Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 101 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Preporucite neki sto kraci 18350 mod
 Post Postano: 03 lip 2014 18:03 

meni je to isto previse zavrzlame :D

astro pogledao, ne svida mi se :D

ovako, treba mi mod za 350 i 650 bateriju, gumb di got, ali bez ovih zavrzlama :D jeli papst sta bolji u vezi ovog sveg? nemesis je garant ili? ima jos neki?

u vezi attija, ova dva koja si spomenuo, oni su rebuildable koliko sam skuzio.. jeli ima nekih za koje mogu kupit gotove grijace, a da para bude odlicna?

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 18:26 

nemas gotovih grijaca, a kamoli pare:P šalim se, ima, al vjeruj mi da je na takvim sistemima puno jednostavnije slozit grijac nego na protanku i sličnim...ja furam expromizer na microcoilu, njega jednom složiš i miran, samo mijenjas vatu s vremena na vrijeme, microcoil ti idu žicu čvrsto jedna uz drugu tako da nakraju grijac izgleda ko fixan tvrd valjak (recimo:p) i onda kroz njega samo provlačiš vatu i to je to, jednom sam imao 3 mjeseca jedno te isti grijac u nekom atiju, samo mijenjao vatu po potrebi...i jos bi bio ok, al isao sam nesto drugo kombinirat il prodavat pa sam promijenio grijac....ja cu ti preporučit definitivno expromizer, drugi će ti preporučit kayu a treći taifuna...tako da je na tebi da odlučiš...samo je kaya 22mm a ova dva su 23mm

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 18:36 

Iste stvari su i mene mucile, ja sam izbor stavio izmedju rusa, kaje i tajfuna. Svi su mi rekli da uzmem sva 3 i vidim sto mi pase. Uzeo kaju za pocetak, i ODUSEVIO se. Odmah sam narucio jos i rusa, foggera ... Kad oni dodju cu garant uzeti i tajfuna. To tako ide. Probaj s taifunom ili kayfunom, tesko da ti nece valjati, nisu skupi, a ako ti se ne svidi mozes ih prodati bez po beda

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 19:12 

ok, sad sam i blize ideji da uzmem takav atty :D ali pomalo, prvo moram naci mod.. paps brass na ft-u odlicne recenzije, mislim cak 4.8 od 5, ali ss verzija samo par ocjena, kukaju ljudi nesto.. nije radila ista firma kao brass.. a nebi bas brass.. rade ss, tak da mi paps otpada izgleda.. ostaje samo nemesis, ali on je skoro 11cm sa 18650 baterijom, dok su ovi ne teleskopski samo 9cm u 18650. 2cm razlike, iako u 18350 je kratak. mislim da je 6cm sto je odlicno. da nije tak dug u 18350 odmah bi ga uzeo.. mozda i budem ioanko, jer koliko vidim ljudi ga fakat hvale.. gledao malo na youtubu.. odlicno sve..

u vezi kicka. ja planiram korisit mod sa 650 baterijom po doma i 350 vani. nebi htio koristit kick jer mi dodaje na duzini... koliko sam shvatio kick daje modu tu modulaciju ili sta vec struje tako da kako se baterija prazni para i dalje ostaje kao kad je baterija bila punija, jasno do odredene tocke.. dali vi svi, ili vecina koristite ove mehanicke sa kickom ili bez? jeli uopce to izvedivo bez kicka ili cu se razocarat pa dodat i kick? :D onda bolje da ostanem na vamu :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 19:55 

Gorički je napisao:
ok, sad sam i blize ideji da uzmem takav atty :D ali pomalo, prvo moram naci mod.. paps brass na ft-u odlicne recenzije, mislim cak 4.8 od 5, ali ss verzija samo par ocjena, kukaju ljudi nesto.. nije radila ista firma kao brass.. a nebi bas brass.. rade ss, tak da mi paps otpada izgleda.. ostaje samo nemesis, ali on je skoro 11cm sa 18650 baterijom, dok su ovi ne teleskopski samo 9cm u 18650. 2cm razlike, iako u 18350 je kratak. mislim da je 6cm sto je odlicno. da nije tak dug u 18350 odmah bi ga uzeo.. mozda i budem ioanko, jer koliko vidim ljudi ga fakat hvale.. gledao malo na youtubu.. odlicno sve..

u vezi kicka. ja planiram korisit mod sa 650 baterijom po doma i 350 vani. nebi htio koristit kick jer mi dodaje na duzini... koliko sam shvatio kick daje modu tu modulaciju ili sta vec struje tako da kako se baterija prazni para i dalje ostaje kao kad je baterija bila punija, jasno do odredene tocke.. dali vi svi, ili vecina koristite ove mehanicke sa kickom ili bez? jeli uopce to izvedivo bez kicka ili cu se razocarat pa dodat i kick? :D onda bolje da ostanem na vamu :D

Ja imam u đepu uvijek 2 baterije od 18350 pa mi kick ne treba. On je dobar kad baterija ti pocne slabiti da joj da snage, ali 2 baterije su mi dosta za smijenu od 8 sati..

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 20:09 

Pogledaj ovo na ft....https://www.fasttech.com/products/0/100 ... anical-mod

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 20:19 

vidio astra.. dobar je. svida mi se, ali izgleda da je nemasis stvarno pogoden klon skroz.. nema nekih slabih tocaka izgleda. odlicno zgleda... uzimam njega..

e pa tak i i ja mislim.. mogu ponijet dodatnu 350 bateriju, a slucajno da zetreba uzmem jos jednu 650.. teleskopski je pa ne moram nosit dodatnu tubu, sto je super.. bit ce nemesis :)

ja imam dvije 18350 one efest crvene 800mahh flat top. hoce one bit ok? i cekam da mi dodu dvije one panasonic 18650 3400mah isto flat top. sve ok tu ili?

sta bi trebao jos narucit uz nemesis? jeli ima nesto sto bi bilo dobro uzet? vidim da ima nekih magneta i sta vec... mislim da cu ga danas narucit

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 20:56 

Gorički je napisao:
vidio astra.. dobar je. svida mi se, ali izgleda da je nemasis stvarno pogoden klon skroz.. nema nekih slabih tocaka izgleda. odlicno zgleda... uzimam njega..

e pa tak i i ja mislim.. mogu ponijet dodatnu 350 bateriju, a slucajno da zetreba uzmem jos jednu 650.. teleskopski je pa ne moram nosit dodatnu tubu, sto je super.. bit ce nemesis :)

ja imam dvije 18350 one efest crvene 800mahh flat top. hoce one bit ok? i cekam da mi dodu dvije one panasonic 18650 3400mah isto flat top. sve ok tu ili?

sta bi trebao jos narucit uz nemesis? jeli ima nesto sto bi bilo dobro uzet? vidim da ima nekih magneta i sta vec... mislim da cu ga danas narucit

a od kud ti molim te da je teleskopski? hahah nije teleskopski, jesi ti siguran da pricamo o nemesisu? :)

sa baterijama je sve dobro, pasat ce ti obje vrste

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 21:02 

ma zbrkao nes, kad gledam tih 5-6 modova pa.. ali uglavnom narucujem ga :)

samo ne znam dali da si uzmeme i te magnete dodatne jer nesto nije kao prekidac najbolji, a sa magnetima je sve ok... vjerojatno cu i njih uzet..

sta mislite, dali da uzmem i magnete? mozda ima neko drugo rjesenje bez njih?

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 21:08 

Meni je osobno bolje sa federom nego magnetima, al nisu skupi pa mozes uzet i probat..
Ako si sutra u Zagrebu mozemo otic na kavu pa da vidis to iz prve ruke prije nego narucis

Povratak na vrh 

[ 101 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club