Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 46 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 17 stu 2013 18:57 

Je...evo našao na jubitu. A ako se koristi kick pretpostavljam da se mogu koristiti baterije kao za vv vw modove, tj ne moraju biti high drain, imr, 10A i sl...

Sent from my Nexus 7

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: preporuka iz kine?
 Post Postano: 18 stu 2013 13:33 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Nije baš za tu ali neću otvarati temu "Nemesis uska cijev!!!!"
Prije par min mi ga je donio poštar na posao (sa Fastta). Prvi dojmovi - sav je malo "nježniji nego li sam mislio - lagan - tanke stijenke... ali fino izgleda
Sada sam ga i upogonio sa nekom šrot baterijom (Ultrafire žute 18650...na njima piše 3600mah ali sam davno konstatirao da nikako nemaju ni 1000) koje mi stoje tu u ladici za neku veliku nuždu ;)
Pali na svaki kontakt, lagan pritisak, kočnica dobro stoji ne klepeće nikud, zrak se da fino regulirati a plus namjestiti da atty lijepo leži, ali - ima jedan veliki ali koji me u prvim trenucima ušokirao (možda je već rečeno ali ja nisam znao) - normalna baterija se ne može ugurati u njega (po širini)
Donja cijev (izgravirana) je toliko uska da Panasonic 3100 (nezaštičena sa isturenim plusom) nikako ne ide unutra, tj ako ga rastavim i krenem gurati od sredine prema dolje (minusu) dođe do cca pola ali onda je toliko bila stisnuta da ju više nisam mogao izvaditi (nego sam morao staviti ovu Ultra u nastavak i par puta udariti o pod !!!)
Kad dođem kući probati ću i sa ostalim Panasonic baterijama - ova je jedina kao plastificirana - sve ostale su mi sa ravnim plusaom (imam 2250 PCB, 2900, 3100, 3400) pa me zanima hoće li bar koja ići unutra - mada do sada nisam ni primjetio jesu li različitih debljina??
Jel još tko imao ovaj problem tj jel to do mog primjerka (možda se skupio od silnog putovanja) ili je to tako tijesno inače???
(i ova što je unutra je na teški knaper ali ipak ide)

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 14:09 
Administrator

sopta12345 ima isti problem
Nabavio sam konacno bateriju za shubler pa izmjerio baterije:
Panasonic 3100mAh bez PCB 18,2mm
s PCB 18,6mm
Nemesis nemam da ga izmjerim ... mozda je lose obradjen iznutra?

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 14:20 

ja koristim Panasonic NCR18650B i Panasonic NCR18650PD, bez ikakvih problema udu unutra. koliko sam vidio po komentarima vezanih za FT kick, neka ude, nekima ne u FT Nemesis. Tako da ocito ima razlika u milimetru tu i tamo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 14:28 

Ma izgleda fino obrađen ali jednostavno pre uska tuba. (a i tanka stijenka -tako da ako netko i ima volje nema baš što tokariti)
Ova što mi je trenutno dostupno u drugom modu je 3100 bez pcb ali sa isturenim plusem (NCR 18650A) - samo ona je tamnije zelena i plastificirana pa zbog toga polažem nadu u ostale, mada i ova Ultrafire što je sada nagurana - toliko je knap da se pri guranju dijelom izgrebla slika sa omotača baterije
Sopta je neki dan pričao da su mu dva komada od iste vrste baterija različite debljine (jedna ide, druga ne ide) ali nisam skužio kuda ih je pokušavao nagurati...isto u ovo ???
Nemam šubler ali nisam ni očekivao da će za ovako što trebati...hebala ih uska tuba - ko da ne znaju kolke su baterije!?!!!
Čim dođem kući probat ću onu B i PD što kažeš da idu bez problema...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 14:45 

Nakon sat-dva sporadičnog korištenja usudio bih se ovaj mod ocijeniti (u toj klasi) ali je još dvojba jel bi bila petica ili jedinica!! :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 15:14 

Forrest je napisao:
ali je još dvojba jel bi bila petica ili jedinica!! :hmm:

Jesi precizan UPM :rotfl:

Jesi me pristrašija!!!

Ja svoga čekan ko ozebli sunce!!!
Isto nigdi nisan pročita ovo sa baterijun i sad mi je još veća muka čekati kad će taj avion više pokupiti tu ''torbu Otb :angry_shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 15:33 
Moderator

Problem sa nemesis klonom je što su to nemesis klonOVI, zapravo ima ih nekoliko različite kvalitete izrade i igeleda i dimenzija, tako da sve to skupa stvara dodatnu zbrku i pomutnju ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 15:49 

Baš zato, Spavle, nisam naručio npr s VB nego s Fastta - o ovom sam čuo pohvale a o onom tada još ništa ali očito ni kod istog trgovca nisu svi isti (ili možda ni istog proizvođača)
(s istog VB je recimo ispalo da je Ithaka bolja od solidne Fasttechove)
a dalje je pitanje kakve Ithake prodaje VB trenutno ili kakvi će nam Kaye stići s Fasta (a kakve nekome poslije)...
KLONOVI - sve je moguće i spreman sam na to ali reko - bar da priopćim meni novo saznanje...(svašta sam očekivao ali da ne stane baterija nisam)

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 17:09 

Forrest je napisao:
Nakon sat-dva sporadičnog korištenja usudio bih se ovaj mod ocijeniti (u toj klasi) ali je još dvojba jel bi bila petica ili jedinica!! :hmm:

Nakon ovog što si rekao za baterije a nisam vidio nigdje drugdje da se žale rekao bi onda (1+5)/2 = 3
Moguće da im je došao batch sje*** :x
Budući sam jučer naručio, mogu se samo nadati da će se potrošiti i dobiti novi batch dok meni pošalju...

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

[ 46 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club