|
.
Sada je: 27 tra 2026 05:14. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 05:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Forrest
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 24 lis 2013 21:28 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
markozg111 je napisao: bluedevil je napisao: markozg111 je napisao: .....odu 2 18650 u danu bez problema..... 2 baterije 18650 u jednom danu? Jbt, pa ili ti pariš ko Titanic ili ja ne parim uopće... Ja trošim između 1 i 2 ml tekućine na dan, i jedna 18650 mi traje puna 4 dana, nekad par sati manje, nekad par sati više. Ali nikad mi nije ispod 3 puna dana jedna bila, nikad. ajoj ja ti poderem i 2 tanka a ak je  onda....a rjetko da nije tak da hm... što znači "odu 2 18650 u danu"??? imao sam ja dvije neke žute Ultrafire 18650 na kojima je pisalo, mislim, 3600 mah ... Tih bi mi trebalo barem tri dnevno (jer kapacitet nije ni 1000 mah-a) Dok mi jedna "normalna" panasonic 18650 od npr 3100 maha izdrži blizu 1 dana (nikad ne koristim baš cijeli samo tu jednu bateriju tj mod pa to malo kvari račun...) Ali realno rečeno i potrošnja 1 do 2 mll u danu je debelo ispod prosječna (rekao bih cca trećina prosječne potrošnje - pa to povlači i adekvatno trajanje baterije)
|
|
 |
|
 |
|
markozg111
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 24 lis 2013 21:53 |
|
|
što znači "odu 2 18650 u danu"??? imao sam ja dvije neke žute Ultrafire 18650 na kojima je pisalo, mislim, 3600 mah ... Tih bi mi trebalo barem tri dnevno (jer kapacitet nije ni 1000 mah-a) Dok mi jedna "normalna" panasonic 18650 od npr 3100 maha izdrži blizu 1 dana (nikad ne koristim baš cijeli samo tu jednu bateriju tj mod pa to malo kvari račun...) Ali realno rečeno i potrošnja 1 do 2 mll u danu je debelo ispod prosječna (rekao bih cca trećina prosječne potrošnje - pa to povlači i adekvatno trajanje baterije)[/quote] odu mi 2 18650 panasonic ncr 18650 pd ak se zaigram. neznam meni moj svd toliko troši e sada ako spalim 8 ml dnevno računaj. radi se o 4 ili 6 mg. neznam uopče se ne zamaram time baterije su da se troše ......  napunit čemo ih pa opet ponovo......
_________________ ZMAX/Chi You clone/ZNA 50 Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 25 lis 2013 07:16 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Nije problem punit/praznit baterije, nego je pitanje koliko autonomije imaš s jednom odnosno s jednom+rezervom. Ako, recimo, staviš na stol ideju (dakle samo primjer) da bi trebao moći pariti jedan cijeli dan bez zamjene baterije i/ili dopune soka, je li to izvedivo. Dakle uzmeš stvar ujutro, i do navečer si miran 100% - osim ak baš nešto krepa. Onda prelaziš na to da možeš imati sa sobom i rezervnu bateriju, malo žice i špage za setup (na rba recimo) i mali odvijač, te bočicu sa x ml soka. I to je, recimo, podnošljivo. Al ako je stvar takva da moraš sa sobom nosit punjač ili pak 8 rezervnih baterija, onda to i nije neki posao. Ja sam eGo punio svaku večer pa me to ljutilo jer je pred kraj dana bila već slaba, slabo je parila. Zato sam uz prvi mod išao uzeti najjače baterije koje sam našao, a da su i kvalitetne. Zeleni Panasonic 18650 od 3400 je bio logičan izbor kad tražiš najviše mAh. Niaam ni mislio o veličini. Sad vidim da mi jedna traje 4 dana (s mojim sustavom parenja), dakle mogao bih i neke 18500 ili 18350 probati, da smanjim mod. Al iz moje perspektive, kad mi jedna traje 4 dana, shvaćaš iznenađenje na obavijest kak tebi trebaju 2 dnevno 
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
markozg111
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 25 lis 2013 08:33 |
|
|
