| Autor |
Poruka |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 00:37 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
mateo je napisao: To je sramota. Ja imam preko nekoliko nemesisa clonova, i samo sa jednim prekidačem imam problem, nekad ga treba jače stisnuti, i to samo kad je na aluminijskoj tubi. Voltdrop je svima na 1.3 ohma i sony vtc4 0.17-0.20 V. Ma koliko Valter šutio o tome hahahaha  Je, dosta smo trpili i slusali svakakve price o nemesisima  jesi ih kaj doradjivo? jer ovaj moj je out of box, al cini mi se da je i dalje bolji od glavnog junaka ove price  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 01:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Samo se vi tješite. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 01:27 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Max_ZG je napisao: Samo se vi tješite.  Cinjenice Max, cinjenice A da ne govorim kolko su bolji za zdravlje. Evo mozemo napravit i test. Mi bacimo svoje na pod, a vi svoje, ko bi prije dobio infarkt?  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 02:51 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Voltdrop, barem onakav kako ga vi mjerite je totalno i kompletno pogresan pokazatelj. Da bi ispravno mjerili drop morali bi imati savrsenu bateriju, koja nema svog vlastitog dropa i limita u amperazi. U protivnom sa svakom drugom baterijom imate i drugaciji drop. A sad natrag na temu. Tko zeli dobar, jednostavan mehanicki mod neka pogleda vape4me morph2. Ja ga imam kojih 4 mjeseca i nikakvih problema. Istina, ima osjetan volt drop i nema kocnice, ali nikakvih problema sa njim. Padao milion puta, svaki dan ga nosim na posao sa sobom, a radim sa betonom i cementom, pun prasine ali radi bez greske. Prekidac je toliko tvrd da mu kocnica ne treba, dapace ja sam skratio oprugu da ga malo omeksam i cak ni tako omeksan mi nikad nije opalio sam u dzepu. Plus pin je samopodesavajuci, na feder, sve atomizere samo zaserafis i odserafis, i to je to. Da, teleskopski je ali kad koristite 18350 baterije morate podmetnut magnet koji dobijete u paketu. Prima kick.[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/10/a867a5e21340885227592751404580c7.jpg[/img]
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 09:19 |
|
|
Dentex je napisao: mateo je napisao: To je sramota. Ja imam preko nekoliko nemesisa clonova, i samo sa jednim prekidačem imam problem, nekad ga treba jače stisnuti, i to samo kad je na aluminijskoj tubi. Voltdrop je svima na 1.3 ohma i sony vtc4 0.17-0.20 V. Ma koliko Valter šutio o tome hahahaha  Je, dosta smo trpili i slusali svakakve price o nemesisima  jesi ih kaj doradjivo? jer ovaj moj je out of box, al cini mi se da je i dalje bolji od glavnog junaka ove price  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Samo redovito čišćenje i magneti. Voltdrop je takav kakav je i to je realno, pusti priče. Ja imam tu bateriju koju imam, a ne idealnu. I ako mod od 100 kuna zašteka, oprošteno mu je, ali za 1500 hm... 
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 09:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Voltdrop, barem onakav kako ga vi mjerite je totalno i kompletno pogresan pokazatelj. Da bi ispravno mjerili drop morali bi imati savrsenu bateriju, koja nema svog vlastitog dropa i limita u amperazi. U protivnom sa svakom drugom baterijom imate i drugaciji drop.
he he samo cekam ovakve komentare. Ne treba biti stidljiv pogotovo kad ste u pravu 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 10:04 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Volt drop je jako važan pokazatelj jer većina modova koristi upravo tu bateriju kao dio switcha. I kao takva je dio moda. Dakle, testiram mod, a ne bateriju.
A kako bi to trebao postaviti setup ako želim dobiti 1,2 ohma na modu Vdropa 0,8V? Spustiti još otpor, dodati vate ili špage, oduzeti tekućine ili ima neka čarobna formula?
Ako imam mod Vdropa 1 ili više V na bilo kakvoj bateriji i ako nakon preinaka na istome s istom baterijom dobijem Vdrop od 0,2 onda sam ga popravio i poboljšao. I to je vrlo važan i koristan pokazatelj. I ako pri tome nija važno na koji sam način stisnuo tipku, onda to znači da je to mod koji radi kako treba.
Možemo zaključiti i kako moja baterija u tim uvijetima ima određeni drop ali opet postoji razlika prije i poslije preinake. Ta razlika je rezultat radova na modu i predstavlja poboljšanje. Poboljšanje se očituje u manjem trošenju baterije i kvalitetnijem parenju. Većina mojih setupova nema tih problema ali ne želim grijati okolni zrak. Osim toga, na mojim setupovima se dobije misfire kada mod ima Vdrop 1V. A to smeta. Barem mene.
Kada nekakav jeftini klon ima probleme onda je to zabava, zanimacija, hobby i sl. Kada su ti isti problemi na originalnom modu onda je to veliki problem. A ja još nisam vidio originala koji radi kako treba. Lijepo je imati niske kriterije kakve imaju vlasnici Nemesisa ali ja nisam taj. Ne volim hvatati tipku. Ona mora raditi bilo kako da je ja stisnem. Uvijek isto i savršeno.
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 10:50 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Meni voltdrop ne znači ništ ajde, ... možda ak' mod ima jako različiti voltrop u odnosu na drugi u istim uvjetima ali inače Voltdrop je teško izmjeriti u kučnim uvjetima, a i čemu? Jednostavnije je saznati relativne odnose voltdropa između više modova u istim uvjetima. Tj ovaj ima većega, a ovaj ima manjega Nemo klon mi se pokazao dosta dobrim s obzirom na cijenu. Sa prekidačem nemam problema što ne znači da netko s drugačijom šapom i navikama nebi imao 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 15:47 |
|
|
Netko je spomenuo ovdje kako Spinner nema voldrop i da pali na pogled ili lagani dodir i to svaki puta bez greške ili tako nekako 
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 11 ruj 2014 16:19 |
|
|
imand je napisao: Netko je spomenuo ovdje kako Spinner nema voldrop i da pali na pogled ili lagani dodir i to svaki puta bez greške ili tako nekako  Nije baš nešto za brukve zabijati, nemesis je bolji 
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |