Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 48 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja
 Post Postano: 02 lip 2013 14:05 
Administrator

vulja je napisao:
Da,znam za dotok,al neznam kak ga povecat,bilo na did klonu il drunkeru,kuzim sad sve oko meha moda

Iskreno, ja ne znam kako uspijes dobiti mali dotok. Najveca prednost genesisa je sto ima jaki dotok, cesto i prejaki.
Otvori novi topic o tome pa ce se mozda rijesiti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lip 2013 14:35 

Rješenje je u rupi za odušak ili ti odšarafi šaraf za doljevanje tekučine. Za probu samo.

Kako će to riješiti problem, nasuprot mesha probuši rupu promjera 1-1,5 mm. Ne na poklopcu nego na platformi. Tu neće curiti a tekučina će ići na mesh. Vidio si kako sam ja to napravio kog AGA-T. Drugi nemaju taj šaraf pa će sama rupa biti OK.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lip 2013 15:03 

ma ide na panj taj klon, neam zivaca, nesto sa zrakom ne stima, poravnal rupu s meshom al se dogadja il previse tekucine il paljevina...odusto neki dan i prekrizio ga, jos da nije setup problematican mozda bi se poigral,svakih 10min otvaraj i mrdaj zicu...ona cobra/did klon 2,5ml...meni treba nesto da natocim i parim jednom kad slozim:D ovaj drunker je super za sada...nego, offtopic je to....završavam:D

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 lip 2013 08:11 

Pitanje,
Dme mod,oddy 2 0hm-a,baterija Panasonic Ncr18650B(puna),koliki napon će biti na atomizeru za vrijeme rada?
Čisto me zanima zbog slaganja setupa jer se nadam da ću uskoro navratit do Samobora. :dado:
Odustajem od kombinacija sa kickom jer on samo nepotrebno komplicira stvari.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 lip 2013 09:40 
Administrator

magnum11 je napisao:
Pitanje,
Dme mod,oddy 2 0hm-a,baterija Panasonic Ncr18650B(puna),koliki napon će biti na atomizeru za vrijeme rada?
Čisto me zanima zbog slaganja setupa jer se nadam da ću uskoro navratit do Samobora. :dado:
Odustajem od kombinacija sa kickom jer on samo nepotrebno komplicira stvari.

slika

Sudeci po ovom grafu ispada 4,08V.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 lip 2013 09:45 
Administrator

Kinta je napisao:
Ma napisat cu ja to ovdje:

slika

Tablica nam pokazuje vijek trajanja Li-Ion baterije zavisno od dubine praznjenja. Ako bateriju praznimo do 3V imat cemo samo 300-500 ciklusa punjenje/praznjenje prije nego sto bacimo bateriju.
Ali ako ju praznimo samo do pola, a to je negdje oko nazivne vrijednosti 3,7V - vijek se produzava 3-4 puta !!!
Jel sad jasno zasto ne treba pretjerivati s praznjenjem baterije?

I jos jedna sitnica ako nekog zanima: Punjenje baterije na hladnom, na 15°C, produzava vijek Li-Ion baterije za 40%.

Ova slikica je logican slijed onoga sto sam napisao.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2013 09:37 

po mom mišljenju kick je za jeftine kineze....ali ljudi govorimo o dm, probao parit na 14500 tubi, probao sam na 18650, i moje mišljenje je žali bože novce dat za kick i stavit ga u dm...ako bu to izvedivo...parenje na 5v i ništa drugo vam ne treba!!!!, ja parim na svom boxu 5v- koliko god grdo izgledalo za razliku od dm koji je ljepotan u moru meh. modova, i nevadim ga iz usta i ruke jer pruža sve ono što mi tražimo...zato nemojte kemijati sa dm-om..neka ostane prava klasika varijabilne mehanike!!!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2013 09:43 

Nebi se baš složio sa ovim oko kineza, u nekoliko primjera dokazano je da neki klonovi uz minimalnu doradu rade znatno bolje od orginala. Da ne pričam u prazno eto samo jedan od primjera..... http://youtu.be/7dQqAdyo7CM

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2013 09:56 

igor je napisao:
Nebi se baš složio sa ovim oko kineza, u nekoliko primjera dokazano je da neki klonovi uz minimalnu doradu rade znatno bolje od orginala. Da ne pričam u prazno eto samo jedan od primjera..... http://youtu.be/7dQqAdyo7CM

Mislim da si dao baš krivi primjer. KTS radi upravo onako kako se očekuje od jeftilena. Čak i nešto bolje od jeftilena ali da radi bolje od originala... Ne vjerujem iako original nisam ni vidio uživo a kamo probao.

Tom modu ni približno nije dovoljno malo pobrusiti kontakte. Ne kažem da ne pomaže ali doboljno nije. Ima on svoje prednosti koje su meni prekrasne, lijepo izgleda, ali performanse su nakon brušenja su jadne. Dogovorili bi se da ima pad napona od 0,3 ili idealno 0,2. Ovako sa 0,45 je ipak malo previše. Opet kažem, za tu cijenu radi fenomenalno.

Već ga neko vrijeme gledam i jednog dana ću se pozabaviti popravljanjem. Za sada imam dovoljno modova koji rade kako treba i jednostavno mi se ne da s njime zezati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 srp 2013 10:04 

Valter pogledaj video od 10 minute jer očito nisi vidio da je izmjerio bateriju i atty i koliki je pad imao.

Povratak na vrh 

[ 48 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club