|
.
Sada je: 23 sij 2026 22:59. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
bodulac
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 31 ožu 2015 19:47 |
|
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 17 lip 2015 15:01 |
|
|
Evo ekipa da vas i ja pitam nešto u vezi prvog moda...znaci godinu i mjesec dana sam na Vision spinner 2 i Mini protank 3  ...ne žalim se ništa,ok mi je to bilo za pocetak,za mene dobro i još uvijek sam zadovoljan sa time(još uvijek cu ja to koristit)ali,e sada,idem danas u Zg i do Arena centra po tekučine (J.C),a gledam da bi si uzeo nešto od mehanike za probu (neda mi se sada trenutno narucivat izvana,pa bi odma to uzeo u Parilici)...oduvijek (od kad parim) sam taj Nemesis gledao...ako cu i uzimat mod,da cu uzet njega za pocetak,a sad sam se odlicio da bi ga odma uzeo u Parilici,a i na akciji je trenutno http://parilica.hr/akcija-13/nemesis-ss-hcigar.html ... 195,30 kn (njega bi uzeo i zbog tog razloga što sam vidio da se da dosta skratit,znaći do velicine baterije,a to mi odgovara,htjeo bi nešto što manje da imam u ruci a da bude ok)...e sad me zanima...baterije,gledam ove i mislim da su ok za Nemesisa http://parilica.hr/baterije-i-punjaci/b ... 00mah.html ... 89,10kn...nešto su skuplje,ali kolko vidim i kvalitetnije su (uzeo bi dvije baterije)...jedino ako preporucate kakve druge baterije,molio bih da mi napišete ovdje,hvala  ...ostaje mi još kartomizer i punjac za baterije...punjac bi uzeo ovaj http://parilica.hr/baterije-i-punjaci/p ... smart.html ... 72,00kn (mislim da je ok za ove baterije)...pa neznam,evo,preporučite kakav katomizer,ali da nije baš preskup i da paše na Nemesis (jedino,od vas netko,a da je iz Zg,ako ima kakav polovni kartomizer za prodat,a da je ok,pa ono,da se nadjemo negdje u Zg,pa da kupim od njega ako mu trenutno netreba).  Znaci...ukupno bi me sve kostalo...445kn+kartomizer,e to neznam koji da uzmem ili vi imate kakav za prodat mozda,a da vam netreba...bilo bi super. Hvala puno na preporukama i savjetima! 
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 17 lip 2015 15:23 |
|
|
|
Bok, pa jel imaju u prodaji Gold Reserve i Genuine no.22 ? parilica.hr/baterije-i-punjaci/efest-imr-18650-2000mah.html, to su baterije za Nemesis i one ljubicaste na kojima pishe 35 A. Sa njima si miran , kaj god da nasharafish na Nemesisa. LP. alois
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 17 lip 2015 15:33 |
|
|
alois je napisao: Bok, pa jel imaju u prodaji Gold Reserve i Genuine no.22 ? parilica.hr/baterije-i-punjaci/efest-imr-18650-2000mah.html, to su baterije za Nemesis i one ljubicaste na kojima pishe 35 A. Sa njima si miran , kaj god da nasharafish na Nemesisa. LP. alois Alois imas PP da ne zaspamamo temu sa tekucinama  ...a za baterije hvala,možda onda i te uzmem sta si rekao! 
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 17 lip 2015 15:37 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 912 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Bude tu po forumu jeftinijih nemesisa, ne mora znaciti da je nov bolji od necijeg polovnog, nit da ce ti bolje raditi, nemesisi mogu da se razlikuju i to bas bas, sto se ne strpis 15 dana i ne uzmes sa ft, provjereno dobar, ujedno narucis i ostatak sta ti treba
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Postano: 17 lip 2015 15:52 |
|
|
veljo_81 je napisao: Bude tu po forumu jeftinijih nemesisa, ne mora znaciti da je nov bolji od necijeg polovnog, nit da ce ti bolje raditi, nemesisi mogu da se razlikuju i to bas bas, sto se ne strpis 15 dana i ne uzmes sa ft, provjereno dobar, ujedno narucis i ostatak sta ti treba
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk Znam Veljo,gledao sam tu po forumu za Nemesise,ali trenutno nemogu naci ili ne vidim dobro...  ,a nisam ni rekao da je nov bolji od necijeg polovnog,niti da bolje radi,to si ti sad rekao  ...a eto,sa ft nisam nikad narucivao (niti sa ostalih drugih stranica,ne kazem da nije dobar od tamo,a i jeftinije se nađe),ali kao sta rekoh idem oko 18:00 danas za Zg po tekučine,pa bi odma to kupio tamo (u Parilici) ili evo,ako netko iz Zg ima kakav polovni a da radi,kupit cu od njega  ,da ne cekam sad(nije mi problem pricekat),ali da nemam trenutno(izdvojenih)novaca bas za to,vjeruj mi da bi narucio sa ft ili koje druge stranice i jeftinije bi prosao,znam,hvala na savjetu! 
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 17 lip 2015 16:00 |
|
|
Mislim da ti ima ronc nemesisa i atty odmah, pitaj njega... ALi nisam ziher.. 
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 17 lip 2015 16:06 |
|
|
Yeti je napisao: Mislim da ti ima ronc nemesisa i atty odmah, pitaj njega... ALi nisam ziher..  Hvala Yeti  ...sad moram naci ronca i pitat ga ili ako ronc slucajno vidi ove postove,neka se javi meni! 
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 17 lip 2015 17:35 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Mislim da ti je bolje kupit neki provjereni mod od nekog ovdje na oglasu nego davat u parilici za nemesis duplo više nego kaj košta na FT (ako već ne želiš naručivati sa FT). Uz to možeš i odmah nabaviti neki atty i cijenom budeš tu negdje ko da si kupio nemesis u parilici. I opet ti parilica ne garantira da po tom nemesisu ne budeš trebao neki tweak. Nemam ništa protiv parilice, al jednostavno mislim, da što se klonova tiće, ja bi radije kupio od nekog provjereno da radi, makar bio 2nd hand. Baterije slobodno kupi nove, tu nema greške IMHO. E: I dok ti ja ovo pišem pojavi ti se nemesis ovdje na oglasu 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 17 lip 2015 17:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
visoke cijene, ali uglavnom dobri klonovi su u parilici, a i mozes uzeti na rate cini mi se...dok u puffkalici...ne zelim trositi rijeci na puffkalicu 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 22:59. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |