| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 21:59 |
|
|
Moje mišljenje je da je G-tank do sada vrhunac a i konstrukcijski je gotovo identičan sa klasičnim atty-jem,jedino sam 99% uvjeren da luiqid procuri jer mrežica digne isti u Genesisu a kako ga nebi sprovela u okrenutom položaju prema dolje...no,bumo vidjeli 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Cone
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 22:06 |
|
|
Frenk je napisao: Moje mišljenje je da je G-tank do sada vrhunac a i konstrukcijski je gotovo identičan sa klasičnim atty-jem,jedino sam 99% uvjeren da luiqid procuri jer mrežica digne isti u Genesisu a kako ga nebi sprovela u okrenutom položaju prema dolje...no,bumo vidjeli  Zar švapski nije prekopiran, sve mi isto izgleda a i drugima??? A i duplo jeftiniji 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 22:09 |
|
|
Cone je napisao: Frenk je napisao: Moje mišljenje je da je G-tank do sada vrhunac a i konstrukcijski je gotovo identičan sa klasičnim atty-jem,jedino sam 99% uvjeren da luiqid procuri jer mrežica digne isti u Genesisu a kako ga nebi sprovela u okrenutom položaju prema dolje...no,bumo vidjeli  Zar švapski nije prekopiran, sve mi isto izgleda a i drugima??? A i duplo jeftiniji  A čuj,ovako se ne može reći,jedino naći ako ima negdje fotka u rastavljenom obliku 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Cone
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 22:20 |
|
|
Ovako nekako. 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 22:26 |
|
|
Cone je napisao: Ovako nekako. A reci mi jel ovaj švapski ima sa 510 kon.,koja mu je cijena i kako se dolazi do njega,to je potpuno isto,još ovaj ima mogućnost stavljanja bočice ,samo se i za ovog bojim da ima menzes... 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 22:28 |
|
|
Nije isto. Poljakov je na stoljnjaku a svabin na nekakvoj kamenoj ploči 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 22:31 |
|
|
Lis je napisao: Nije isto. Poljakov je na stoljnjaku a svabin na nekakvoj kamenoj ploči  I oni su nam u raznim gaćama a isto se zovu...k,ovaj,penis 
|
|
 |
|
 |
|
Cone
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 22:39 |
|
|
Frenk je napisao: Cone je napisao: Ovako nekako. A reci mi jel ovaj švapski ima sa 510 kon.,koja mu je cijena i kako se dolazi do njega,to je potpuno isto,još ovaj ima mogućnost stavljanja bočice ,samo se i za ovog bojim da ima menzes...  Ima i sa 510, posebno se naručuje tip. 24 eura tj 30 sa dostavom, znači oko 230 kn. A što se bočice tiče možda je u menopauzi, nemam pojma ali zgodna fora a i ima vremena.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 22:52 |
|
|
|
Slike su mudro slikane. Na ni jednoj se ne vidi na koji nacin su rijesili spoj izmedju mrezice i posude za tekucinu. A procurit moze samo na dva mjesta. Ili na tom spoju, ili kroz sredinu mrezice. Tj. kroz rupu koja je ostala nakon namatanja.
|
|
 |
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 11 srp 2011 23:21 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
|
"I sad bi usporadjivali takvu Kinu s majstorom Draganom iz njegove garaze? Nebu islo."
Ovo sam očigledno ja bio prozvan,pa da odgovorim."Ono" što sam ja napravio nije uradjeno u garaži,jer u njoj isključivo parkiram auto,napravljeno je u Goša montaža mogu slobodno da kažem firmi poznatoj u Evropi,nema bakra i ostalih gluposti,već samo inox, mesing i cekas(koji nije izvadjen iz grejača).Dali je visoko tehnoloski izvedeno ili ne to je već vrlo diskutabilno pitanje,bitno je da radi i da za isti takav možda i lošiji kvalitet izrade nisam platio minimum 50€ .
|
 |