bluedevil je napisao: Nije problem punit/praznit baterije, nego je pitanje koliko autonomije imaš s jednom odnosno s jednom+rezervom. Ako, recimo, staviš na stol ideju (dakle samo primjer) da bi trebao moći pariti jedan cijeli dan bez zamjene baterije i/ili dopune soka, je li to izvedivo. Dakle uzmeš stvar ujutro, i do navečer si miran 100% - osim ak baš nešto krepa. Onda prelaziš na to da možeš imati sa sobom i rezervnu bateriju, malo žice i špage za setup (na rba recimo) i mali odvijač, te bočicu sa x ml soka. I to je, recimo, podnošljivo. Al ako je stvar takva da moraš sa sobom nosit punjač ili pak 8 rezervnih baterija, onda to i nije neki posao. Ja sam eGo punio svaku večer pa me to ljutilo jer je pred kraj dana bila već slaba, slabo je parila. Zato sam uz prvi mod išao uzeti najjače baterije koje sam našao, a da su i kvalitetne. Zeleni Panasonic 18650 od 3400 je bio logičan izbor kad tražiš najviše mAh. Niaam ni mislio o veličini. Sad vidim da mi jedna traje 4 dana (s mojim sustavom parenja), dakle mogao bih i neke 18500 ili 18350 probati, da smanjim mod. Al iz moje perspektive, kad mi jedna traje 4 dana, shvaćaš iznenađenje na obavijest kak tebi trebaju 2 dnevno  Ma sve 5. traje ovisno koliko pariš. može mi i cjeli dan jedna ali mogu i dvije u danu. eto sve ovisi o raspoloženju  bar kod mene. tek sada vidim sa si sa Volovčice, e pa onda si mi daleko kojih 500 metara ovisi na kojoj si strani.nađemo se pa razmjenimo iskustva 
_________________ ZMAX/Chi You clone/ZNA 50 Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT
Zadnja izmjena: markozg111; 25 lis 2013 08:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 25 lis 2013 08:38 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Istina, istina. Nismo svi isti (što je dobro, jer ja bih nekog kao što sam ja ubio u 5 sekundi) 
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 28 stu 2013 21:33 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
|
...hvala za perfektan rivju!
|
 |
|
johnwaynesk
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 29 stu 2013 12:08 |
|
Pridružen: 29 stu 2013 10:52 Postovi: 4 Lokacija: Sisak-Zagreb
|
Pozdrav, evo da se i ja nadovežem na temu i iznesem svoje dojmove u nadi da će nekome koristiti tko razmišlja o nabavci... Kupljen je u Engleskoj, na akciji komplet za 45£, u jednoj trgovini u Londonu, Covent Garden. Innokin SVD... veselo pari već 4 mjeseca, no u svem tom veselju bilo je nekoliko događanja s njime koja su me zabrinula, poput već spomenute tipke koja je imala faze da ne "hvata" (točniji opis bi bio svaki drugi-treći put kada bih je pritisnuo), i to nakon drugog mjeseca korištenja. No nakon kratkog servisa ponovno radi kao i prvog dana (bez ulaganja). Nekoliko puta je pao u međuvremenu "odvalivši pokoji put komad betona pri padu" pritom ostavljajući samo doista minorne te sitne ogrebotine/crtice na kućištu. Na ostalo se nemogu požaliti jer osobno smatram da mi je to do sada najbolji "pipe", a do sada sam uspio koristiti solidan broj raznih parilica i modova, što vlastitih, što od prijatelja. Najčešće je na njemu DCT 5ml, F16 kart, tekućina mentol (FlavourArt) 6V. Baterije koje koristim: Sanyo 2600 mAh 18650 (crvene), AW IMR 18650 2000 mAh, AW IMR 18500, 18350 itd... ionako sve do sada korištene baterije mogu unutra i sa svima radi. Autonomija ovisi o kapacitetu ali u prosjeku 2-3 dana (Sanyo 2600 mAh 18650) "Master" punjač koji koristim je TrustFire TR001, kupljen na e-bayu na aukciji za nevjerojatnih 2$ i služi me uredno već 2 godine (svaki dan se pune baterije na njemu) dio kućne kolekcije... 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 29 stu 2013 12:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
johnwaynesk je napisao: Pozdrav, evo da ... Lijepi pozdrav, molim te da se predstaviš u temi: viewforum.php?f=26 i upišeš Lokaciju u Profil.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 29 stu 2013 12:47 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
@johnwaynesk - svaka čast na opisu. Ja se nadam da ću uskoro postati vlasnik jednog SVD-a koji bi mi bio za po vani, a i da odmorim eVic  Samo nam se još predstavi i upiši odakle pa da se možda povežeš sa nekim tko iz tvoje okoline.
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca) Postano: 29 stu 2013 16:56 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Dobar opis! Možda da napišeš opširnije o tom servisu koji će vjerojatno potencijalnom kupcu kad-tad zatrebati.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 05:14. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 05:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |