Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: DNA30 s fasttecha
 Post Postano: 11 lip 2014 22:22 

spavle je napisao:
:hihi:
Ja sam prezadovoljan kada za 10 % cijene dobijem 90% funkcionalnosti. Pa makar bili i

slika

Ja sam prezadovoljan kada uspijem isprovocirati barem 2% čitatelja teme :plus:
Takav sam :angry_shake:

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lip 2014 23:56 

Uopće nebitno da li je klon ili original ako dobro radi. Problem je što se sa klonom nezna hoće li ili ne raditi dobro. Sa originalom si uvijek siguran da mora raditi jer obraz proizvođača ovisi o dobrom radu svakog pojedinog primjerka. Na nama kao krajnjim kupcima ostaje izbor hoćemo li riskirati pa uložiti malo novaca u nešto što može doći neispravno, ili ćemo skupiti veću sumu novca i uzeti nešto što pouzdano valja.

Ja oobno imam samo jedan original, Silver Fox, i to sam dobio kao svadbeni poklon od ekipe sa drugog foruma. Da njih nije bilo sumnjam da bih imao original. Zašto? Zato što si ga jednostavno nemogu priuštiti. Mnogi kažu odvoji par mjeseci pa kupi, je, kad imaš od čega odvojiti i kad nebi svaki mjesec na nekoj fronti škripalo. Ovako kupim klona koji je x puta jeftiniji, znam da nemam garanciju ali jednostavno moram biti zadovoljan time kako on radi jer za nešto bolje u datom trenutku nemam.
Osobno sam prešao na parenje da uštedim, a tek potom ako je moguće da se otkinem od nikotina, sad mi ne pada na pamet da se vratim na cigarete, ali da sam imao otkuda dalje nastaviti pušiti, nikada nebih ni kušao ecigarete.

Jbg, svatko ima svoje razloge što zašto čini. Valja cijeniti nečiji trud, osmisliti cijeli komad elektronike ili mehanike, i napraviti ga tako da on pouzdano radi dugi vremenski period nije ni najmanje lako i jednostavno, ali isto tako onima koji si nemogu priuštiti nešto autorsko ne preostaje ništa nego ići na klonove.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 00:40 

:dobar: :brav: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 01:06 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Uopće nebitno da li je klon ili original ako dobro radi. Problem je što se sa klonom nezna hoće li ili ne raditi dobro. Sa originalom si uvijek siguran da mora raditi jer obraz proizvođača ovisi o dobrom radu svakog pojedinog primjerka. Na nama kao krajnjim kupcima ostaje izbor hoćemo li riskirati pa uložiti malo novaca u nešto što može doći neispravno, ili ćemo skupiti veću sumu novca i uzeti nešto što pouzdano valja.

Ja oobno imam samo jedan original, Silver Fox, i to sam dobio kao svadbeni poklon od ekipe sa drugog foruma. Da njih nije bilo sumnjam da bih imao original. Zašto? Zato što si ga jednostavno nemogu priuštiti. Mnogi kažu odvoji par mjeseci pa kupi, je, kad imaš od čega odvojiti i kad nebi svaki mjesec na nekoj fronti škripalo. Ovako kupim klona koji je x puta jeftiniji, znam da nemam garanciju ali jednostavno moram biti zadovoljan time kako on radi jer za nešto bolje u datom trenutku nemam.
Osobno sam prešao na parenje da uštedim, a tek potom ako je moguće da se otkinem od nikotina, sad mi ne pada na pamet da se vratim na cigarete, ali da sam imao otkuda dalje nastaviti pušiti, nikada nebih ni kušao ecigarete.

Jbg, svatko ima svoje razloge što zašto čini. Valja cijeniti nečiji trud, osmisliti cijeli komad elektronike ili mehanike, i napraviti ga tako da on pouzdano radi dugi vremenski period nije ni najmanje lako i jednostavno, ali isto tako onima koji si nemogu priuštiti nešto autorsko ne preostaje ništa nego ići na klonove.

Pa cak nije ni problem sa garancijom, eto na FT mozes sve vratit ako se potrga i dobis novo nis ne pitaju skoro posaljes u obrazac za ticket par slike kvara ili slicno i to je to, tak da... samo traje vremenski.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 11:16 

444IN je napisao:
Pa cak nije ni problem sa garancijom, eto na FT mozes sve vratit ako se potrga i dobis novo nis ne pitaju skoro posaljes u obrazac za ticket par slike kvara ili slicno i to je to, tak da... samo traje vremenski.

Da, FT vraća, samo dok ft vrati ja sam ponovo na analognima jer nemam ništa drugo u šta bih mogao točiti tekućinu.
Evo sad moj primjer. Imam tog foxa, ali da ga nemam, imam protank mini i samo njega. Protank pukne, ja naručim sa FT recimo kaju ili bilo šta drugo, i dođe mi neispravno. U međuvremenu lijepim protank izolirkom jer sam kupio novo sa FT i nemam love za još nešto iz domaćeg shopa. Ovo dođe potrgano, ja pošaljem zahtjev za RMA i opet čekam 3-4 tjedna da mi stigne. Naravno da bih poludio i ili odustao od parenja, ili od FT-a. Ja sam osobno od FT-a i odustao. 2 narudžbe sam čekao po 42 dana i nisu stigle, za obje sam morao pokretati dispute na PayPal-u. Nakon drugog disputa sam odustao od njih. Ako šta kupujem, kupim polovno tu prek foruma, ili iz nekog od naših shopova, pa ako i nevalja imam se kome žaliti i koga optužiti u krajnjoj nuždi.

Druga stvar, svi kupuju robu sa FT-a, a ja bih sad volio čuti koliko forumaša ima da su uzeli neki komad hardvera od njih i da ga nisu morali barem malo modificirati da bi radio kako bog zapovjeda. Uvjek nekakve gumice pretanke ili predebele, pa navoji ne sjedaju ravno, pa ovo pa ono. Nisu to uglavnom nikakvi veliki problemi, ali onome kome se neda sa time zezati, ili tko nezna kako nešto popraviti to samo dođe muka i tlaka.
Naravno ako nemaš sredstava da si prisiljen kupovati sa FT, ali to je sve lutrija na koju se mora biti spreman :)
No opet smo otišli u OT, sa DNA klona sam krenuo u originali vs klonovi. Obećavam da neću više :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 12:05 

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 13:46 
Moderator

mogao je cijelog Harleya pretvotit u mod :D

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2014 17:36 
Administrator

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2014 00:41 

Onaj sa videa mi izgleda kao nekakav stari gej hipi koji je obolio od aids-a i lagano čeka da odapne :D
Što se tiče moda, svaka čast onome tko to ima volje nositi a i uopće pariti na tome. Ja bih rađe kupio i ostatak motora pa se vozio :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 srp 2014 13:31 

jučer mi stigao srebrni dna 30 sa FT-a, odmah ga upogonio sa helio-m (dual mc na 1.2 oma), radi odlično :plus:
napunio ga preko usb-a, unutra je navodno efest purple 2500mah, nisam ga stigao otvoriti još...
kroz par dana napišem koju riječ detaljnije, za sada radi odlično
e da, prošao carinu bez problema, znači stigao mi za nekih 2 tjedna

Povratak na vrh 

[ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club