostavniji za mjeriti otpor, od bilo kojeg. Za to češ ga jedino koristiti.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Vamo v5 Postano: 25 sij 2014 13:25 |
|
|
 Evo junaka  u ovoj temi jer je tu i prvotno spomenut. Sad par riječi od mene kao recimo laika za tehnikalije u odnosu na ove iskusne šta su prošli sve živo. Vamo je V2, eloksirani aluminij. Na prvu ruku i pogled me oduševio, jer je lipše izrađen i odrađen nego se može vidit na slici sa FT-a. S čime ga usporediti, sa VAMO V2 SS kojeg isto imam. Ovaj crni eloksi stil mi se jako sviđa, razbija mi je monotoniju ss-a, i fino izgleda, u ruci ne klizi, topliji je na dodir, duša je od V2 o kojem se već sve zna, samo je ekran malo tamniji, ne dreči ko u V2 SS. Lagan je tolikoda svaki put kad ga uzmem ne mogu virovat da je u njemu baterija  (davno sam imao u ruci neku Lavu od frendice, tako sam se isto iznenadio). Botuni (sva 3) mu ne "klapaju" ko na SS-u, nego su onako, čvrsto stojeći i kratkoga hoda (super). Baterije nekako bolje sjedaju, šta je mislim razlog donji feder koji je odličan (sve klizne fino, na SS nekad moram malo to onako namištat, riktat, natezat, mislim nije strašno, al na ovom ide sve ko maslo). Glava urađena odlično, (za moj pojam) driper IGO_L, kayfun sve sjeda na nj ko saliveno, fino dosjedne, za razliku od SS ovca  na kojemu uvik ima lufta, jer nijedan ati mi nije nalega skroz poravnato s glavom. Sitne su to mjere, al čovika vesele  . Uglavnom za neki 25 dolori super kupnja i jako san sretan s ovim crncem zasada, pratićemo ga pa ćemo vidit oće li se pokazat šta loše, zasada sve pohvale, ljubitelji Vamota bi ga tribali obavezno imat u kolekciji 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
motif
|
Naslov: VAMO V5 & baterija18350 Postano: 02 vel 2014 17:56 |
|
|
pun pogodak!!,do sad sam koristio mj dana 18650,i danas uzeo 18350,predobra kombinacija sa protankom,dužina kompleta cca 17cm,za svaku preporuku!! 
|
|
 |
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: VAMO V5 & baterija18350 Postano: 02 vel 2014 22:44 |
|
|
motif je napisao: pun pogodak!!,do sad sam koristio mj dana 18650,i danas uzeo 18350,predobra kombinacija sa protankom,dužina kompleta cca 17cm,za svaku preporuku!!  I meni je to najbollja kombinacija. Btw , nitko ne spominje funkciju "power bank" na V5 i nekim V3.?
|
 |
|
motif
|
Naslov: Re: Vamo v5 Postano: 06 vel 2014 00:44 |
|
|
|
šta power bank?? šta je to na njemu,obrazloži
|
|
 |
|
 |
|
EmpEroR
|
Naslov: Re: Vamo v5 Postano: 06 vel 2014 03:02 |
|
Pridružen: 14 pro 2013 14:08 Postovi: 87 Lokacija: negdje oko Pule
|
Možda ovako nešto? Nemam VAMO nikakav, niti me ne zanima tako da ovo čisto nagađam... A trebao bi još neki 510-USB adapter za ovo da bi imalo smisla na VAMO. Uz ovaj Sigelei to dolazi već u paketu. 
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Vamo v5 Postano: 06 vel 2014 19:45 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Evo da se javim malo, proslo tjedan dana od nabavke vamoa, gore je kanger protank, ja zadovoljan. Napokon nemoram brinut jel bu riknula baterija ne egici,samo toci i vozi. Vamo radi super i sam nek tak ostane kao i protank. Ali vec imam neke ideje o nabavci jos kojeg attya... pocelo je...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Vamo v5 Postano: 29 ožu 2014 16:16 |
|
|
Deckardcain je napisao:  Evo junaka  u ovoj temi jer je tu i prvotno spomenut. Sad par riječi od mene kao recimo laika za tehnikalije u odnosu na ove iskusne šta su prošli sve živo. Vamo je V2, eloksirani aluminij. Na prvu ruku i pogled me oduševio, jer je lipše izrađen i odrađen nego se može vidit na slici sa FT-a. S čime ga usporediti, sa VAMO V2 SS kojeg isto imam. Ovaj crni eloksi stil mi se jako sviđa, razbija mi je monotoniju ss-a, i fino izgleda, u ruci ne klizi, topliji je na dodir, duša je od V2 o kojem se već sve zna, samo je ekran malo tamniji, ne dreči ko u V2 SS. Lagan je tolikoda svaki put kad ga uzmem ne mogu virovat da je u njemu baterija  (davno sam imao u ruci neku Lavu od frendice, tako sam se isto iznenadio). Botuni (sva 3) mu ne "klapaju" ko na SS-u, nego su onako, čvrsto stojeći i kratkoga hoda (super). Baterije nekako bolje sjedaju, šta je mislim razlog donji feder koji je odličan (sve klizne fino, na SS nekad moram malo to onako namištat, riktat, natezat, mislim nije strašno, al na ovom ide sve ko maslo). Glava urađena odlično, (za moj pojam) driper IGO_L, kayfun sve sjeda na nj ko saliveno, fino dosjedne, za razliku od SS ovca  na kojemu uvik ima lufta, jer nijedan ati mi nije nalega skroz poravnato s glavom. Sitne su to mjere, al čovika vesele  . Uglavnom za neki 25 dolori super kupnja i jako san sretan s ovim crncem zasada, pratićemo ga pa ćemo vidit oće li se pokazat šta loše, zasada sve pohvale, ljubitelji Vamota bi ga tribali obavezno imat u kolekciji  citam tvoj post i sad sam opet u dilemi... dosta njih govori da je ss bolji, ali ako ss ima problema s klapanjem botuna i ako mi nece protank 2 lijepo sjesti onda bi radje ovog uzeo. prijedlog, komentar, misljenje?
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 20:12. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 20:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |